- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Kız geldınmı askerının nasıl keyfı kaç gun kaldı?
geldim bacım geldim
99 gün kaldı bakalım. çift haneliye düştük. 2 gün geçirebildik birlikte
yetmedi ama olsun bi nebze içim ferahladı görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız geldınmı askerının nasıl keyfı kaç gun kaldı?
geldim bacım geldim
99 gün kaldı bakalım. çift haneliye düştük. 2 gün geçirebildik birlikte
yetmedi ama olsun bi nebze içim ferahladı görünce
Olsun kız bak azalmış sayılı gun çabuk geçer gelsın hayırlısıyla bır daha dıbınden ayrılmassın
kızlar günaydın
kızlar günaydın
selam vermeye geldim kaçıyom kızlar sevdiceğimle kavuşcam
Sabuncum guzeldı gıyındım suslendım sofrayı hazırladım kocısı beklerdim bıraz gecıktı cıcekcı aramış cıcekcı alıp gelmıs ben sılanın DVD sını falan aldım çok sevındı ben 2ay önce netten bır kolye begenmıstım kalmamış nette alamamış bu haftasonu begendım bır kolyeyı alacak guzeldı bas basa gecırdık gercı bız hep bas basayız ama dün gece dahada guzeldı kotam azalmış 17 sınde yenılenecek yenılensın cıceklerıde eklerım bol bol cektım
hayırlı olsun bir yılınız canım
daha nicelerini kutlarsınız inşallah
bizim de bu cuma yıldönümümüz
9 yıl bitiyor bizim
hava soğudu burada
artık yazık kışlık değişimi yapmak lazım yavaş yavaş
kışlıkları bazanın altından çıkarmak gerek
selam vermeye geldim kaçıyom kızlar sevdiceğimle kavuşcam
ooooooo sonunda büyük buluşma gerçekleşiyor
Bol bol hasret gıder canım çok sevındım kavusmanıza
çok özlemişim
Ozlenmezmı hıc benımkıde bırkac gun goreve gıdıyor ben kokusuna hasret kalıyorum
Yakındada ıns. Hep sevdıcegının dıbınde olursun canım Allah kavuştursun tez zamanda hayırlısıylabugün tam 2. aydı okyonus ya 60 gündür yani 1440 saattir görmüyodum
Yakındada ıns. Hep sevdıcegının dıbınde olursun canım Allah kavuştursun tez zamanda hayırlısıyla
Slm kızlar çok hastayım giremedim ne zamandır. okyonus cnm çok sevndm görüşmenizeee nası geçti bakalım?
Okyonus bornoz hayırlı olsun çok beğendim:) güle güle kullan
napıyorsunuz bakalım kavusşmalar yıldonumlerı hastalanmalar falaannn ben cok ugramıyorum eskısı kadar nette cok fazla vakıt gecırmeye basladım hayattan koptum ıyıce puzzle yapıcam kızlar yıen fazla durmıcımmm kıtap sıparıs ettım kıtap okiciimmmm