çok üzgünüm .. çok mutsuzum... rabbim büyük biliyorum..
babam benim sorunlu bi insan biraz.. yıllarca bizi kullanıp durdu.. marketimiz var bizim orda çalıştırdı beni.. amcamında marketi var.. dayımında marketi var.. hepsi personel çalıştırken.. babam bizi kızlarını çalıştırdı.. ben artık yeter dedikten sonra özel sektöre başladım.. web masterim.. güzel bi işim var..
şimdi kardeşimde sıra.. kardeşimide okutmadı.. beni okutmadıgı gibi..
dün evde büyük tartışmalar oldu.. sabaha kadar uyumadık..
kardeşim " ben okuyacam, bana karışmamalısın" dedikçe babamda markete geliceksin dedi. sesleri kulagımda çınlıyor hala.. sonra kardeşime uyguladıgı şiddet.. kardeşim 22 yaşında.. bense 24.. bu hakmı.. biz bunu haketmedkki.. insanlar bizi parmakla gösterirken babam bize hep salak gözüyle baktı..
ve sonuç.. ben isten çıkıcakmışım.. evde oturcakmışım..
beni evde oturturmazki.. bi hafta evde karışmaz bana.. dışarı çıkmama izin vermez.. sonrada markete götürür..
okdar istedimki kpss olsun.. öyle istedimki.. işten kpss için çıkıcaktım.. sırf babam beni boşta görür markete götürür die cesaret edemedim.. bigün ders çalışıyorum.. saat 2.. planımıa göre 2bçkta uyucam ve sabah 7de uyunıcm.. babam geldi.. kapat ısıgı zaten kafanız basmıyor bidaha görmicem bu saatte ışıkları açık.. bilgisayarda açık deildi.. televizyonda.. bi gece vakti elimde kitap vardı sabah işe gidiceğim halde..
napıcam ben.. daha öncede 2 kez işten çıkarmıştı.. patronum yine almıştı.. şimdi maaşıma zam geldi.. bidaha işten çıkarsam patronum beni almazki işte.. kpss olmadı elimde patladı
ALLAH rızası için dua edin.. öyle iyi puan alayımki kardeşlerimede kendimede sahip çıkayım..