Oooo botoks mu tatlım ihtiyacın yok kiGünaydın canlar
Bugün hiç okula gidesim yok izin mi alsam acabaokul açıldığından beri hiç izin istemedim öyle bir huyumda yok vicdan yaparım gitmeyince ama iyi de değilim sanki bilemedim .
Dün botoks yaptırdımgeçen yıl başlamıştım iyi oluyor alın için .
Yaaaaa taş gibiyiz ihtiyacımız yokAy bende alın bölgeme istiyorum iki kaş arasına orada çizgim var derinleşmeden yaptırsam süper olacak ama bil bakalım ne eksik para
Yaaa canımsınOooo botoks mu tatlım ihtiyacın yok ki
Dışardayım hadi gel sana kahve ısmarlayım
Nereye gidiyorsunuz canım inşallahO çok heyecanlı çok hevesli yavrum yaİnş hayırlısı ile sağ saglım sağlıcakla gider geliriz güzel anılar biriktiririz
Tabikisi de canımSlm kızceler
Canlanmış buralar
Hayırlı cumalar ablacımHayırlı cumalarımız olsun
Günaydın kuzumGünaydın
İngiltere’ye gideceğiz canımNereye gidiyorsunuz canım inşallah
Oohhh süperİngiltere’ye gideceğiz canım
Annem lahana sarmasından banada yollamisÖğlen anneme gittim yemeğimi yedim kızlarla beraber kedoşumun aşısı vardı gittik yaptırdık mama kabı aldım yeni
Küçüğün hulolopu kırılmıştı yeni aldık
Eve geldik
Oooooo afiyet olsun gözünaydınAnnem lahana sarmasından banada yollamis
hayırlı olsun cocuklarina
Kocamsu geliyor mutluyum
sağol canım bakalım ne olacka henüz gelişme olmadıHakkında hayırlısı kuzum
Kolay değil ama sevgileri bambaşka hele son numaramı yiyoruz bildiğin evimizin maskotu oldu kuzumZormu canim 4 çocuk?
Allah kolaylik versin.benimkiler büyudü ya kücük çocuklulari görünce nekadar rahatlamisim diyorum
Canım bende çok yiyordum önüne geçmek için Spora başladım bir ay oldu 6 kg gitti biraz rahatladım 10 nisana kadar üyelik yaptırdım baya rahatlamış olur inşallah vücudum imkanın varsa şiddetle tavsiye ederim kuzum.Kizlar nasıl herşey yolunda misen çocuk dpgurdunda aldın ben stresten sürekli yiyorum.Hiçbir kıyafetim olmuyor ama canımda sürekli birşeyler istiyor cumartesi misafirim var ondan sonra bende başlasam iyi olacak