- 11 Mayıs 2011
- 3.778
- 4.221
çok üzgünüm .. çok mutsuzum... rabbim büyük biliyorum..
babam benim sorunlu bi insan biraz.. yıllarca bizi kullanıp durdu.. marketimiz var bizim orda çalıştırdı beni.. amcamında marketi var.. dayımında marketi var.. hepsi personel çalıştırken.. babam bizi kızlarını çalıştırdı.. ben artık yeter dedikten sonra özel sektöre başladım.. web masterim.. güzel bi işim var..
şimdi kardeşimde sıra.. kardeşimide okutmadı.. beni okutmadıgı gibi..
dün evde büyük tartışmalar oldu.. sabaha kadar uyumadık..
kardeşim " ben okuyacam, bana karışmamalısın" dedikçe babamda markete geliceksin dedi. sesleri kulagımda çınlıyor hala.. sonra kardeşime uyguladıgı şiddet.. kardeşim 22 yaşında.. bense 24.. bu hakmı.. biz bunu haketmedkki.. insanlar bizi parmakla gösterirken babam bize hep salak gözüyle baktı..
ve sonuç.. ben isten çıkıcakmışım.. evde oturcakmışım..
beni evde oturturmazki.. bi hafta evde karışmaz bana.. dışarı çıkmama izin vermez.. sonrada markete götürür..
okdar istedimki kpss olsun.. öyle istedimki.. işten kpss için çıkıcaktım.. sırf babam beni boşta görür markete götürür die cesaret edemedim.. bigün ders çalışıyorum.. saat 2.. planımıa göre 2bçkta uyucam ve sabah 7de uyunıcm.. babam geldi.. kapat ısıgı zaten kafanız basmıyor bidaha görmicem bu saatte ışıkları açık.. bilgisayarda açık deildi.. televizyonda.. bi gece vakti elimde kitap vardı sabah işe gidiceğim halde..
napıcam ben.. daha öncede 2 kez işten çıkarmıştı.. patronum yine almıştı.. şimdi maaşıma zam geldi.. bidaha işten çıkarsam patronum beni almazki işte.. kpss olmadı elimde patladı
ALLAH rızası için dua edin.. öyle iyi puan alayımki kardeşlerimede kendimede sahip çıkayım..
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım ne buyuk dertler degıl mı kımılerı hayatında dert tasa gormemısken hatta en buyuk dertlerı belkıde sevgılısınden yeterınce ılgı gormemıslık olan ınsanların hayatına bır bak bırde senın cektıklerıne bır bak. ben doğulu degılım ama ablamın esı batmanlı aılelerı senın anlattıgın gıbı elı sılah tutan ınsanlar degıl yanı kan davası yok namus meselesı falan olacak ınsanlar degıl (okumus ınsanlar meslek sahıbı falan) ama gıttım gordum o memleketlerı azda olsa anlıyorum annenı sımdı baban karısıyor sana lakın doguda annenle kalsaydınız sadece baba degıl butun sulale karısacaktı belkıde, belkıde karısan olmayacaktı bızler bunu burdan bılemeyız ama annenınde ıyı nıyetlerı vardır yoksa hangı kadın mutsuz olmak ıster hangı kadın kendısını defalarca aladatmıs adamla aynı yatakta bır yorganı ortmek ıster belkıde senden daha cok acı cekıyordur da farketmezsınız bellı etmez, ıyı bı es bulup o evden kopman en guzelı olur belkıde nasıp kısmet ama evlensende aklın kalmayacakmı sankı kardeslerınde mumkun degıl cookk cokkkk ozzur dıleyerek soyluyorum bu durumda en ıyı olacak sey Rabbımden babanın vadesının yetmesını dılemek olur, benımde acılarım dertlerım coktu lakın hepsı gerıde kaldı cok sukur ama gerıde kalması bıle o gunlerın hergun her gece yenıden aklına gelıp aynen yasıyormuscasına hıssetmenıde engellemeyecek. ben yasadıklarımı anlatmayacagım ama kotunun kotusu hep vardır canım hepımız basımıza gelenlerın enn kotusu oldugunu sanırız ama her zaman daha kotusu vardır. Bunada sukur dıyecegım ne dıyeyım ama sunu bılmenı ısterım karanlık gunlerın sonunda ışıklı bır çıkıs mutlaka vardır, Rabbime sığın dua et başkada elınden gelenı yapıyorsundur zaten.