- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Ben onu sürsem yıkayamam bitlenirimO ne güzel tabir öyleaynen bende elimi saçıma bir atıyorum hoop teller doluyor hindistan cevizi yağı da işe yaramadı zaten
En azından umut var diyorsunBende hep öyle derim ama bir türlü kel kalamadım
Özüme denk geleneAslinda özünde möhtesem hatundur
Yarım saat kafan tutucan tabi bide yağ olduğu için çok yağlıBen onu sürsem yıkayamam bitlenirim
Bit temizlemek daha zor vazgeçtim dökülsün yenisi çıkar
Çıkmazsa peruk var olmadı saç ektiririz
Dax supergo varya şu çok övdükleri ondan sipariş verdim zor arınıyormuş umarım bende temizleyebilirm yoksa dediğin gibi bitlenecemmBen onu sürsem yıkayamam bitlenirim
Bit temizlemek daha zor vazgeçtim dökülsün yenisi çıkar
Çıkmazsa peruk var olmadı saç ektiririz
Bendeki canavarlarla o yarım saat olur sana 48 saatYarım saat kafan tutucan tabi bide yağ olduğu için çok yağlıtemizleyene kadar canım çıktı bencede boşver
Bende var ama siyahsarı saçlıyım ben
Saçına hiç su vurmadan şampuanlayınca da arınıyorDax supergo varya şu çok övdükleri ondan sipariş verdim zor arınıyormuş umarım bende temizleyebilirm yoksa dediğin gibi bitlenecemm
Nane yağı da sürebilirsin saç derine, kan akışını hızlandırıyo ve hafif yakıcı etkisiyle ayda 4-5 cm uzama vaadediliyor, bende etkili olmuştuDax supergo varya şu çok övdükleri ondan sipariş verdim zor arınıyormuş umarım bende temizleyebilirm yoksa dediğin gibi bitlenecemm
Mahi 10 haftalık olunca bana bi ultrason fotoğrafı at da senin bebelerin cinsiyetini sallayayımYarım saat kafan tutucan tabi bide yağ olduğu için çok yağlıtemizleyene kadar canım çıktı bencede boşver
Bende var ama siyahsarı saçlıyım ben
Ya ben uzun saçı hiç sevmiyorum o yüzden bırakayım hemenBendeki canavarlarla o yarım saat olur sana 48 saat
Hindistan cevizi yagi çok güzel uzatıyor saçı ama. Duştan sonra da argan yağı sürünce kırılmalar epey azalıyor.
Nane yağını hiç duymadım şu daxı kullanayım memnun kalmazsam onu denerim ben 83 tlye aldım trendyol süper indirimindenNane yağı da sürebilirsin saç derine, kan akışını hızlandırıyo ve hafif yakıcı etkisiyle ayda 4-5 cm uzama vaadediliyor, bende etkili olmuştu
Dax da baya etkili saç uzamasında ama çokkk pahalılaştı. 1 sene önce falan 100 tlydi suan ne kadardır kimbilir
Şimdi bu arkadaşa göre değişirAyy bizde akşam arkadaşa gidicez bende düzleştirsem mi maşalasam mı kendi saçımla mı gitsem kararsız kaldım
Ben her neresi olursa olsun süslenip püslenip gitmeyi severim ama bazen böyle ikilemde kalıyorumŞimdi bu arkadaşa göre değişirben kapalıyım önce kendim sonrada eş kişisi için düzleştiriyorum
Ayy sallarken ikisine de kız deyinde garibanın yüzü gülsünMahi 10 haftalık olunca bana bi ultrason fotoğrafı at da senin bebelerin cinsiyetini sallayayım
Tutar belki kim bilir
Erkek olduğunu düşünürsem yorum yapmicamAyy sallarken ikisine de kız deyinde garibanın yüzü gülsün
Kuzum o ne işe yarıyormuşDemin burda birine de önerdim de bi kendim alamadım bebiş için sürekli vitamin takviyeleri ne para verdiğim için perfectil diye bişey ondan alacam 3 ay kullanılıyor muş biraz pahalı ama
Geçmiş olsun, önemli bı şey yok inşaallahGünaydınlar hatunlarbiz bugün hastayiz kara kizimla
Amin sağol , bence 15 yaşa kadar demeGünaydın hanımlaarrrr aslında abla mı desem her birinize sizden küçüğüm
Hepinize hayırlı cumalar Allah gönlünüze göre versin ablalarım
Ay yaaUykusuz ve açım, hiç pozitif hissetmiyorum o yüzden
Çok şükürHayatta hep pozitifim negatif düşünceler negatiflik getirir. Çok şükür hayatımda da sorun yok
Bir bütün Nestle sütlü çikolataKızlar nasılsınız napıyorsunuz sıkıldım konuşunn
Afiyet olsunGeçmiş olsun, önemli bı şey yok inşaallah
Amin sağol , bence 15 yaşa kadar deme
Ay yaaben dün uyudum çok şükür çok iyi anlıyorum, seninkiler kaç yaşında?
Çok şükürhoş geldin
Bir bütün Nestle sütlü çikolatayedim az önce
2,5 ve 5Geçmiş olsun, önemli bı şey yok inşaallah
Amin sağol , bence 15 yaşa kadar deme
Ay yaaben dün uyudum çok şükür çok iyi anlıyorum, seninkiler kaç yaşında?
Çok şükürhoş geldin
Bir bütün Nestle sütlü çikolatayedim az önce