- 17 Ekim 2021
- 11.417
- 37.908
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.741
Afiyet olsun,ben de öyle bakınıyorum işte napimSelam Rose36 haftanın son günü işteyim çalışıyorum. Hatta şuan yemek molasındayım. Sen ne yapıyorsun ?
Şaka yaptım böyle daha iyi böyle kalsın rosemmDikkat et , eline bir şey olmasın da devamıni salla
Aleykümselam,iyi yaptın
Karıştırmadim,hatta kişisel gelişim kısmında gördüm, hatırladığım kadarıylaSevinmeye devam edebilirsin
Başlık değişiyormuş, sonradan farkettimkolay gelsin
Tamam, kaptan yardımcısıbugünlük dursun bari kız
Sağolasın ohhh ne güzelDikkat et , eline bir şey olmasın da devamıni salla
Aleykümselam,iyi yaptın
Karıştırmadim,hatta kişisel gelişim kısmında gördüm, hatırladığım kadarıylaSevinmeye devam edebilirsin
Başlık değişiyormuş, sonradan farkettimkolay gelsin
Tamam, kaptan yardımcısıbugünlük dursun bari kız
Allah bağışlasın kaç aylık bebeğinAfiyet olsun,ben de öyle bakınıyorum işte napimbebeğim hep ayağımda,ondan buraya girmeye vaktim çok
Amin, inşaallah sana da nasip olsun,en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsunAllah bağışlasın kaç aylık bebeğin
Amin çok teşekkür ederim. Bebeğinizin ömrü uzun hayatı bereketli olsun.Amin, inşaallah sana da nasip olsun,en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun4 ncü ayın içinde
Amin teşekkür ederimAmin çok teşekkür ederim. Bebeğinizin ömrü uzun hayatı bereketli olsun.
Gunaydinnnn, geç gordum çünkü havada kalmasınGünaydın kızlar
SelammmMerhaba ben de bu sitede yeniyim bir selam vermek istedim. Herkese selamlar
Selam, nasılsın ?Merhaba ben de bu sitede yeniyim bir selam vermek istedim. Herkese selamlar
İyiyim, siz nasılsınız?Selam, nasılsın ?
Çok şükür iyiyimİyiyim, siz nasılsınız?