Yoo halletmedim üstüne işler biriktirdimKalk kız kalk dicem de çoktan işleri halletmişsindir dimi
Gel tabi canım ne güzel olurKız senin şehire geleyim baharda seninle bir kahve içelim yakınsın bana
Sağol kuzum attım özeldenHepsini güle güle kullanın cnm
Nasıl kolye aldın resim at , bende günden geleceklerle biseyler almak istiyorum .
Barbie karavanını bizimkilerde çok istiyor çok pahalı
Ohhhh afiyet olsun bizimde menü balık
Nerde o mangallı menüler
Ayyy ajdaları kaçladın söyle bakim günlük takabiliyor musun eğilme yapıyor muEn sevdiğin gün bugün maaş günüYarın kendime nasipse bir ajda alacağım
Neyse yarın pazartesi yarın yaparız bende bugün bişey yapmadımYoo halletmedim üstüne işler biriktirdim
4. Yü alacağımAyyy ajdaları kaçladın söyle bakim günlük takabiliyor musun eğilme yapıyor mu
Al al bilezik çok hoşuma gidiyor ajdalar şık duruyor takarsınBende belki bilezik alırım takmıyorum ama olsun kalsın köşede
4. Yü alacağımOcaktada bir tane almak istiyorum 5-6tane olsun.Eğilme olmuyor 10gr alıyorum ben 20gr da çıkmış az daha kalın daha ağır ama ben 10gr olanları daha çöl beğeniyorum.
Evet ajdalar çok güzel duruyor kız al alBende belki bilezik alırım takmıyorum ama olsun kalsın köşede
Al al bilezik çok hoşuma gidiyor ajdalar şık duruyor takarsın
Ben iki tane çöp aldım ama keşke Ajda alsaymışım , daha güzel .Evet ajdalar çok güzel duruyor kız al al
Hadi hayırlısı kuzum hayat pahalı canım benim ondan birikim zor oluyor çocuklar büyüyor masraflar artıyorBen iki tane çöp aldım ama keşke Ajda alsaymışım , daha güzel .
Ocakta kredim bitiriyor , birkaç borç dışında bitecek Allah izin verirse birikim yapmak istiyorum .
Uc yıldır köşeye doğru düzgün bisey koymedim .
Çok haklısın , bugün uyandık elektrik yoktu dışarda sevdiğimiz bir tostçu var oraya gidelim dedik , iki tost çay 600 lira ödedikHadi hayırlısı kuzum hayat pahalı canım benim ondan birikim zor oluyor çocuklar büyüyor masraflar artıyor
Iyiyim canom sizler nasilsini diye bakaym dedim akista gordum de yakalandim hemen
bizde öyle kuzum hep masraf çıkıyor bide eşimle ayrı iki büyük sehirlerdeydik biliyorsun iki ev birden çok zorlandık gel git yol paraları.Şimdi görevde masrafı yok ancak toparlıyoruz.Ocakta kasko sigorta vergi şubatta çocuğun okul açıklanır ücreti hep bir kısır döngüBen iki tane çöp aldım ama keşke Ajda alsaymışım , daha güzel .
Ocakta kredim bitiriyor , birkaç borç dışında bitecek Allah izin verirse birikim yapmak istiyorum .
Uc yıldır köşeye doğru düzgün bisey koymedim .
Millete göre çift masalıyız falan ama cidden geldiği gibi gidiyor , çocuklar ev masrafları besleme kıyafet derken gidiyor . Eski zamanlardaki gibi değiliz .Şu
bizde öyle kuzum hep masraf çıkıyor bide eşimle ayrı iki büyük sehirlerdeydik biliyorsun iki ev birden çok zorlandık gel git yol paraları.Şimdi görevde masrafı yok ancak toparlıyoruz.Ocakta kasko sigorta vergi şubatta çocuğun okul açıklanır ücreti hep bir kısır döngüAllah bugünlerimizi aratmasın çok şükür sağlıklıyız çalışıyoruz düzenli gelir var Allah herkesin yardımcısı olsun
Dimi ya adım atsan para rabbim kesemize bereket nasip etsin inşallahÇok haklısın , bugün uyandık elektrik yoktu dışarda sevdiğimiz bir tostçu var oraya gidelim dedik , iki tost çay 600 lira ödedik
Migros’a uğradım iki uç parça 3 bin tuttu , et yok yağ yok içinde . Anlamıyorum ne olacak sonumuz
Hahahhah yakalarım tabikisi deIyiyim canom sizler nasilsini diye bakaym dedim akista gordum de yakalandim hemen
Amin kızum inşallahSelam kızlar nasılsınız güzel bol birikimli sağlıklı mutlu bir hafta olsun