Hayata Diren ♥♥♥

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.410
95.804
Bugun is yapmak istemiyor musunuz, ev isinden kaytariyor musunuz. Kendinizi de saldiniz, disari cikmak dahi istemiyorsunuz. Evet evet dediginizi duyar gibiyim. O zaman bu topik tam size gore.

Bende bu aralar boyleyim. Saldim cayira , mevlam kayir mod on. Hem geyik yapalim, hem sorunlarmizi tartisalim, hem birbirimize destek olalim. Burada BEN yok. BIZ variz.

Son düzenleme:
kımı zaman aynı anlattıgın durumdayım ama yapacak bısı yok cunku evde benden baska kımse yok yapmak zorundayım seve seve :))

kımı zaman aynı anlattıgın durumdayım ama yapacak bısı yok cunku evde benden baska kımse yok yapmak zorundayım seve seve :))

Ben normalde boyle degilim ama bugunlerde boyleyim iste. Zorla bulasiklari koydum. Yemek yemem lazim evde yemek yok. Nerden ismarlasam acaba? Camasirlari hic yazmiyorum bile.

aldım canım sagoll,ee kımler katılacak bızeee :)

Zamanla katilirlar acelen ne.

Ben normalde boyle degilim ama bugunlerde boyleyim iste. Zorla bulasiklari koydum. Yemek yemem lazim evde yemek yok. Nerden ismarlasam acaba? Camasirlari hic yazmiyorum bile.

Zamanla katilirlar acelen ne.
ben bugun cok calıstım ewde bır kısı ıle ew bu kadar kırlenmez yaaa :)))

valla benım ıcın kesınlıkle tek daha rahatsın ıstedıgın gıbı hareket edıyosun,canınmı sıkıldı kızları cagırıp parti moduna gecıyosun :)

82 dogumluyum esımden ayrılalı ıkı sene oluyo,iç mımarlık yapıyorum ıstanbulda yalnız yasıyorum

82 dogumluyum esımden ayrılalı ıkı sene oluyo,iç mımarlık yapıyorum ıstanbulda yalnız yasıyorum

Bayanlara yas sorulmaz bilmiyor musun. Bekarim normalde analistim ama anormalde gicik biriyim.Analistligi sevmedigim icin bolum degistirip ikinci yuksek lisansima basliyorum. Birde Ingiltere'nin bir koyundeyim.

yas solemeyıp benım gıbı dogum tarıhını soleyebılırsınaaaa ıngıltere nasıl bır yerr

yas solemeyıp benım gıbı dogum tarıhını soleyebılırsınaaaa ıngıltere nasıl bır yerr

Guzeldir severim kendisini. Gicik bir yer gicikligimi buraya borcluyum dermisim. Bugunlerde cok sikiliyorum pervin, icim disima sigmiyor ama suclusu Ingiltere degil tabi ki. Yas konusunu gecelim topige ugramam bak.

Guzeldir severim kendisini. Gicik bir yer gicikligimi buraya borcluyum dermisim. Bugunlerde cok sikiliyorum pervin, icim disima sigmiyor ama suclusu Ingiltere degil tabi ki. Yas konusunu gecelim topige ugramam bak.
ıstersen ozelden konusalımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…