- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
Ohhh dinlen keyif yap , yeni yıla güzel gir .Bende kahvaltı edeceğim 3 gün izinliyim çocuğu okula bırakıp eve geliyorum kızımla yatıyoruzŞimdi kalkıp kahvaltı hazırlarım.Ceviz yumurta peynir havuç yerim hazırlayasım yok Çocuk köfte patates istedi en sevdiğim pratik yemek
7 aya girdi canım yürüyüşü değilde oturuşu sanki popoyu kaldırıyor gibiKac aylık oldu canım 6 7 aylık oldu değil mi yürüyüşü felan değişti mi
Ohhhh missss afiyet olsunGünaydın hanımlar
Sabah buryan yedim saatlerce uyuyabilirjm
Aslında elim çiftleştirleim dedi bir de çocuğu olsun beraber yaşarlar demiştiMuhtemelen girmiştir yaa kıyamam ona ciftlestirmeyi düşünüyomusunuz kuzum eğer düşünmüyosan bitince hemen götür kisirlastirsinlar. Aşırı stres oluyorlar o dönemlerde yemek felan yemiyolar tüy döküyolar ekstra fazla. Şimdi benim kız bi sakinledi kilo aldı tosbik oldu
Ayyyy sorma bu ay battım yineOh alışveriş yapılmış
E damat ariycan şimdi o zaman7 aya girdi canım yürüyüşü değilde oturuşu sanki popoyu kaldırıyor gibi
Ohhhh missss afiyet olsun
Aslında elim çiftleştirleim dedi bir de çocuğu olsun beraber yaşarlar demiştibilemiyorum
Ayyyy sorma bu ay battım yine
Anam erkek kedimiydi seninkiDamat biziz zaten
Anaam dişi değil miydi kız ooo minnaaak aaaa canım dikkat et çişini yapar muhtemelen eve kızgınlığa girince öyle oluyomusDamat biziz zaten
Anam erkek kedimiydi seninki
Tabikisi de erkekAnaam dişi değil miydi kız ooo minnaaak aaaa canım dikkat et çişini yapar muhtemelen eve kızgınlığa girince öyle oluyomus
Erkek güzeliii kız çok tatlısti foto atsana büyümüş müTabikisi de erkek
Ben doğuramadım bari erkek sahiplenim
Büyüdü kız hemen atıyorumErkek güzeliii kız çok tatlısti foto atsana büyümüş mü
Hakkında hayırlısı kuzumiyi akşamlar kızlar haftasonu kızları kursa götür getir derken zaman geçti pazar günü ven gitmedi temizlik yaptım mis gibi oldu kızlIrn odasını peteğini temizledim yatakların nefresimlerini yıka kurut geçir derken baya yoruldum sabah kalkamadım fıtığım şişmiş yürüyemedim oturamadım dün bugün daha iyiyim çok şükür.İş yerine dilekçe yazdım görev tanımımı istedim her işi resmiyette bana itelemişler ama yetki vermek akıllarına gelmedi galiba.Ya yerimi değiştirirler ya da başka sonuçlar çıkar bakalım ne olacak yeni müdür geldi pnunla konuşacaklarmış
Ay bende alın bölgeme istiyorum iki kaş arasına orada çizgim var derinleşmeden yaptırsam süper olacak ama bil bakalım ne eksik paraGünaydın canlar
Bugün hiç okula gidesim yok izin mi alsam acabaokul açıldığından beri hiç izin istemedim öyle bir huyumda yok vicdan yaparım gitmeyince ama iyi de değilim sanki bilemedim .
Dün botoks yaptırdımgeçen yıl başlamıştım iyi oluyor alın için .
Başla uygun bir zamanda ben biraz daha erken başlamadığını için pişmanım . Ben çok mimik kullanırım o yüzden bende vardıAy bende alın bölgeme istiyorum iki kaş arasına orada çizgim var derinleşmeden yaptırsam süper olacak ama bil bakalım ne eksik para
O çok heyecanlı çok hevesli yavrum yaBaşla uygun bir zamanda ben biraz daha erken başlamadığını için pişmanım . Ben çok mimik kullanırım o yüzden bende vardı
Çok güzel olur giderseniz yakışıklı için de erken yaşta çok güzel bir tecrübe olur