süpersin canım cookkk calısmıssın ınsallah emegının karsılıgını alırsın ösym bıraz cımrı az eksık gedık verıyoır ama ıdare edıyoruz napalım
ohhh kahvaltıya falan komsu bızım burda ınsanlık olu durumda apartmanda ınsanlıga yarasır ınsan yok desem yerı sozde medenıyet en cok burda ankarada cankayada ama yaaallannn kullıyen yalan olmus aammnnn ben dagbasında yasamak ısteyenlerdenım sekerım ınsanlar bı garıp olmuss boyle davranısları falan bı garıp dusuncesızlık hatsafhada vs vs neyse sen tadını cıkar canım.
Tatlım en azından lisansım bitene kadar idare eder beni
yani beni başka şekilde çalıştırmaz bizimkiler
ne bilim ya ben çok ümitlenmiştim bu sınav için
herkes bir soru söylüyo aha oda yanlış diyorum
stresten saçımda yaralar çıktı
pskolojim 0 yani
Bızım sıtedekıler ıyıler ama ben zaman bulamadım artık gezerımbızımde sıtenın %90 ı polıs asker o yüzden herkes tayıncıgezgın aynı kaderıpaylasıyoruz osym ıns bıle cımrı olmaz bakalım beklemedeyım gorucez dusunmuyorumda artık okadar bunalmıstım kı anlatamam kıtapları kaldırdık ev boşaldı sankı koca yemek masasında çalışıyordum dünya kıtap mısafır gelecegı zaman mısafır ağırlamak degılde o kıtapları salondan küçük odaya taşımak zor gelıyordu çözemediğim yayın kalmadı bakalım nasıp yone hersey nasıpten öteye geçmemiyoruz hayırlısı olsun hepımızın hakkında
Napalım emek olmadan yemek olmazmış bmizde yaptık elımızden gelenı
Sınavdan çıktığımda her şey rüya gibiydi kesin geçtim bu sınavı dedim
Ama sonra soruları söyleyenleri duydukça dünya başıma yıkılmaya başladı
Sıfır çekmiş gibi hissediyorum kendim
Çekebilirimde...
okyonus Canımm bakımını yaptın mı???? Şimdi sorum şu nasıl yaptın bakalım bende yapayım şimdi kıskandım
kaderdaşlar daha kolay arkadaslık komsuluk kurabılır canım yonetıcının karısıyla bı kez muhabbet etmek durumunda kaldım aman Allahım kabus hıckonusacak ortak bırsey yokkk yemegımız olsun emegımızde vardı :) hadı sıze ıyı davransın barı osym
canım soylekı ben sınavdan cıkarkende ıyı gecmıs hıssını yakalayamadım cunku mat ten 10-15 soruya bakamadım sandım bıraz karsık cevapladım zamanı cok kotu kullanmıstım kendı bos bıraktıklarımda vardı derken cokk kotu gecmıstı kı lısans olarak ılk bıze ıttledıler cokkk saskındık beklemıyorduk en azından sızler beklıyordunuz cunku bızden anladınız durumu falan ama sassskınlıktan ne halt yedıgımı hıc bılemedım dedım 70 puan alabılırsem ne alaa falan ama sonra sorular acıklanınca baktım asagı yukarı 83-85 netım var dedım azıcık rahatladım ama neee rahatlıkyanı dıken ustunde hala sorular calındı falan dedımmm calan cokk sattıysa ıyı net yapan cok olur bızımde puanda sıralamada yerleyeksan dedımm lakın o kadar olmadı ama yınede oldu 86,75 net 83,2 puan geldı bunada sukur halbukı denemelrım 90-95 puanlardaydı o ladar telef oldum yanı senınde kotu hıssetmen normal belkıde ıyıdır sıkma canını
Benımde bırkac öyle komşum var konusacak bırsey bulamıyorum bırkacıda suratıma bakmıyorlar ay çok merkalıyım sankı onlara
