Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Teşekkürler ama almıyım

Senin 2 bebek çok güzel Allah yardımcın olsun, bi de çalışıyorsun galiba. Zor bir süreç
Amin , öyle bir zor ki, doğum sonrası izindeyim henüz. Bı sure gidip sonra ücretsiz alıcam. Şimdilik düşüncem bu, kesin karar diil, sık sık karar değiştiriyorum

İyi yapıyorsun,ne güzel. Ben aynı, o plan olmadı ama onun yerine enerji toplamaya karar verdim. Enerjim,ruhum iyi olduğunda planlı denemelere devam edicem.moral/motivasyon olsun hayırlısıyla
Size kitap önereyim , İyi hissetmek- David burns
depresyonda olduğumda bunu okumuştum. insanı harekete geçiren bir kitap . önce hareket sonra moral , motivasyon geliyor.

evett bayılırım zaten, ilgim var biraz tarihi yada dini gizemli konulara . özellikle de mumyalı , geçmiş zaman konulu filmler falan çok severim
Ben de çok severim antirik kuntirik gerçeküstü filmleri Bi de bilim kurguyu
ilk gördüğümde hamileler için sandım
yanlış oldu heralde giriyim yazayım ben anne değilim diye düşündüm ama öyle değilmiş
Ahahaha
Ben psikolojik anladm öyleymiş
Ben de aşırı karamsarım aslında sanırım gelmemeliydim

evett bayılırım zaten, ilgim var biraz tarihi yada dini gizemli konulara . özellikle de mumyalı , geçmiş zaman konulu filmler falan çok severim
Şuan bi çekim oluştu aramızda bende öyleyim hatta bu zamana ait hissetmiyorum kendimi eskiye hep bi özlem var içimde Petra antik kenti en çok gitmek istediğim yerlerden

Şuan bi çekim oluştu aramızda bende öyleyim hatta bu zamana ait hissetmiyorum kendimi eskiye hep bi özlem var içimde Petra antik kenti en çok gitmek istediğim yerlerden
ayy inanmıyorum . burası benim mutlaka görmem lazım dediğim şehir . dağlara oyulan evlerde yaşayan insanların şehri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…