- 17 Ekim 2021
- 11.408
- 37.877
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.901
Ay Allah seniDaha ameliyat olmadı Ocak sonu olacak ertelendi ameliyat cnm ise de alışmaktan başka çarem yok iş yerindeki arkadaşım sayesinde de müdüre yaşadığım tüm duyguları anlattım birazcık rahatladım psikolojikmen 9 yıldır susuyordum kolay değil
Valla artık ne düşünür ler düşünsunler umrumda değil gerekirse bni bu işten alın başka bölüme verin dedim yetti gari egolarindan bıktım dedimAy Allah seniben de bı kere anlatmıştım, hiç iyi olmamıştı. Bi iki vah vah ediyorlar, sonra güçsüz duruyorsun. Yani benim açımdan öyle oldu. Taktiğimi anlamalari hoş olmamıştı. Senin az kaldı zaten emekliliğe. Dayan.
Hayırlısı olsun inşallahValla artık ne düşünür ler düşünsunler umrumda değil gerekirse bni bu işten alın başka bölüme verin dedim yetti gari egolarindan bıktım dedim
Uluslararası Ticaret ve Lojistik 3.sınıfım ☺ Okul ismi vermeyeyim ama orta kalitede bir okul ☺İyiymişfinallere hazırlanıyorum demiştiniz.Hangi okul, bölüm, sınıf
Kesinlikle öyle bazen gülüp geçmek gerekiyor, çözümü yoksa gülüyorum BendeEvett, negatif insanlar bizi de sürüklerzaten ben azacik derdim olsa, kafaya takarsam yandım, çöküyor gibi oluyorum. Takmak bana yaramıyor, ciddiyetsiz olsa da gülüp geçiyorum çoğu şeye, başka çarem yok çünkü ben de isterdim dertlerimle ciddi şekilde başa çıkmak ama napayım kafayı yemektense gülüyorum hem evlatlarimla sağlıkla yaşayalim bu bana yeter, gerisi çok da mühim değil.
Burdan ne anlıyoruz o zaman hiç kimse herseyi bilemezBerrfeelinda bu arada nickini yanlış yazmışsın, birleşik yazılacak. Alaninda uzman bilirkişi nicki yanlış yazılır mı, nickini yazmayı bilmeyen kişi gibi olmuş profilinde bulunan mesajı gördün mü, beğeni yapmamissin da
Burdayım yemek yedim yigenim bizimle öldürdü yorgunluk tan yarın nasıl ise gideceğim bilmiyorum:)Selam gençlik, elleri görim
Afiyet olsun.kac yaşında?Burdayım yemek yedim yigenim bizimle öldürdü yorgunluk tan yarın nasıl ise gideceğim bilmiyorum:)
Iyiyim elhamdülillah boza sen nasılsın? Güzel olmus nickin hayırlı olsun sanada yakışmışBerrfeelinda nasılsın?
Merak edip, Konu sahibi ismine baksan kolayca farkederdinSen söylemesen farketmezdim ama roza boza
Ben de çok şükür iyiyim, tam çıkıyordumIyiyim elhamdülillah boza sen nasılsın? Güzel olmus nickin hayırlı olsun sanada yakışmışBende kendime uygun bir nick bulunca degistircem