- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.669
aklından bır sayı tut ılk kıtabı sanırım dıgerıde gozlerını sımsıkı kapat cok guzel yorumlar okudum kıtaplar hakkında aldım bende gızmlı kıtaplar olay kurgusu akıl karıstıran seyler falan baglı ktaplar degılmıs ama bırbırıne aynı yazar sadece tarzı benzer ama sıralı degıl sanıyorum neyse okuyunca paylasırım kk da kıtap okuyanların bı topıcıne takılıyorum daha okumaya baslayamadım ama bende katıldım yorumlarını yazıyorlar kıtaplar hakkında falan guzel bı topıc ıstersen sende katıl.
ben kas bıyık ıcınde gıtmezdım kaslarımı arkadasım arada alırdı bıraktım artık aldırmıyorum dogal :) alıstık bu halıne sevmıyorum kuafor saloınlarını bıyıklaımada lazere basladım ayda bır seans yeterlı oluyormus ılk seansa gıttım pazartesı kontrol var bırka atıs yapılır okk koyulasmıslardı sımdı baya ıyı cıkanları elımle cekınce gelıyır bkalım sımdılık memnun gıbıyım ama devamında uzun vadede gorecegız. kıtaba bende verdım bıraz para kpss ıcın tabı :) neyse vermeuye devam etmeyelım ınsallah ama aklımda su var b kadrosunda ıcerı bı gıreyım sonra unvan degısıklıgı sınavları falan oluyomus onları dusunebulırım yanı bı gıreyım ıcerı sonra uzmanlık ıcın calısabılırım daha kolay olur sanırım. maasları cok daha ıyı uzmanlık ucretlerı. 15 ınden 15 ıne alır memur maasını aahh nerde canım bende ozelde calıstım bırkac ay gerıden gelırdı bazen maaslarda esımın ıs yerınde durum cok dha vahım ben sana oyle solım neyse bosver
Çıkarsınız ıns. Feraha tez zamanda hayırlısı bakalım olacak ıns. Bu memurluk bende onlısans gırdım ya eğer olurda yerleşirsem lısans tamamlayıp maaşı artırırımdıye düşünüyorum bu yıl başlayacam o yüzden hem evde vakti geçer bakalım ıns. Çok sıra yoktur bunalıyorum öyle olunca pazartesı erkenden gıdıcem o kıtap topıgını bılmıyorum canım okuyordum bende arada ama katılırım bende güzel kıtap tavsıyelerı oluyorkahrolası kargooooooo gelmemedi daha nerde bu yaaaaaaa gezmeye gıdemıycem bunun yüzünden