- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #2.761
Ne diyeceğimi bilemedim valaAmann her zaman sıkılır canmkocam bak Bi da sıktı benim ömrüm az gibi gelir bana belki de Allah ondan bize çocuk vermiyor o tek başına kalmasın diye diyor sen ol da sıkılma
O benden daha çok üzülüyor zaten çünkü o çocukları ayırıp seçmeden ki çok sever..Ne diyeceğimi bilemedim valaRabbim hayırlı uzun ömürler versin hepimize belkide bu çocuk konusuna oda çok üzülüyordur öyle düşünüyordur çok zor ya aylarca uğraşıp bir sonuç alamamak rabbim uğraştırmadan hemen nasip etse keşke
Sende git konuş böyle deme beni çok kötü etkiliyor bu dediklerin rabbim vereceği zamanı iyi bilir biz iyi olalım sağ olalım gerisi önemli değil de normalde erkeklerin daha çok destek vermesi gerek çünkü o kadar iğneyiO benden daha çok üzülüyor zaten çünkü o çocukları ayırıp seçmeden ki çok sever..
Ama böyle şeyler demesi üzmekten öte ediyor beni..
En iyisini yaparsın böyle acı çekmektensekizlar günaydın dis eti yaram artti ve şişti disim aile hekimine danışcam ondan sonra gerekirse dişçiye gidicem
Ben misafirlikteydim akşam yemeğine davetliydik yeni geldik sen napıyorsun? Yaa evet abla haberleri okudukça üzülüyorumkizlar iyi akşamlar sel yağmur var nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor:)
istdayim ortalık fena okullar özel öğretim vs hep tatil oldu engelliler hamileler tatilBen misafirlikteydim akşam yemeğine davetliydik yeni geldik sen napıyorsun? Yaa evet abla haberleri okudukça üzülüyorumsen hangi şehirdesin?
Evet gördüm haberleri inşallah daha kötüye gitmez dikkat et sendeistdayim ortalık fena okullar özel öğretim vs hep tatil oldu engelliler hamileler tatil
evdeyim bn vali sağol sun yarin icin izin verdi engelliye rahatladimEvet gördüm haberleri inşallah daha kötüye gitmez dikkat et sende
Geçmiş olsun.sumakli suyla gargara iyi gelir tuzlu suyla gargara iyi gelir ama en iyisi paradontax 2 fircalamada baya rahatlatırkızlar deliyorum acıdan bu dis eti yarası icin agiz spreyi varmış duydunuz mu hiç
Ay çok geçmiş olsun.korkmayin bı şey olmaz inşallahEki Görüntüle 2961635 rüzgardan başkasının anteni bizim cama geldi sizde durumlar neler kizlar ses verin
tsk ederimGeçmiş olsun.sumakli suyla gargara iyi gelir tuzlu suyla gargara iyi gelir ama en iyisi paradontax 2 fircalamada baya rahatlatır
tsk ederimAy çok geçmiş olsun.korkmayin bı şey olmaz inşallah
Çk geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun ablamEki Görüntüle 2961635 rüzgardan başkasının anteni bizim cama geldi sizde durumlar neler kizlar ses verin
tsk cnnÇk geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?