- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #2.801
Bende eve gelince LH testi yaptım sağ kasığım dün çok ağrıdı üzerine yatamadım yumurtlama oluyor sandım erkendi zaten 22 sinde adet oldum 26 sında bittiAynı kuzum yumurtlamayı bekliyorum bendebugün 6 cı gün kasıklarımda ağrı var akıntım da devam ediyor yarına yumurtlarım büyük ihtimalle
Yakındır belkideBende eve gelince LH testi yaptım sağ kasığım dün çok ağrıdı üzerine yatamadım yumurtlama oluyor sandım erkendi zaten 22 sinde adet oldum 26 sında bitti
Hastayım ya sümühlendim ıyyybir mucizee @kedilinick nerelerdesiniz yaaa sıkıldımm
@PETRA1012 fundi zaten dünden beri giremiyor sanırım neti bitti
Geçmiş olsunnHastayım ya sümühlendim ıyyy
Başım davul
Akıyo şıp şıp damlayan musluk gibiGeçmiş olsunn
Grip hastalığını hiç sevmem ben çok kötü olurum mutlaka burnum tıkanır boğazım şişer nefes dahi alamam allahtan hava temizleyici oluyor hemen açıveriyorum çok iyi oluyor
Yaa bak selpağın mentollü mendilini kullan o mendiller yara yapmıyorAkıyo şıp şıp damlayan musluk gibi
Akmasa yara olcak silmekten
Bakalım kuzum benim adam da baklava almış bugün bizim mfk pertYakındır belkide
Sağa ve sola yatıyorum ama genellikle soluma sırt üstü yattığımda hep kötü rüyalar görürümYa kızlar siz sağa mı yatıyorsunuz sola mı yoksa sırt üstümü
Geçer yaaYaa bak selpağın mentollü mendilini kullan o mendiller yara yapmıyor
İnşallahGeçer yaa
genellikle sağa dönük yatarım ne oldukiYa kızlar siz sağa mı yatıyorsunuz sola mı yoksa sırt üstümü
Uyurken değil değerlendirme sonrası hani sağa yattım hamile kaldım sola yattım hamile kaldım diyenler için soruyorumgenellikle sağa dönük yatarım ne olduki
Ben eşimle sadakatsiz izliyordum reklam girdi şimdi sen napıyorsun abla vala bi petra sen ben mucize kalmıştık petra neti bitti sanırım 2 gündür girmiyor mucize çalışıyor fırsat bulamıyor sanırımkizlar iyi akşamlar sesiniz çıkmıyor hiç ne yapıyorsunuz
Yaaa bende diğer topikinde gördüm seniGeldim
Cok sağolYaaa bende diğer topikinde gördüm senihemen buraya gelip seni etiketleyecektimmm çokkk özlendin nereye gittin sessiz sedasız Rose aplammm
Yaa hepimiz çok üzülmüştüm gidince sen hatta farkettiysen sen gidince öyle fazla konuşamadık bile bizi toplayan olmadıCok sağoldışardan bakıyordum arada, baktım hâlâ beni soruyolar, geldim ben de gittim işte kem küm sen naaptin ne var ne yok, anlat aplana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?