🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar birikim kumbara ve kitap okuma listesi yaptım hedeflerimizi yazalım adını yazdırmak isteyen olursa bildirsin bana
Canım 2021 de 6 çeyrek diyeyim

Kitap okyonus ayda 3 kitap dedi ideal bence ancak okuruz cocuklar iş güç zaman alıyor

Kumbara kızımın var atıyoruz ama paraya el surmemeye çalışıyoruz bu donemde maaş kartı ile alışveriş yapıyoruz

Sende beni gördüm bir an
Allah kolaylık versin birinci sınıf yorucu oluyor ilgilenmek gerekiyor 2 de rahatlarsınız benim oğlum da seneye birinci sınıf

Hava güneşli bugün esim çocukları dışarı çıkardı bende o arada evi topladım süpürdum yüzeysel sildim

Minigi uyutup kemik suyuna yeşil mercimek yapacağım
Kızımın canlı dersi var oğlumla da babası etkinliklerini yaparlar

Merhaba arkadaşlar
Sabah 8bucukta canlı dersim vardı acele bir kahvaltıdan sonra derse basladim. Az önce bitti kızımı da bakıcı teyzemiz uyutup çıktı. Aksamada pide yaptiracagiz. Yemek derdim de yok yani sadece çorba yaptım arada. Şimdi boşum kiza çanta örüyordum yarım kalmıştı onu örecegim bende

Evet canım ondan bel bölgemin yağlardan arınması gerek değilse yumurtlama bozukluğu oluyor.
Bende de var kilomuzun bas kaynagi bence o
Ama ben hamile kalmakta sknti cekmedim hatta 40 50 gunde regl olurdum . Dogmdan sonra hic pko kalmamisti 2 sene sonra hafif baslamisti degisik bisey suan regllerim dogumdan beri duzenli cok sukur ama en son hafif pko var denmisti yine . Insulin direnci seker hastalgi bunlara da elverisli oluyor malesef bunyemiz kilo vermek bizler icin dha zor

Aa bitirince modelini atarmisin bende baya orgu islerine daldim napayim guzel kafa dagitiuor kizima atki bere ordum smdi arkadasmn bebegne yelek oruyorum .
Yuruyuse cikicaz simdi kizimla biraz balikciya dogru aksama balik var bizde insallah

Tamam canım ekliyorum listeye

Keşke 3 kitabı bitirebilsem benim cadı uyanıkken alıp yırtıyor o uyurken artık
Merhaba canım canlı ders gerçekten çok zor hem öğretmenlere hem annelere

Afiyet olsun menüde çok gğzel
Aa bitirince modelini atarmisin bende baya orgu islerine daldim napayim guzel kafa dagitiuor kizima atki bere ordum smdi arkadasmn bebegne yelek oruyorum .
Yuruyuse cikicaz simdi kizimla biraz balikciya dogru aksama balik var bizde insallah
Ayyy senin kızın biraz büyük olunca rahatlasın benim cadı hiç durmuyor hoş dursa da örgüyle pek işim olmuyor

Ben bu hafta balık almadım büyük kıza zorla yediriyorum pazar kalabalık diye gitmedim bakalım markete gidersem alayım afiyet olsun

Evet çok zor. Hem kilo alma sebebi hemde etkisiz hale gelmesi için kilolu olmayacaksin. Ben sadece zayıflayınca adetlerim düzenli oluyor zaten.
Atarım canım az kaldı da vakit ayiramadim. Bende çok seviyorum örgüyü. Oyuncak yaptım bir sürü. Kıza bere yaptım kendime de aynısından yapacağım takım
Afiyet olsun şimdiden

Hemde nasıl zor.. sınıflarımız da buluşsaydik hayırlısıyla çok iyi olacaktı.
Sağol canım.

Çok iyi canım yaaaaaaa muhteşem okuduğun çok beğendiğin tavsiye kitaplarını bizimle paylaşırsan sevinirim
Tabiki paylaşırım cnm.
Sizde paylaşın bana da fikir olur.
Uzun bir süre zaman bulamamaktan okuyamiyordum diyordum ama bahane onlar bence.
Sonra hergün en az 25 sy olarak belirledim e bu yıl epey izin vs kullandim zamanim oldu

Tabiki paylaşırım cnm.
Sizde paylaşın bana da fikir olur.
Uzun bir süre zaman bulamamaktan okuyamiyordum diyordum ama bahane onlar bence.
Sonra hergün en az 25 ay olarak belirledim e bu yıl epey izin vs kullandim zamanim oldu
Ben aslında bayağıdır okuyamıyorum doğum yaptım kız biraz büyüsün filan dedim

Şimdi biraz biraz okumaya başlayabilirim ancak uyuduğu zamanlar

Bende de şöyle bişey var bir kitaba başlayınca 2 günde bitirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…