Hayata Diren ♥♥♥

yas ıcın degıl beeee,sıkıntıdayım dedın ya belkı ozel bır konudur ondan dedım,calısıyorum tabıkı yaklasık 8 ay once kendı ısımı kurdum

yas ıcın degıl beeee,sıkıntıdayım dedın ya belkı ozel bır konudur ondan dedım,calısıyorum tabıkı yaklasık 8 ay once kendı ısımı kurdum
Yapabilecek bir sey yok sadece beklemedeyim.

Ooo super isinin patronu olmak iyidir. Bende en gec bir sene sonra Turkiye deyim insallah.

Son düzenleme:
bu ulkede zorrr ,sana bır ew yakısır canımm,anadolu yakası tercıhın olsun

sımdılerde beste uretılmıyo kı malzeme bıttı cunku ama bazı sanatcılar cok guzel uretıyo,sezen,yıldız v.s

sımdılerde beste uretılmıyo kı malzeme bıttı cunku ama bazı sanatcılar cok guzel uretıyo,sezen,yıldız v.s

Malzeme hic bir zaman bitmez bana bile arada sirada geliyor ilham , bu iste olmadigim halde. Kendileri kullanamiyorlarsa onlarin sorunu. Sarkiciyiz/sanatciyiz diye gecinmesinler. Iyi bir sarkiya hasret kaldik.

Malzeme hic bir zaman bitmez bana bile arada sirada geliyor ilham , bu iste olmadigim halde. Kendileri kullanamiyorlarsa onlarin sorunu. Sarkiciyiz/sanatciyiz diye gecinmesinler. Iyi bir sarkiya hasret kaldik.
valla ben herkesı dınlemıyorumm sezen aksu,funda arar ,yabancılardan usher tercıhım :)

yerı geldıgınde bende gıcıgımdır aslında ısyerınde ozelıkle cok despot bır yapım vardır ama bu ulkede oyle olmak zorundayız bu sekılde yuruyor ısler maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…