- 21 Şubat 2017
- 1.185
- 2.834
Yup !
Yeniden başlıyorum .
İçimdeki tüm olumsuzluklara karşı söz veriyorum ki eskisi gibi olmayacak bu kız .
Bundan dolayı ; bir çok derdime yara kabuğu olan sevgili kadınlar kulübü hayatımı seninle kayıt altına alıyorum . Ama ikimizin arasında kimse okumasın .
Kişisel Gelişimim için yaptığım , yapacağım tüm çabalar kayıt altına alınsın . Arkamdan bu kız mücadele etmemiş demesinler !
Yeniden başlıyorum .
Yarın çizmem gereken toplu konut projesine henüz başlamadım . Buraya yazıyorum çünkü ben çizeceğim projeden de önemliyim . Artık önce kendim sonra dış dünya var .
Buraya kasmadan ne dilersem yazacağım . Gelişimimi gün gün takip edeceğim . Çok ekstrem durumlar haricinde her gün saat 00.00 da bilgisayarımın başına çöreklenip buraya gün değerlendirrmesi yapacağım .
İçimden ne gelirse .
Tek satır dahi olsa bile.
Evde yazdığım günlüklerin hepsini attım çöpe . Okunmasını istemiyorum . Buraya yazma sebebim de biraz da bu sevgili KK .
Kimse okumasın lütfen
Neyse bu kadar şımarıklık yeter .
Gerçi burası da benim çöplüğüm . Şımarabilirim kurallar dahilinde .
Konu taşınabilir . Mümkündür hatta buranın arka sokaklarına taşınsa daha mı iyi ne ...
Evet rutininimi başlatıyorum .
BAŞLA !
ONÜÇMARTİKİBİNONDOKUZÇARŞAMBA
Bugün Nasıl Geçti ?
Yine berbat sıkıcı bir okul günüydü . Üstüne hasta olmam da cabası . Yarın da proje dersim var . Eskize bir çizik dahi atmadım . Zaten sevmiyorum hocayı da katlanıcaz mecbur .
Okulumu sevmiyorum . Bölümüme ısınamadım . Bir geleceğimin olduğunu şimdilik düşünmüyorum .Kapkara geliyor gözüme her şey .
Ben başka bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum . Kadere bak kimler kimlerle beraber mode on .
Acaba 2.üniversitemi okusam mı diye düşünüyorum bu günlerde .
Hayalimdeki idealimdeki bölümü ...
Sonra bakıyorum zebellah gibi yığılmış dersler .
Bilmiyorum ileriki günlerde yazarım .
♪ ♫ ♩ ♬
Bugün Neler Yaptın ?
- Dağınık odamı temizledim .
- Güzel bir matematik sunumu yaptım .
- Rektörlük katında minnoş bir kediyi sevdim .
- Buraya yazmaya karar verdim !
- Hayatımı iyileştirebileceğime inandım ve ayağa kalktım .
✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀
Yarın Neler Yapacaksın ?
- Odamın yerlerini temizleyeceğim .
- Maydonoz limon kürüne başlayacağım .
- Elimdeki okumadığım kitapları kütüphaneye verip David Burns - İyi Hissetmek kitabını alacağım .
- Kitaptan ilk 50 sayfayı çalışır gibi okuyacağım .
- Diyetten önceki son tatlı kaçamağımı yapıp güzel bir tatlı yapacağım .
- Yarınki 8.30 dersine geç kalmayacağım
- Özsaygı olumlamalarına başlayacağım. Hatta bu gece başlayayım .
- Kendime küçük bir not defteri ısmarlayacağım .
TO BE CONTINUED ...
Yeniden başlıyorum .
İçimdeki tüm olumsuzluklara karşı söz veriyorum ki eskisi gibi olmayacak bu kız .
Bundan dolayı ; bir çok derdime yara kabuğu olan sevgili kadınlar kulübü hayatımı seninle kayıt altına alıyorum . Ama ikimizin arasında kimse okumasın .
Kişisel Gelişimim için yaptığım , yapacağım tüm çabalar kayıt altına alınsın . Arkamdan bu kız mücadele etmemiş demesinler !
Yeniden başlıyorum .
Yarın çizmem gereken toplu konut projesine henüz başlamadım . Buraya yazıyorum çünkü ben çizeceğim projeden de önemliyim . Artık önce kendim sonra dış dünya var .
Buraya kasmadan ne dilersem yazacağım . Gelişimimi gün gün takip edeceğim . Çok ekstrem durumlar haricinde her gün saat 00.00 da bilgisayarımın başına çöreklenip buraya gün değerlendirrmesi yapacağım .
İçimden ne gelirse .
Tek satır dahi olsa bile.
Evde yazdığım günlüklerin hepsini attım çöpe . Okunmasını istemiyorum . Buraya yazma sebebim de biraz da bu sevgili KK .
Kimse okumasın lütfen
Neyse bu kadar şımarıklık yeter .
Gerçi burası da benim çöplüğüm . Şımarabilirim kurallar dahilinde .
Konu taşınabilir . Mümkündür hatta buranın arka sokaklarına taşınsa daha mı iyi ne ...
Evet rutininimi başlatıyorum .
BAŞLA !
ONÜÇMARTİKİBİNONDOKUZÇARŞAMBA
Bugün Nasıl Geçti ?
Yine berbat sıkıcı bir okul günüydü . Üstüne hasta olmam da cabası . Yarın da proje dersim var . Eskize bir çizik dahi atmadım . Zaten sevmiyorum hocayı da katlanıcaz mecbur .
Okulumu sevmiyorum . Bölümüme ısınamadım . Bir geleceğimin olduğunu şimdilik düşünmüyorum .Kapkara geliyor gözüme her şey .
Ben başka bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum . Kadere bak kimler kimlerle beraber mode on .
Acaba 2.üniversitemi okusam mı diye düşünüyorum bu günlerde .
Hayalimdeki idealimdeki bölümü ...
Sonra bakıyorum zebellah gibi yığılmış dersler .
Bilmiyorum ileriki günlerde yazarım .
♪ ♫ ♩ ♬
Bugün Neler Yaptın ?
- Dağınık odamı temizledim .
- Güzel bir matematik sunumu yaptım .
- Rektörlük katında minnoş bir kediyi sevdim .
- Buraya yazmaya karar verdim !
- Hayatımı iyileştirebileceğime inandım ve ayağa kalktım .
✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀
Yarın Neler Yapacaksın ?
- Odamın yerlerini temizleyeceğim .
- Maydonoz limon kürüne başlayacağım .
- Elimdeki okumadığım kitapları kütüphaneye verip David Burns - İyi Hissetmek kitabını alacağım .
- Kitaptan ilk 50 sayfayı çalışır gibi okuyacağım .
- Diyetten önceki son tatlı kaçamağımı yapıp güzel bir tatlı yapacağım .
- Yarınki 8.30 dersine geç kalmayacağım
- Özsaygı olumlamalarına başlayacağım. Hatta bu gece başlayayım .
- Kendime küçük bir not defteri ısmarlayacağım .
TO BE CONTINUED ...
Son düzenleme: