- 17 Ekim 2021
- 11.328
- 37.582
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.601
şehrim İstanbul ama Şuan durduğum ç bebeklinick
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım. Ya şey soracağım sana yüzüne tonik kullanıyor musun ? Belki bilgilisindir bu konuda2 ayda bir yaptiriyorum kuzum
Omuzlarım çok ağrıyor benim
Böyle sanki etimi cimcikliyorlar çok tuhaf
Ondan yaptırıyorum
Ney Çorum mu Çankırı mı Çanakkale mi tabii ki Çanakkaleeeeeeşehrim İstanbul ama Şuan durduğum ç bebeklinick
Bende bu kadın neye şaşırdı Diom hepimizin kedilisi olsunSen de kedilim diyorsunkediliyi önce ben sevdim
Kolay gelsin canım bende bitirdim yemeği Esra Erol izliyorumHamdolsun canım
Akşam yemeğini hazırlıyorum
Sen napiyosun nasilsin
Profilide bir garip hiç emojisi yok ama puanı hayli fazla mesajı da 1 taneC canavar2011 ne kadar değişik bir nick
Hiç gözünden kaçmıyor
Dün biri yazdiklarimin neyine sasirdiniz acaba yazmış bana ifadeyi öyle bıraktığım için.Bende bu kadın neye şaşırdı Diom hepimizin kedilisi olsun
Kolay gelsin canım bende bitirdim yemeği Esra Erol izliyorum
Yok canım kreme bile üşeniyorumAnladım. Ya şey soracağım sana yüzüne tonik kullanıyor musun ? Belki bilgilisindir bu konuda
Bana yakın ç harfiyle hiç şehir yok ay Çorum Çankırı ta Karadeniz'e doğru ben egedeyim kendine gelKonuyu kapatma ulen dışarıdan tanınma tedirginliği bende de var, bı ayağım sana yakın bı şehirde de, adı lazım diil, baş harfi ç
İL olarak ç değil de izmir çandarlida filan misin ?Konuyu kapatma ulen dışarıdan tanınma tedirginliği bende de var, bı ayağım sana yakın bı şehirde de, adı lazım diil, baş harfi ç
Geldim geri dönüyorumAyy bayılıyorum buna geldin mi onu söyle
Hayat koşuşturmasi olabilir ya iyi olsunlar da yine dönerler aramıza bende arada gidip geliyorum
Senden naber kedilim ne yapıyorsun
Bi ara aç da bakSesini açamadım
Ya lorealin değerli çiçekler olan toniğini kullanıyorum ama daha derinlemesine temizleyen tonik arayışındayım cildim biraz yağlı daFatmazell napcan tonik monik
Temizliyor mu ya ben beyaz sabunlu lifle keseleyip bepanthen suruyorum her akşam yatmadan evvel olacak tabi ama ben üşeniyorum iki güne bı yapıyorum galibaYa lorealin değerli çiçekler olan toniğini kullanıyorum ama daha derinlemesine temizleyen tonik arayışındayım cildim biraz yağlı da
Beyaz sabun cildi kurutuyor epeyYa lorealin değerli çiçekler olan toniğini kullanıyorum ama daha derinlemesine temizleyen tonik arayışındayım cildim biraz yağlı da