- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.590
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.461
Kızlar ben buralardayım, yatış hazırlıkları, yani kaçtım olmasın, öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım çözüldüyse sorun yok RoseAma daha yeni bı konuya bakıyordu, konuşmakla meşgul diyordu.simfi de hemen uyarı verdi. Bnm kini de anlamadım
Çok erken yatıyorsun RoseKızlar ben buralardayım, yatış hazırlıkları, yani kaçtım olmasın, öptüm
İyi gızz sen nerttin
Her gece 3 saatlik uykuyla duruyorum nerdeyseÇok erken yatıyorsun Rose
Canım benim 6 yılın kalmış ne takıyorsun, 10 yıl kala bile emekliliğe ben olsam takmazdim, üstelik işinde iyisin, cidden kendine gel,kizlar bn evde olduğum günler de çok mutluyum erkenden uyanırım kendiliğimden ama ise gideceğim günler de resmen eziyet çekiyorum aci çekiyorum akşam uyuyamıyorum sıkıntıdan sabahta kalkamıyorum kacta uyursam uyuyum bn bu psikolojiden nasıl kurtulucam mecburum gidip çalismaya başka şansım yok kaldi 6 yılim emeklilige nasıl sabredicem bilmiyorum
Yaa yat uyu o zaman kafa ağrısından da duramazsın uykusuzluk bende baş ağrısı yapıyorHer gece 3 saatlik uykuyla duruyorum nerdeyse
Canım benim 6 yılın kalmış ne takıyorsun, 10 yıl kala bile emekliliğe ben olsam takmazdim, üstelik işinde iyisin, cidden kendine gel,
Olsun bu hallerini ararsın annesi zamanla uykuları düzene girerKızım anca uyudu ,gece kalkıp duruyor zaten, oğlum da uyumuyor, geç yatıyorsun bari gece uyu , neyse 3 saat uyku ile devam ediceZ birkaç yıl. olsun çok şükür, sağlık olsun
Zaten çalışmaya başladığımda napicam bilmem, evde tamam da, işyerinde bazen olsa ok da habire 3 saatle durmak cidden algılama yeteneğimi etkiliyorYaa yat uyu o zaman kafa ağrısından da duramazsın uykusuzluk bende baş ağrısı yapıyor
İnşaallahOlsun bu hallerini ararsın annesi zamanla uykuları düzene girer
Ee çocuklara kim bakıcak sen işe başlayınca ?Zaten çalışmaya başladığımda napicam bilmem, evde tamam da, işyerinde bazen olsa ok da habire 3 saatle durmak cidden algılama yeteneğimi etkiliyor
GünaydınHepinize iyi geceler
bebeklinick canım kedilim
Gunaydinnnnnnnnnnn kızlar@Rose36 bebeklinick F fatmazel kızlar günaydın nasılsınız dua edin bana kaldi iki günum is yerinde huzurlu geçsin
Günaydın ablacımm@Rose36 bebeklinick F fatmazel kızlar günaydın nasılsınız dua edin bana kaldi iki günum is yerinde huzurlu geçsin
Günaydın roseGünaydın