- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #2.821
İyiyim çok şükür sağol,kedili banlı evet yazsam da bildirim gitmezYaa hepimiz çok üzülmüştüm gidince sen hatta farkettiysen sen gidince öyle fazla konuşamadık bile bizi toplayan olmadıaynı bildiğin gibi fundi pazartesiden beri yok neti azdı idareli kullanıyordu sanırım bitti giremiyor mucize de çalışıyordu gripti en son kedili de diğer topiklerde konuşuyorduk iyiyidi ban yemiş herhalde gri olmuş anlatacaklarım bu kadar sen iyisin demi bir sıkıntın yok
Merhaba iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?merhabalaar nasılsınız?
Merhaba iyiyim sen nasılsın ?merhabalaar nasılsınız?
Ben de iyiyim çok şükür teşekkür ederimMerhaba iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Ben de iyiyimm , teşekkür ederimm :) Allah herkese iyilik versinMerhaba iyiyim sen nasılsın ?
İyi gibiyim.kirk yılda bir dertlendim,anlat diyen olmadı, "anlatmak istersen...." denildi, ben de istemedim.sağlık olsun. Zaten kolay değil dert dinlemek,cidden hak veriyorum sizlere. Sen nasılsın? ağrın hafifledi mi?@Rose36 beni aldin alıştırdın sen nerelere gittin rose nasilsin
GünaydınGünaydınlarrr efenimmm toplaşınn
@Rose36 S sebbobebeklinick bir mucizee
mavispreyboya bir umut etiketliyorum belki gelirsin diye
Hayır eşimin uyanmasını bekliyorum normalde çoktan yapmıştımGünaydınkahvalti yaptın mı?
Ben de ayağımda bebek salliom her zamanki gibiHayır eşimin uyanmasını bekliyorum normalde çoktan yapmıştım
Kime benziyor bebiş eminim çok sevimlidir bebişleri çok severimBen de ayağımda bebek salliom her zamanki gibibizimkilerin kahvaltısi bitince ben de geçip yapicam, nöbet sistemi gibi.
günaydın yapıldı kahvaltilar nasilsin yağmurlu bir cumartesinden slmlar:)Günaydınkahvalti yaptın mı?
Oooo nosking hanımGünaydın kızlar napiyonuz?
Kaç gündür ortalıkta yoktum bi selam verem dedim
bana anlatabilirmisin ister burdan ister özelden acim eskisi gibi olmasada devam ke ayakta kalmaya çalışıyorum cnm anlat bekliyorum seni balimİyi gibiyim.kirk yılda bir dertlendim,anlat diyen olmadı, "anlatmak istersen...." denildi, ben de istemedim.sağlık olsun. Zaten kolay değil dert dinlemek,cidden hak veriyorum sizlere. Sen nasılsın? ağrın hafifledi mi?
evt sorma dün engelliler günü etkinligi vardi isten izin aldim oradaydım full bugunde dinleniyorum cnm yan gel yat osman durumundayim:)
Fatmii napıyosun nasılsınGünaydınlarrr efenimmm toplaşınn
@Rose36 S sebbobebeklinick bir mucizee
mavispreyboya bir umut etiketliyorum belki gelirsin diye
Ooo rose cum hoşgeldin nasılsınGünaydınkahvalti yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?