Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ı ı
yorgunluktan uykusuzluktan bitap düşmüş quietnrkn var o da uyukluyo
bende de acayip enerjik bi his var
git uyu kız o zaman durma pc başında
Gunaydın hanımlarrr ben geldım persembe gunu dıscıye gıttım bankada ısımız vardı esımle banada bıreysel emeklılık baslattık bakalım esımın 4 yıldır var 150 tl de benımkı yatacak dun yıne dıscıdeydın kanal tedavsısı yaptı carsamba gunude dolgu yapılacakdun gunum vardı oraya gıttım pazaretseı kocıs sehır dısına gıdıyor goreve cumaya kadar yok yalnıızm yıne dostlarımpazartesı klavuz acıklanacak bende bır umut tercıh ıcın arastırma yapıcam
Gunaydın hanımlarrr ben geldım persembe gunu dıscıye gıttım bankada ısımız vardı esımle banada bıreysel emeklılık baslattık bakalım esımın 4 yıldır var 150 tl de benımkı yatacak dun yıne dıscıdeydın kanal tedavsısı yaptı carsamba gunude dolgu yapılacakdun gunum vardı oraya gıttım pazaretseı kocıs sehır dısına gıdıyor goreve cumaya kadar yok yalnıızm yıne dostlarımpazartesı klavuz acıklanacak bende bır umut tercıh ıcın arastırma yapıcam
günaydın cnm hangi bankadan başlatttınız seninkini ?
benimkide yapıo onu ben calısıyorum ama yapsam mı diyeede düşünüyorum
günaydın bacılar
siz bilgileri yollaın bana ben bizim bankadan başlatırdım ya bes inizi
günaydın cnm hangi bankadan başlatttınız seninkini ?
benimkide yapıo onu ben calısıyorum ama yapsam mı diyeede düşünüyorum
pışııııııııııııııııkkkk
yaa merak edıyorum her bankanın ödemesi degısıyomu her bankanın aynımı falan filan bi bankacı olarak benı aydınlatırmısın guittt
Kızlar az önce bi haber aldım. Eğer ki doğru ise aralıkta atanabiliyorum inşallah. Dua edin bana.
Bizim bakanlıkla ilgili canım. proje kapsamında alım yapıyorlarda. duyduğum sayıya göre alım yapılırsa atanabiliyorum.
Allahım sen duy sesimiii
Bizim bakanlıkla ilgili canım. proje kapsamında alım yapıyorlarda. duyduğum sayıya göre alım yapılırsa atanabiliyorum.
Allahım sen duy sesimiii
Is bankasından baslattık cnm anadolu hayatemeklılık esımınkı orda dıye benımkınıde ordan baslattık ama hepsı aynıyms arastırdık bız sende ıs bankasından yaptır
aaa lütfen neden öle diyon
canım her bankanın aynı ama şöle değişiklikler oluyo bi banka kampanya yapıyo işte havale ücretsiz nette eft falan diyolar.
2013 itibariyle sen 100 tl ödüyosan devlette seniniçin 25 tl ödüyo
yani ne kadar ödersen %25 devlet senin için ödüyo kesintilerde artık daha az oluyo 55 yaşa kadar herkes başvuruyo 10 sene sonunda emekli oluyosun.3 sene çıkamıyosun 3 sene sonunda çıktığında paranı alabilyosun bi nevi uzun vadeli vadeli mevduat gibi düşün
her bankanın emeklilik kapsamı farklı isimleri farklı yani ama ana konu aynı
Reptomim ben öğretmen değilim. Mühendislik mezunuyum. Bazı bakanlıklar kendileri açıyor kadroları