- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
kımı zaman aynı anlattıgın durumdayım ama yapacak bısı yok cunku evde benden baska kımse yok yapmak zorundayım seve seve :))Bugun is yapmak istemiyor musunuz, ev isinden kaytariyor musunuz. Kendinizi de saldiniz, disari cikmak dahi istemiyorsunuz. Evet evet dediginizi duyar gibiyim. O zaman bu topik tam size gore.
Bende bu aralar boyleyim. Hem geyik yapalim, hem sorunlarmizi tartisalim, hem birbirimize destek olalim. Burada BEN yok. BIZ variz.
:))))geldım canım geldım
aldım canım sagoll,ee kımler katılacak bızeee :)Hosgeldin canim. Sana kalpli davetiye yolladim aldin mi.
kımı zaman aynı anlattıgın durumdayım ama yapacak bısı yok cunku evde benden baska kımse yok yapmak zorundayım seve seve :))
aldım canım sagoll,ee kımler katılacak bızeee :)
ben bugun cok calıstım ewde bır kısı ıle ew bu kadar kırlenmez yaaa :)))Ben normalde boyle degilim ama bugunlerde boyleyim iste. Zorla bulasiklari koydum. Yemek yemem lazim evde yemek yok. Nerden ismarlasam acaba? Camasirlari hic yazmiyorum bile.
Zamanla katilirlar acelen ne.
Karisanin olmuyor. Gece istedigin saatte eve gelebilirsin. Istedigini yersin , istedigini giyersin. Istedigin gibi yayilirsin . Sence. Biraz da kendinden bahsetsene.sence yalnız yasamanın avantajları ne ?
ben bugun cok calıstım ewde bır kısı ıle ew bu kadar kırlenmez yaaa :)))
valla benım ıcın kesınlıkle tek daha rahatsın ıstedıgın gıbı hareket edıyosun,canınmı sıkıldı kızları cagırıp parti moduna gecıyosun :)
82 dogumluyum esımden ayrılalı ıkı sene oluyo,iç mımarlık yapıyorum ıstanbulda yalnız yasıyorum
yas solemeyıp benım gıbı dogum tarıhını soleyebılırsınaaaa ıngıltere nasıl bır yerr
ıstersen ozelden konusalımmm :)Guzeldir severim kendisini.Gicik bir yer gicikligimi buraya borcluyum dermisim. Bugunlerde cok sikiliyorum pervin, icim disima sigmiyor ama suclusu Ingiltere degil tabi ki. Yas konusunu gecelim topige ugramam bak.
ıstersen ozelden konusalımmm :)