- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
ilk gördüğümde hamileler için sandımNegatiflerin girmesi yasak mıgelmeyek mi yane
Amin , öyle bir zor ki, doğum sonrası izindeyim henüz. Bı sure gidip sonra ücretsiz alıcam. Şimdilik düşüncem bu, kesin karar diil, sık sık karar değiştiriyorumTeşekkürler ama almıyım
Senin 2 bebek çok güzelAllah yardımcın olsun, bi de çalışıyorsun galiba. Zor bir süreç
Size kitap önereyim , İyi hissetmek- David burnsİyi yapıyorsun,ne güzel. Ben aynı, o plan olmadıama onun yerine enerji toplamaya karar verdim. Enerjim,ruhum iyi olduğunda planlı denemelere devam edicem.moral/motivasyon olsun hayırlısıyla
Ben de çok severim antirik kuntirik gerçeküstü filmleri Bi de bilim kurguyuevett bayılırım zaten, ilgim var biraz tarihi yada dini gizemli konulara . özellikle de mumyalı , geçmiş zaman konulu filmler falan çok severim
Ahahahailk gördüğümde hamileler için sandım
yanlış oldu heralde giriyim yazayım ben anne değilim diye düşündüm ama öyle değilmiş
Ama ben zaten yazmıştim ya, arada uğrarsin diye çağırmıştım, o zaman anlamamismiydinilk gördüğümde hamileler için sandım
yanlış oldu heralde giriyim yazayım ben anne değilim diye düşündüm ama öyle değilmiş
bildirim düştüğünde , ilk okuduğumda öyle düşündüm, konuya girdiğimde öyle değilmiş :)Ama ben zaten yazmıştim ya, arada uğrarsin diye çağırmıştım, o zaman anlamamismiydin
Burada olduğuna göre doğru yerdesinBen de çok severim antirik kuntirik gerçeküstü filmleri Bi de bilim kurguyu
Ahahaha
Ben psikolojik anladm öyleymiş
Ben de aşırı karamsarım aslında sanırım gelmemeliydim
Eeee topik muhtarı olmak kolay değilMesajlara yetişemiyorumbı nefes alim
Ama az dertleşmeye hayatımı sorarsanız ben de anlatırsam kesin atarsınız beniBurada olduğuna göre doğru yerdesin
Şuan bi çekim oluştu aramızda bende öyleyim hatta bu zamana ait hissetmiyorum kendimi eskiye hep bi özlem var içimde Petra antik kenti en çok gitmek istediğim yerlerdenevett bayılırım zaten, ilgim var biraz tarihi yada dini gizemli konulara . özellikle de mumyalı , geçmiş zaman konulu filmler falan çok severim
İyiyim kuzum çok şükür fiziksel şeyler çabuk iyileşiyor gerisinide anlatmayım kimseyi derde boğmayım
ayy inanmıyorum . burası benim mutlaka görmem lazım dediğim şehir . dağlara oyulan evlerde yaşayan insanların şehriŞuan bi çekim oluştu aramızda bende öyleyim hatta bu zamana ait hissetmiyorum kendimi eskiye hep bi özlem var içimde Petra antik kenti en çok gitmek istediğim yerlerden
İnşâAllâh bi gün nasip olur gitmekayy inanmıyorum . burası benim mutlaka görmem lazım dediğim şehir . dağlara oyulan evlerde yaşayan insanların şehri
inşallah inşallah çok isterim gerçekten, ve umarım benden önce gidersiniz :)İnşâAllâh bi gün nasip olur gitmek
genelde karanlıkta oturmayı mı tercih ediyorsunuz ?
Ayy inşallah ama ikimize de nasip olsun Mısır a felan hayranlık duyardım sonra Petraya doğru bi hayranlık başladı orası daha ağır bastıinşallah inşallah çok isterim gerçekten, ve umarım benden önce gidersiniz :)
Eşim sevmez de ben loş ışık severim bide beyaz olmayacak sarı ışığı severim bazen mum yakıyorum evde hep bulunur bazen de lambalarım var onları yakarımgenelde karanlıkta oturmayı mı tercih ediyorsunuz ?
Çok şükürİyiyim kuzum çok şükür fiziksel şeyler çabuk iyileşiyor gerisinide anlatmayım kimseyi derde boğmayım