- 17 Ekim 2021
- 11.328
- 37.582
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.881
Logistics napiyosun görüşmeyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam pozitif insan Bende hayata pozitif bakıyorum
Oo sevindim, selam, o zaman dansSelam pozitif insan Bende hayata pozitif bakıyorum
bedenimle olmasada bu saatte yüreğimdenOo sevindim, selam, o zaman dans
Aynenbedenimle olmasada bu saatte yüreğimden
Evett, negatif insanlar bizi de sürükler zaten ben azacik derdim olsa, kafaya takarsam yandım, çöküyor gibi oluyorum. Takmak bana yaramıyor, ciddiyetsiz olsa da gülüp geçiyorum çoğu şeye, başka çarem yok çünkü ben de isterdim dertlerimle ciddi şekilde başa çıkmak ama napayım kafayı yemektense gülüyorum hem evlatlarimla sağlıkla yaşayalim bu bana yeter, gerisi çok da mühim değil.Hayat şartlarında her zaman çok mümkün olmasada, elimden geldiğince pozitif olmaya gayret ediyorum(covid hariç ) negatif insanlardan, negatif düşüncelerden uzak duruyorum gerekirse yalniz kalmayı tercih ediyorum
İyiyim şükür finallere hazırlanıyorum Siz napiyorsunuz nasilsiniz?Logistics napiyosun görüşmeyeli
Allah kolaylık versin ben de iyiyim şükür çocuklarıma bakıyorum evdeyim.İyiyim şükür finallere hazırlanıyorum Siz napiyorsunuz nasilsiniz?
Amin size de Ben de bayadır evdeyim dersler geçen cuma bitti bizim okuldaAllah kolaylık versin ben de iyiyim şükür çocuklarıma bakıyorum evdeyim.
İyiymiş finallere hazırlanıyorum demiştiniz.Hangi okul, bölüm, sınıfAmin size de Ben de bayadır evdeyim dersler geçen cuma bitti bizim okulda
Daha ameliyat olmadı Ocak sonu olacak ertelendi ameliyat cnm ise de alışmaktan başka çarem yok iş yerindeki arkadaşım sayesinde de müdüre yaşadığım tüm duyguları anlattım birazcık rahatladım psikolojikmen 9 yıldır susuyordum kolay değil