- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.721
Senin profil resmin nedir anlamadımEvet bence de,başlık etkisiyle görüntüleyen kullanıcı arttı gel vatandaş gel, selam ver bee, 5 harf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin profil resmin nedir anlamadımEvet bence de,başlık etkisiyle görüntüleyen kullanıcı arttı gel vatandaş gel, selam ver bee, 5 harf
Off aceleden kaldı ,degiscemSenin profil resmin nedir anlamadım
BencedeOff aceleden kaldı ,degiscem
Ve Aleykümselam hoşgeldin nasılsınSelam vereyim madem geldim :))
Selâmün Aleyküm ♡
Selâmün Aleyküm ♡ kıssslarrrr
Hee yok canmKoşturmaca,aynı ,sen napiyosun.gelisme var mı?
Afiyet olsun ben de çalışıyorum beyaKahvaltımı yaptım ilaçlarımı içiyorum sen napıyorsun
Allah kolaylık versin guzummHee yok canm
Bu arada pro olmuşsun
Başlığı nasıl değiştirdin gızz
Afiyet olsun ben de çalışıyorum beya
Ve Aleykümselam hoşgeldin kuzum nasılsın ?Selâmün Aleyküm ♡ kıssslarrrr
Kızzzzz
beni nereden gördün de etiket yaptın başka biriyle karıştırmıyorsan çok sevindim
İyidir canım benim sen nasılsınVe Aleykümselam hoşgeldin kuzum nasılsın ?
Gelir birazdançok şükür iyiyim bendeİyidir canım benim sen nasılsın
arkadaş kim bilmiyorum etiket yapmış ama kayıp
Aahahaha aynen tanımıyorum ama kötü de olmadı,Gelir birazdançok şükür iyiyim bende
Sohbet muhabbet olsun diye etiketlemiştir eğer tanımıyorsan
O zaman aramıza hoşgeldin çılgınlar topiği diye mi değiştirsek@Rose36 ne dersinAahahaha aynen tanımıyorum ama kötü de olmadı,
çılgın insanları seviyorum.
Uuuuıvvvv ne kadar havalıAllah kolaylık versin guzumm
Pro olunca değiştirilebiliyor galiba çeşitli emojileri de oluyor
Tşk ederim iyiyimVe Aleykümselam hoşgeldin nasılsın
Çok şükür iyiyimTşk ederim iyiyim
Siz nasilsiniz
Dikkat et , eline bir şey olmasın da devamıni sallaAyy sürekli sürahi kırıyorum ya az önce sehpanın üzerinden yine düşürdüm kırıldı daha yeni almıştıkbir şey kırılınca elim ayağım titriyor
Aleykümselam,iyi yaptınSelam vereyim madem geldim :))
Selâmün Aleyküm ♡
Karıştırmadim,hatta kişisel gelişim kısmında gördüm, hatırladığım kadarıyla Sevinmeye devam edebilirsinSelâmün Aleyküm ♡ kıssslarrrr
Kızzzzz
beni nereden gördün de etiket yaptın başka biriyle karıştırmıyorsan çok sevindim
Başlık değişiyormuş, sonradan farkettim kolay gelsinHee yok canm
Bu arada pro olmuşsun
Başlığı nasıl değiştirdin gızz
Afiyet olsun ben de çalışıyorum beya
Tamam, kaptan yardımcısı bugünlük dursun bari kızO zaman aramıza hoşgeldin çılgınlar topiği diye mi değiştirsek@Rose36 ne dersin
Selam Rose36 haftanın son günü işteyim çalışıyorum. Hatta şuan yemek molasındayım. Sen ne yapıyorsun ?Mila86 napiyosun?