- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
kız siz hala kpss etkisinden kurtulamadınız mı bugün ilk maaşımı almış bulundum kızlar ve elimde kalan sıfıra sıfır ayol hep böylemi olucak
eneeeee nerde başladın tatlım ya hayırlı olsun söledinde ben mi unuttum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız siz hala kpss etkisinden kurtulamadınız mı bugün ilk maaşımı almış bulundum kızlar ve elimde kalan sıfıra sıfır ayol hep böylemi olucak
eneeeee nerde başladın tatlım ya hayırlı olsun söledinde ben mi unuttum ki
söylememişimdr canım konusu geçmedi çünkü.özel w.... gen servisinde quietcim muhasebeye bakıyorum işte teşekkür ederim sağ ol canım
sembol doğrumu
söylememişimdr canım konusu geçmedi çünkü.özel w.... gen servisinde quietcim muhasebeye bakıyorum işte teşekkür ederim sağ ol canım
Wv olabilirD Çok sevndm cnm Wv benm markam :) hayırlı olsun
sektör doğru ssembol W yapsam olur heralll
sağ ol canım bneim.sakaryaya yolun düserde ALLAAH koursun arıza olursa beklerim
araba fiyatları kaça erres
hemen öle yaparlar ya sinir olurum işle ilgili hemen soru sorarlar
bende bankaya geçemezsem adapazarı gişrindeki firmalarda çalışmayı düşünüyorum erres
tabi cnm bizde wv sden bol ne var ki:)
Quit eet ya
meslek ne: öğrtmenm..
AAA hoca bizim çock çalşmıo napalm:)
ben bankaya girdiğmde ya bu üyelik aidatlarını nasıl iptal ettircez diyen çok oldu
dershanedeyken sınav sistemini sorarlardı
ben bankaya girdiğmde ya bu üyelik aidatlarını nasıl iptal ettircez diyen çok oldu
dershanedeyken sınav sistemini sorarlardı
Aynen yaa:) nefret ediyorum bide şey var sen gel bizm çocuu ders anlat ücretsiz ee okdr öğrtmn olmşsun göster bize:)
slm kızlar.. Tatildeyim ama sizi ihmal etmiyorum bakın :)
bizim yerimizede gez canım şimdi nerdesin
kırıkkaledeyiz cnm eşimin memleketinde çarşamba sabah ist geçcez ama geçsek biran önce :)
ay dönerken safranboluya uğrayın mutlaka çooooooooooooooooooook güzel
orda çeşmeli konakta kalın giderseniz.biz gittik harika ötesiydi
Booking.com: Otel Cesmeli Konak, Safranbolu, Türkiye - 52 Konuk değerlendirmeleri. Yerinizi hemen ayırtın!
ay kızlar bir topiğe takılıkaldım yazamadım size quiet bizde satış yok şekerim araç bakımı felan var tamiri.sanayideyim ben karşımda girisi dediğin yerde bir sürü banka var beklerim.soru demişken benim açtığım topicteki su bankalarla ilgili soruya bi cevap ver be anacımmaraba fiyatları kaça erres
hemen öle yaparlar ya sinir olurum işle ilgili hemen soru sorarlar
bende bankaya geçemezsem adapazarı gişrindeki firmalarda çalışmayı düşünüyorum erres
Zaten ist. döünşünde karadeniz turu düşüyoruz bir bakayım hemen oraya kalıcak yer arıyorduk iyi oldu :)