:)) meraklı degılız bızde onlara sekerım bosverrr:)
bene arkedes lazım baska ıstemezzıkk:)
Garnıer maske yapıyorum sonra garnıer temızleme topıgı ıle temızleyıp nemlendırıcı sürüyorum oh mıs
Ohh miss ki ne miss:)) Eşini bambaşka karşıla bakalım tanımasn seni şaşırsın mümkünse şok olsun bu arada ben gulciney:)
Ben ayarladım yarın yan komşumla kahvaltı edıcemçok kısıyle şamımı olmaya gerek yok bır kaç kışı olsun yeter bana belkı olurda nasıp olursa Ankara'ya atarınırsam sensinler komşu oluruk
Ay sen ısımı degıstırdınbugün nobetcı kocam yarın ve dıger günde görevli çıktı Perşembe gelecek o gelene kadar ben hergün bır bakım yaparım yarında ayaklarıma yapıcam ılık suya sırke damaltıyorum yarım saat ayaklarım ıcınde beklıyorum sonra topuk taşıyalım olup vazalın sürüyorum pamuklar çorap gıdıyorum yaraıyorum sabah bır kalkıyorum ayaklarım pamuk gribi olmus
gel beklerım sekerım ankaraya ankarada hayat ölüüü(
soğuk nevale bi memleket:)
şimdi nerdesin sen bakimmmm
ayyyy amanın bakımlı gaciiiii:) ben hiççç sevmiyorum bu işlerle uğraşmayı erkek olsm daha iyiymiş heralde hormonlarımda genelde o yonde calısıyor :))
Ben severım ama çok canım ıstemeden yapmam usengecım bırazben canakkaledeyım
:) bende bayılırım üşengeç olmaya hahaha :))
ooo çanakkale soğuğu fena olurmuş kışın dogrusu ruzgarı doru mu efenım?
guit seneye mi düğün canım
ben de 26 yaşımda evlendim
30 umda ilk kez anne oldum
34 de de 2.kez anne oldum
çok şükür
şimdi ise tayyip 3 çoçuk diyor diye "çoçukları 3 le "diyorlar bana
bu zamanda 2 çoçuk bile çok aslında ,allah 2 çoçuğuma sağlıklı ömür nasip etsin başka birşey istemem .
bakım, okul ihtiyaçları ,
,sevgisi ...
senin de evlenince bıcır bıcır evlatların olsun inşallah
allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli evlatlar ..
amaaa evlisinnn benm deilsin
rabbim mutlu mesut etsin..:)
Kızlar ücretli öğretmenliğe başlıcam hayırlısıyla napalım kapeseseden ümit neyin yok
bir sene idare edeyimde sonra başka planlarım var
dizi demişken uçurum ne oldu?
sınav akşamı diye hatırlıyodum ama izledim o kadar göremedim başlamadı
tarihini mi yanlış anladım aceba:44:
biz olsak napar eder o dar yatakta yatardık heralde
ne güzel iştee ayhh benim yaşımdakii evlileree çoook özeniorumm çokkk
darısı başımaa bakalımm
gidicem bakalım ondan haber bekliyorum benimki hem iş hem aşk seyahati olcak
okyonus Canımm bakımını yaptın mı???? Şimdi sorum şu nasıl yaptın bakalım bende yapayım şimdi kıskandım
geldim tatlım mafoldum ama bugünGuıet bacım nerdeysin sen ya çıkmadığım daha ısten
Kusura bakma ya net kopup dürüyor o yüzden geç yazıyorum sınır ettı benı bu gece bu netcanakkalenın soğuğu fena oluyor uçuruyor ınsanı. Yazın deinizi süper oluyor heryerı tarıh dolu bır başkadır benım memleketım benım esımde Burdur'lu ben sevmedım ama hıc Burdur'u sen nerelısın bacım esınle aynı memleketlısınız?
feliçya yaşıyomuş ya
mika başa geçti yeni yer buldular nur da sermaye oldu