Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kısceler
günaydııııııııııııııııııııın
asumancım üzülme hayatta sen değerlisin allah uzun ömürler versin ama baban vefat edince hayatta tek kaldığında napıcaksın.hiç bişey yapmamaış biri olarak.bütün hayatın boyunca babana kızıcaksın.şimdiden kız ayaklarının üstünde dur ki gelecek hayatın zehir olmasın sana
Dün gelemedin çok mu gezdın temızlık yapacam bende ıns. Bugün
beypazarınada uğrarsanız münsür konakta kahvaltı yapın allahım bazlama ve keş harika
tadım kurudan kuru alın zaten o sokağa girdinizmi doyup çıkıyosunuz
canım bazlama zaten o kadar çok yedim kii kaynanam yaptııı :) bugün ankaradayız beypazarına uğrayacağız ordan eskişehir,bilecik,bursa(bursada bir gece konaklayacağız) sonra da kısmetse ist :)
ankarada bi kebapçı var canım git mutlaka ikramlıklarıyla doyuyosun kebaplarda bi harika
Adı ne canım tam olarak ne tarafta :)
ankarada bi kebapçı var canım git mutlaka ikramlıklarıyla doyuyosun kebaplarda bi harika
kız hakkatenb neresıymıs orası bende ankaradayım ama duymadım :) hos ben dısarda et pek yemem ama ...
akşam 10 da geldim valla
çok yoruldum ya gezmediğim han kalmadı
Slm kızlar bende ankaradayım burda kalıcaz bir gece sonra yola devam yine :)
çukurağa sofrası canım
emek te yeri bizide bi arkadaşım götürdü ankaryı pek bilmem.sitesindeki adresi yazıyorum sana
Bosna Hersek Cad. No: 22/C
Emek - Çankaya / ANKARA
tel de:2230963
sadece 1 şubesi var tıklım tıklım oluyo
beyti dahil bütün kebaplalrı harika.ikramlıklar ve tatlı irmk helvası ikram
ukuraa Lezzetleri - ukuraa Sofras | Ankara Rezervasyon in
en altta ikramlıkların resimleri var ayrıca haydari acı ezme falanda geliyo
ankarada başka yerde yemem bundan sonra zaten
bide eğer yükseklik korkun yoksa gençlik parkındaki adrenaline bin harika bi duyru.ben indiğimde sesim kısılmıştı
bir çukurağa salatası var ki
biz yazın gittik çilek zamanıydı o zman.salatada çilekte vardı üzerindede nar ekşisi dökülmüş.ilk defa yedim öle salatada bütün çilekleri bitirdim 5 kişiydik önce bi tane getirdiler biz anında yedik 2.yi getirdiler haydari acılı ezme bide normal çabon salatada getirdiler ayrıcasonra sıcak puf lavaş
sonra kebaplar geldi.onlar bitti dondurmalı irmik helvası geldi o da ikramlık
Maşallah baya gezmıssın maaşı bıtırdınmı neler aldın guıet ben bornoz takımı alıcam bambu olanlardan ama sence tac mı alayım Yoksa ozdılekmı herkes ozdılek dıyor kararsız kaldım
Iyı gezmeler canım bmizde haftasonu gezmedeydık ıyı oldu esım bu haftada edırneye gıdelım dıyor ama hıc bu hafta gıdesım yok :37
hangi topiğe abone olsam diye bakarken bi baktım kpss canlar burda
ben de geldiiiimmmm
Maşallah baya gezmıssın maaşı bıtırdınmı neler aldın guıet ben bornoz takımı alıcam bambu olanlardan ama sence tac mı alayım Yoksa ozdılekmı herkes ozdılek dıyor kararsız kaldım
Iyı gezmeler canım bmizde haftasonu gezmedeydık ıyı oldu esım bu haftada edırneye gıdelım dıyor ama hıc bu hafta gıdesım yok :37
canım dün baktım bende biraz ama çok incelemedim eminönünde hep buklet iplerden var kullanışlı olmuyo.bambuyu bend düşünüyorum ama şu an almaya niyetim yok diye bakmadım açıkcası.ama soleyle özdilek gerçekten havlu gibi bornozları güzel
hoşgeldin canım biz kızımızı başka topiğe vermeyiz gel tatlım