🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Burası küçük çocuğu olanlar için rahat , teror olayları da olmuyor . İnsallah çok rahat güzel bir yere gidersiniz . Esinin görevi nadir olan bir birim mi ? Benim yakın bir arkadaşımın öyle sürekli ayrılar adam sürekli yer değiştiriyo görevde
Nadir bir birim değil kuzum komando birlikleri hep Suriye Irakta yerinde yok eş gidemiyor o yüzden.Cogu birlik yerinde yok

Nadir bir birim değil kuzum komando birlikleri hep Suriye Irakta yerinde yok eş gidemiyor o yüzden.Cogu birlik yerinde yok
Hayırlısı olur knsallah sizin için . Suriye Irak çok zor 😣

Kmsl Hnd Kmsl Hnd sen muhteşem bir detaysın harika oldu ✅ ufaklığın pek yemedi ama biz bayıldık bundan sonra hep yaparım 💐❤️💕

Senin bu tarz yemek kültürün çok iyi bize de bol bol tarif ver 😎😎

Hayırlısı olur knsallah sizin için . Suriye Irak çok zor 😣

Kmsl Hnd Kmsl Hnd sen muhteşem bir detaysın harika oldu ✅ ufaklığın pek yemedi ama biz bayıldık bundan sonra hep yaparım 💐❤️💕

Senin bu tarz yemek kültürün çok iyi bize de bol bol tarif ver 😎😎
Yaaaaa çok sevindim gerçekten afiyet olsun 🥰🥰😘

Selamssssss mutlu haftalar❤️❤️❤️
Küçüğün hali yoktu okuluna göndermedim bugün evde dinlensin
Yarın yerli malı haftası yapılacak okulda revani tatlısı yapacağım 👍👍

Tavuklu şehriye çorbası yaptım
Sigara böreği kızarttım
Nohutum kalmamış buzlukta haşladım biraz da etli nohut yemeği yaptım

Babam geldi yemek yedik kahve içtik gitti

Ev süpürdüm
Çamaşır katladım
Sofralar yıkandı astım

İyi yağmur yağıyor şuanda:KK39:

Selam canlar
Okuldan çıktım nöbetçiydim bide çok yorucu geçti .
Menü ıspanaklı pide ayran salata turşu .

Daha yemekteyken yarını düşüyorum ne yapsam diye 😁😁
Havalar sıcak gidiyor söyle bir kar yağsa nasıl güzel olurdu 😍😍

Bazı insanlar çok değişik . Nibet esanasinda bir veliyle tartıştım . Okul temizleniyor içeri giremezsiniz bütün çocuklar bahhce de dedim , hayır benim ki girecek sonra kalabalığa kalıyor dedi . Ne özelliği var dedim çocuğunuzun bütün okul öyle giriyor neyse tartıştık beni şikayet etti 🤣🤣🤣

Eskiden veliler böyle değildi ne oldu bunlara bilmiyorum 😁😁

Selamssssss mutlu haftalar❤️❤️❤️
Küçüğün hali yoktu okuluna göndermedim bugün evde dinlensin
Yarın yerli malı haftası yapılacak okulda revani tatlısı yapacağım 👍👍

Tavuklu şehriye çorbası yaptım
Sigara böreği kızarttım
Nohutum kalmamış buzlukta haşladım biraz da etli nohut yemeği yaptım

Babam geldi yemek yedik kahve içtik gitti

Ev süpürdüm
Çamaşır katladım
Sofralar yıkandı astım

İyi yağmur yağıyor şuanda:KK39:
Geçmiş olsun minnosa ❤️❤️
Dinlensin ortalık hastalık dolu . Ellerine sağlık pasta getiren veliler seviliyor 🤣

iyi geceler ben otobüsle geldim 7 ye geliyordu eşim yaptı yemekleri tavuk çıkarmıştım sabah onu kızartmış yanına pirinç pilavı salata iyi oldu yarın gece mesaisi varmış bende kızlarla makarna yaparım yarına ☺️Nohut haşladım dolaba koydum kek yaptım çayın yanına yedik biraz kalanı kızların beslnmesine koyarım kalırsa işe götürürüm.

Günaydın güzeller 2023 un bitmesine az kaldı . Bu yılı hiç sevmedim umarım 2024 hepimize güzel şeyler getirir . Bugün iki dersim boş dinlenirim biraz okulda .

Yarın okulda yerli kutlanacakmış benimkine Osmaniye yöresi çıkmış yer fıstığı ve mısır patlağı götürecek. İki tencere mısır patlattım severim kolay ikramlıkları😂500gr da fıstık aldık😀
Bende yarın küçük kızımın okuluna lahmacun götüreceğim kendi sınıfımda da çocuklarla lahmacun veya kebap yeriz . Veliye çok yuklenilmeden kutlanmalı böyle günler .

Selam canlar
Okuldan çıktım nöbetçiydim bide çok yorucu geçti .
Menü ıspanaklı pide ayran salata turşu .

