Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Ayy geldim geldim, bütün gece bebişin başında bekleyip sabah göğüslerim acıyarak emzirip (hamilelikten) büyüğü arabaya bindirip kreşe götürürken arabada oğlumun burnuna kalem sokması kanaması ve acile gitmemiz.. işe geç kalmam ve son anda çocuğu kreşe bırakıp yetişmem...ve şimdi de karnımdakilerin abilerine gösterilen ilgiden rahatsız olup mide bulantısı eşliğinde kendilerini belli etmeleri..herkese günaydın

Ahah şimdiden mi başladılar kıskançlığa
Yoğun bir sabah geçirmişsin, oğluna geçmiş olsun canım ufak caplı macera yaşamış bıdık

Negatifliğim ile boğacağım sizi
Günaydın Calci,
Seni görünce aklıma kitap geliyor
Yeni aldığım bebekler: Doğan Cüceloğlu-Savaşçı ve İçimizdeki Çocuk(cok methedildi, bu zamana dek niye okumadıysam)
Beyhan Budak-Kendine İyi Davran Güzel İnsan
Nasıl güzel seçimler değil mi? Okudun mu

Ahah şimdiden mi başladılar kıskançlığa
Yoğun bir sabah geçirmişsin, oğluna geçmiş olsun canım ufak caplı macera yaşamış bıdık
Valla çok fena olacaklar bunlar şimdiden diyorum
Ayy çok sağol canım, neye uğradığını şaşırdı çocuk neyse artık kreşte aşık olduğu kızın ilgisini çekebilecek

İkizlerin cinsiyetleri ne Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin canımm
Ay daha belli değil ama inşallah ikiside kız olur çok teşekkür ederim canım sende hamilesin sanırım sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Günaydın Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarına kötü demeye dilim varmaz ki Beyhan Budak'ı kızlar okudu ve tavsiye ediyorlardı. Ben okumadım onu

Çok geçmiş olsun
Kedilim yine niye grilendin bacım yaa
Bı tahminim var ama boşver hani bize göre sakincasi yoksa bile illa ki mesajlardan grilik oluyo, ben napicam onsuz, kediliiiiiiiiiiiii dışardan okuyosun inşaallah.
Günaydınlar hayırlı cumalar dilerim
Günaydın hayırlı cumalar
Allah'ım bende hep bihterin masalı saçı ne oluyor acep derdim maşa mıymış o
Masalsı saçı

Günaydın hanımlaarrrr aslında abla mı desem her birinize sizden küçüğüm
Hepinize hayırlı cumalar Allah gönlünüze göre versin ablalarım
Abla deme lazım olur ama cidden bir kötü oluyorum abla lafını duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…