- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.921
Ben nickimle tezatim zatenMerak edip, Konu sahibi ismine baksan kolayca farkederdin nasıl bilirkişilik bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nickimle tezatim zatenMerak edip, Konu sahibi ismine baksan kolayca farkederdin nasıl bilirkişilik bu
Iyi gecelerBen de çok şükür iyiyim, tam çıkıyordum iyi geceler
3Afiyet olsun.kac yaşında?
Allah bağışlasın
Ah ya Allah acil şifalar versin inşaallah pozitif çıkmassın ya sebbocum,Kızlar hocam müdürüm yanımdaki calisma arkadaşım covid çıktı test yaptırdım dua edin negatif cikayim
Tsk cnm gece belli olur atarım sonucuAh ya Allah acil şifalar versin inşaallah pozitif çıkmassın ya sebbocum,
ay ben bakamıyorum yaaSelam kızlar, "hayata pozitif bakanlar" buyrun muhabbete.
İnşaallah bakarsınızay ben bakamıyorum yaa
Yine de dikkat et, teste yansımamis olabilir.Negatifim ama basım fena agrytur
Keşke etrafımızda ki negatif insanlar dan uzak olabilsek ama olmuyor onlarla nasıl başa çıkacağız kiBugün de mesela benim annem aradı o negatif ses tonuna duygu sömürülerine senin derdin beni ilgilendirmiyor gibi tavırlarına rağmen az önce burda kızlarla gıf atma muhabbeti yaptık moralim yerine geldi ufacık şeylerle demekki mutlu olmak pozitif olmak bizim elimizde
Evet zor ama imkansız değilKeşke etrafımızda ki negatif insanlar dan uzak olabilsek ama olmuyor onlarla nasıl başa çıkacağız ki
Sen bir yolunu biliyorsun galibaEvet zor ama imkansız değil
Formülü yok ki, yol kişinin kendisi.Sen bir yolunu biliyorsun galiba
Derdim yorgunluk Muş birgün dinlenince geçti iyim şükür
İyi akşamlar, acayip yoğun ve yorgun. Sen nasılsın?İyi akşamlar nasılsınız