Daha yemekteyken yarını düşüyorum ne yapsam diye 😁😁
Havalar sıcak gidiyor söyle bir kar yağsa nasıl güzel olurdu 😍😍

Bazı insanlar çok değişik . Nibet esanasinda bir veliyle tartıştım . Okul temizleniyor içeri giremezsiniz bütün çocuklar bahhce de dedim , hayır benim ki girecek sonra kalabalığa kalıyor dedi . Ne özelliği var dedim çocuğunuzun bütün okul öyle giriyor neyse tartıştık beni şikayet etti 🤣🤣🤣

Eskiden veliler böyle değildi ne oldu bunlara bilmiyorum 😁😁
Bence artık kimsenin birbirine saygısı kalmadı herkes bir laf çarpıtma ego savaşında☹️☹️
Geçmiş olsun minnosa ❤️❤️
Dinlensin ortalık hastalık dolu . Ellerine sağlık pasta getiren veliler seviliyor 🤣
Ben şerbetli tatlı hiç sevmem ilk defa revani yaptım çok güzel görünüyor😅😅

Selamsss günoooo😜😜😜

Akşam kızı erken ıyutınca sabah 8 de kalkıyor👍👍
Ortalığı topladım bir iki bulaşık vardı onları koydum makinaya yufkam vardı kahvaltıya tava böreği yaptım pişiyor

Akşama da çökertme kenabı yapacağım

Bugün kedoşumun aşısı var büyük kız okuldan gelince götürecek

Hellooo kızlar 🥸🥸🥸

Erken kalktım kelle paça koydum kaynıyor .
Ufak kızımin sınıfı için lahmacun siparişi verdim onu alıp götüreceğim . Okullarda el ayak salgını başlamış çok korkuyor beni üstüne birde uyuz salgını yaygın 🤪🤪

Mayışa kaldı iki gün 😎😎heyecanla yılbaşını bekliyorum pazartesi tatil olacak diye 🤣🤣
Dönem sonu yorgunlukları başladı .

Herkese sağlıklı , mutlu , bereketli bir gün olsun sevgiler 😍❤️🧿💐

Hellooo kızlar 🥸🥸🥸

Erken kalktım kelle paça koydum kaynıyor .
Ufak kızımin sınıfı için lahmacun siparişi verdim onu alıp götüreceğim . Okullarda el ayak salgını başlamış çok korkuyor beni üstüne birde uyuz salgını yaygın 🤪🤪

Mayışa kaldı iki gün 😎😎heyecanla yılbaşını bekliyorum pazartesi tatil olacak diye 🤣🤣
Dönem sonu yorgunlukları başladı .

Herkese sağlıklı , mutlu , bereketli bir gün olsun sevgiler 😍❤️🧿💐
Ooooo kelle pa afiyet olsun😘😘

Ara tatilden önce küçük kızımın sınıfında da 2 çocuk da vardı araya tatil girdi çok şükür bize bulaşmadı

Geçen gün sipariş verdiğim kupalarım iptal edildi yaaaaa zaten flaş indirimden almıştım bilerek iptal ettiler🥹🥹🥹

Kedoşuma malt ve tarak sipariş verdim 👍

Küçüğün kumbarasını açtık Lol bebek istiyordu kumbaradan 2150 çıktı
Bebeği 900 e aldım😜😜😜

Geçen gün sipariş verdiğim kupalarım iptal edildi yaaaaa zaten flaş indirimden almıştım bilerek iptal ettiler🥹🥹🥹

Kedoşuma malt ve tarak sipariş verdim 👍

Küçüğün kumbarasını açtık Lol bebek istiyordu kumbaradan 2150 çıktı
Bebeği 900 e aldım😜😜😜
Güle güle kullansın fıstık 💕🧿🌸
Kızlar çok çok yorgunum , stresiyim, içim daralıyor

Günaydın kızlar 💐💐🌺🌺
Yatak keyfi yapıyorum kızlar yatıyor . Biraz uzanırım kalkıp kahvaltı hazırlarım , sonra hazırlanıp okula giderim .

Akşama ne yemek yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️
6 da okuldan çıkıyorum sabahtan yapıyorum normalde bugün hiç yapasım yok 🙂

Günaydın kızlar 💐💐🌺🌺
Yatak keyfi yapıyorum kızlar yatıyor . Biraz uzanırım kalkıp kahvaltı hazırlarım , sonra hazırlanıp okula giderim .

Akşama ne yemek yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️
6 da okuldan çıkıyorum sabahtan yapıyorum normalde bugün hiç yapasım yok 🙂
Selamsss😅😅

Ben kızı erken uyutunca erken kalkıyor😅😅

Bugün kuzenle çocukları okula bırakınca dışarı çıkacaz beraber gezer bişeyler yer kahve içeriz

Akşama tavuklu pilav yapacağım

Bol soğan ve tavuğu kavuruyorum biraz salça baharat pirinç pilavı yapıyorum benim kızlar bayılıyor dene istersen lezzetli oluyor
Yanına da cacık 👍👍👍

Selamsss😅😅

Ben kızı erken uyutunca erken kalkıyor😅😅

Bugün kuzenle çocukları okula bırakınca dışarı çıkacaz beraber gezer bişeyler yer kahve içeriz

Akşama tavuklu pilav yapacağım

Bol soğan ve tavuğu kavuruyorum biraz salça baharat pirinç pilavı yapıyorum benim kızlar bayılıyor dene istersen lezzetli oluyor
Yanına da cacık 👍👍👍
İyi gezmeler canisi 💕💕

Canisi uzun ayrıntılı bir tarif istiyorum 😃😃
Bol soğandan kasıt kaç tane
Tavuk haşlanıp mı kavurulacak neresinden yapayım 🤷‍♀️🤷‍♀️

X