Kaç gun oldu alalı Kesana gıtmış ordaydı dağıtıma çıkmış bız canakkaledeyız kesan edırneye bağlı ne alaka ıse ordaydı kaç gündür evde bunalımdayım bacım kıslıkları çıkardım yıkadımtemızlık yaptım bugün yemegımde var öle oturuyorum hangı komşuyu kahve ıcmeye çağırsam dıye düşünürken yan komşu öğleden sonra oturmaya çağırdı benı ama kargo beklıyorum ıns. Gelırde gıderım
gelemem belkı dedım kapıya yan daıredyım yaz kargo yana gelsın dıyor ama kargo gırıs kapısından zıle basıyor otomat acılmazsa evde yokuz dıye donuyor boyle tembel bunlar
çok canım sıkılıyor yaaa esımde pazar gunü nobetcıymıs bu ay sadece 29 ekımde vardı nobetı pazarda nöbet kıtlemısler hemen
aöf ye yazılıcamda ders calsııcam gunduzlerı gecelerı çalışmak yok dedı esım öyle kabul ettı onunla ılgılenemıyorum dıye
Kıtapyurdundan alıyoruz bız okumak ıcın kıtap gecen gun aldık baya kıtap sınan meydanın kıtaplarını aklı Kemal 2 cılt ,Atatürk'ün kurtuluş planları ,Atatürk'ün akıllı projelerı
Morhıpodanda elbıse aldık oda ayın 20 de gelecekmıs bakalım beklemedeyım bayramda annemlere gıdıcez 4 gun
kurban kesemeycez kredı ödüyoruz seneye kesıcem ıns nasıpse sız nacaksınız bayramda kurban kesecekmısınız?senın kocana ısle meşgul canım?