Canım 2021 de 6 çeyrek diyeyimKızlar birikim kumbara ve kitap okuma listesi yaptım hedeflerimizi yazalım adını yazdırmak isteyen olursa bildirsin bana
Sende beni gördüm bir anBenim tlf kafayı yedi iyice.zor yazıyorum
Kalktım hemen kızın pijamasini değiştim
Hamur mayaladım simit yaptım
Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım
Birazdan salonla mutfağı süpürüp duş alıp namaz kılacam. Bugün bi iş yapamam çünkü kızın ödevi var.hecelemeden okursa yarın hoca arti verecek.çok okuma yapmamız lazim
Bende de var kilomuzun bas kaynagi bence oEvet canım ondan bel bölgemin yağlardan arınması gerek değilse yumurtlama bozukluğu oluyor.
Aa bitirince modelini atarmisin bende baya orgu islerine daldim napayim guzel kafa dagitiuor kizima atki bere ordum smdi arkadasmn bebegne yelek oruyorum .Merhaba arkadaşlar
Sabah 8bucukta canlı dersim vardı acele bir kahvaltıdan sonra derse basladim. Az önce bitti kızımı da bakıcı teyzemiz uyutup çıktı. Aksamada pide yaptiracagiz. Yemek derdim de yok yani sadece çorba yaptım arada. Şimdi boşum kiza çanta örüyordum yarım kalmıştı onu örecegim bende
Tamam canım ekliyorum listeyeCanım 2021 de 6 çeyrek diyeyim
Kitap okyonus ayda 3 kitap dedi ideal bence ancak okuruz cocuklar iş güç zaman alıyor
Kumbara kızımın var atıyoruz ama paraya el surmemeye çalışıyoruz bu donemde maaş kartı ile alışveriş yapıyoruz
Merhaba canım canlı ders gerçekten çok zor hem öğretmenlere hem annelereMerhaba arkadaşlar
Sabah 8bucukta canlı dersim vardı acele bir kahvaltıdan sonra derse basladim. Az önce bitti kızımı da bakıcı teyzemiz uyutup çıktı. Aksamada pide yaptiracagiz. Yemek derdim de yok yani sadece çorba yaptım arada. Şimdi boşum kiza çanta örüyordum yarım kalmıştı onu örecegim bende
Ayyy senin kızın biraz büyük olunca rahatlasın benim cadı hiç durmuyor hoş dursa da örgüyle pek işim olmuyorAa bitirince modelini atarmisin bende baya orgu islerine daldim napayim guzel kafa dagitiuor kizima atki bere ordum smdi arkadasmn bebegne yelek oruyorum .
Yuruyuse cikicaz simdi kizimla biraz balikciya dogru aksama balik var bizde insallah
Offfff gerçekten çok zor yaaaaaCanli dersim bitti ama bende bittim kafam davul gibi . Birazdan idev göndermeye başlarlar onları kontrol etmem lazım .1 sınıf cok zor canlı derste
Evet çok zor. Hem kilo alma sebebi hemde etkisiz hale gelmesi için kilolu olmayacaksin. Ben sadece zayıflayınca adetlerim düzenli oluyor zaten.Bende de var kilomuzun bas kaynagi bence o
Ama ben hamile kalmakta sknti cekmedim hatta 40 50 gunde regl olurdum . Dogmdan sonra hic pko kalmamisti 2 sene sonra hafif baslamisti degisik bisey suan regllerim dogumdan beri duzenli cok sukur ama en son hafif pko var denmisti yine . Insulin direnci seker hastalgi bunlara da elverisli oluyor malesef bunyemiz kilo vermek bizler icin dha zor
Atarım canım az kaldı da vakit ayiramadim. Bende çok seviyorum örgüyü. Oyuncak yaptım bir sürü. Kıza bere yaptım kendime de aynısından yapacağım takımAa bitirince modelini atarmisin bende baya orgu islerine daldim napayim guzel kafa dagitiuor kizima atki bere ordum smdi arkadasmn bebegne yelek oruyorum .
Yuruyuse cikicaz simdi kizimla biraz balikciya dogru aksama balik var bizde insallah
Hemde nasıl zor.. sınıflarımız da buluşsaydik hayırlısıyla çok iyi olacaktı.Tamam canım ekliyorum listeye
Keşke 3 kitabı bitirebilsem benim cadı uyanıkken alıp yırtıyor o uyurken artık
Merhaba canım canlı ders gerçekten çok zor hem öğretmenlere hem annelere
Afiyet olsun menüde çok gğzel
Ayyy senin kızın biraz büyük olunca rahatlasın benim cadı hiç durmuyor hoş dursa da örgütle pek işim olmuyor
Ben bu hafta balık almadım büyük kıza zorla yediriyorum pazar kalabalık diye gitmedim bakalım markete gidersem alayım afiyet olsun
Evet canım arkadaşlar istedi böylelikle birbirimi motive ederek okumak tavsiye ve öneri vermek iyi gelecektir hepimşze
Çok iyi fikirEvet canım arkadaşlar istedi böylelikle birbirimi motive ederek okumak tavsiye ve öneri vermek iyi gelecektir hepimşze
Çok iyi canım yaaaaaaa muhteşem okuduğun çok beğendiğin tavsiye kitaplarını bizimle paylaşırsan sevinirimÇok iyi fikir
2020de kitap okuma hedifimi neredeyse tutturdum sayilir:)
45 kitap okudum hedef 50 idi.
2020 için ayda 3 kitap dedim bakalim
Tabiki paylaşırım cnm.Çok iyi canım yaaaaaaa muhteşem okuduğun çok beğendiğin tavsiye kitaplarını bizimle paylaşırsan sevinirim
Ben aslında bayağıdır okuyamıyorum doğum yaptım kız biraz büyüsün filan dedimTabiki paylaşırım cnm.
Sizde paylaşın bana da fikir olur.
Uzun bir süre zaman bulamamaktan okuyamiyordum diyordum ama bahane onlar bence.
Sonra hergün en az 25 ay olarak belirledim e bu yıl epey izin vs kullandim zamanim oldu
Hemen okunacaklar listesine ekliyorum ekliyorum başka forumdan arkadaşlara da sordum güzel kitaplar var sıradaZülfü Livaneli/Leyla'nin Evi ni okuyorum şu an.
Neden daha önce okumamışım diye kendime kızdım
Çok beğendim gerçekten.