• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata pozitif bakamıyorum

İyi olmana çok sevindim.Bir zamanlar bende kendimi çok kötü hissediyordum çok karamsar ve herşeyden bıkmışş.Ben yardım almak zorunda kaldım bi yaşam koçundan.Bilerek bi psikoloğa ya da psikiyatıra gitmdim ilaçlarla vesairelerle uğraşamazdım.Çok da memnun kaldım.Yaşam Koçu Nesrin Hanım çok yardımcı oldu.Eğer istersen sende yardım isteyebilirsin

ben de kendimi çok kötü hissediyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor nasıl olsa ölücez gibi düşüncelerim var yakın zamanda bir cenazemiz vardı ondan sonra böyle oldum ölüm korkusu geldi mesela yarın arabayla bir yere gidicez arabayı ben kullanıcam ve kesin kaza yapıcam diyorum önceden böyle değildim çok cesaretliydim çok keyifsizim ya sürekli aklımda ölüm var çok sinirliyim şu ölüm korkusu olmasa diğerleri pek sorun değil bir şekilde hallederim ufak değişiklikler yapıp atlatabiliyordum ama ölüm düşüncesi çok kötü ya hiçbirşey bana zevk vermiyor ne yapabilirim bilmiyorum ve sorunlarımı kimseye anlatamıyorum anlatamam psikoloğa da gidemem keşke anlatabilsem biraz olsun rahatlardım:59::59:

Son düzenleme:
kızlar ben hep kötü şeyler düşünüyorum derler de aklına gelen başına gelir diye düşündüğüm kötü şeyler de hep başıma geliyor hayata olumlu bakamıyorum bir arkadaşımla tartışsam sinirimden yerimde duramıyorum
çok başarılı bi öğrenciyim geleceğe yönelik hedefler koymak istiyorum eskiden bunu kolaylıkla yapardım ama artık çevremdeki sorunlarla uğraşmaktan ders çalışmak istemiyorum hedeflerim hep aklımda ama bunlar hiç işe yaramıyor
bana ne önerirsiniz öneriniz bitkisel bişeyde de olur kitap da olur artık bıktım sürekli kafamın içinde eskiden benim canımı acıtanlar bakalım daha bana neler yapcak düşüncesi var çok mutlu olmam gerekir çok iyi bi ailem ve erkek arkadaşım var ama kafamın içinde de hep soru işaretleri var
önerilerinizi bekliyorum artık gülümsemek istiyorum:2:

lisedeyim ve aynı dertten muzzdaribim :(

eşimin bir lafı var; "sen hiç ölümsüz insan gördün mü?"

öncelikle bunu kabullenmek lazım. buna göre yaşamak lazım.

kendimize hedefler koymak çok iyi, olması gerek.. ama küçük şeylerden mutlu olmayı bilmek lazım. mesela çocukları düşünün. hep küçücük şeylerden mutlu olurlar. ben kendime çocukları örnek alarak aştım bu durumu. onların gözüyle görmeye çalıştım. bir de yaşadığım günü hep son günümmüş gibi yaşamaya çalıştım. çocuklarımla vakit geçirirken bile çok daha fazla keyif almaya başladım.
mesela dün akşam hilali seyrettik... çok mutlu olduk.

ayrıca duaların da çok etkili olduğunu keşfettim. eskiden çok sinirliydim. etrafımda resmen terör estiriyordum. her sinirlendiğimde dua okumaya başladım. şimdi çok duruldum.

Back