♕ Hayat Sayfalarım ( Top Secret ! ) ✿

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
Yup !

Yeniden başlıyorum .

İçimdeki tüm olumsuzluklara karşı söz veriyorum ki eskisi gibi olmayacak bu kız .

Bundan dolayı ; bir çok derdime yara kabuğu olan sevgili kadınlar kulübü hayatımı seninle kayıt altına alıyorum . Ama ikimizin arasında kimse okumasın .

Kişisel Gelişimim için yaptığım , yapacağım tüm çabalar kayıt altına alınsın . Arkamdan bu kız mücadele etmemiş demesinler ! :KK59:

Yeniden başlıyorum .

Yarın çizmem gereken toplu konut projesine henüz başlamadım . Buraya yazıyorum çünkü ben çizeceğim projeden de önemliyim . Artık önce kendim sonra dış dünya var .

Buraya kasmadan ne dilersem yazacağım . Gelişimimi gün gün takip edeceğim . Çok ekstrem durumlar haricinde her gün saat 00.00 da bilgisayarımın başına çöreklenip buraya gün değerlendirrmesi yapacağım .

İçimden ne gelirse .

Tek satır dahi olsa bile.

Evde yazdığım günlüklerin hepsini attım çöpe . Okunmasını istemiyorum . Buraya yazma sebebim de biraz da bu sevgili KK .

Kimse okumasın lütfen :-)

Neyse bu kadar şımarıklık yeter .

Gerçi burası da benim çöplüğüm . Şımarabilirim kurallar dahilinde .

Konu taşınabilir . Mümkündür hatta buranın arka sokaklarına taşınsa daha mı iyi ne ...

Evet rutininimi başlatıyorum .

BAŞLA !

ONÜÇMARTİKİBİNONDOKUZÇARŞAMBA

Bugün Nasıl Geçti ?
Yine berbat sıkıcı bir okul günüydü . Üstüne hasta olmam da cabası . Yarın da proje dersim var . Eskize bir çizik dahi atmadım . Zaten sevmiyorum hocayı da katlanıcaz mecbur .

Okulumu sevmiyorum . Bölümüme ısınamadım . Bir geleceğimin olduğunu şimdilik düşünmüyorum .Kapkara geliyor gözüme her şey .

Ben başka bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum . Kadere bak kimler kimlerle beraber mode on .

Acaba 2.üniversitemi okusam mı diye düşünüyorum bu günlerde .

Hayalimdeki idealimdeki bölümü ...

Sonra bakıyorum zebellah gibi yığılmış dersler .

Bilmiyorum ileriki günlerde yazarım .

♪ ♫ ♩ ♬

Bugün Neler Yaptın ?

- Dağınık odamı temizledim .
- Güzel bir matematik sunumu yaptım .
- Rektörlük katında minnoş bir kediyi sevdim .
- Buraya yazmaya karar verdim !

- Hayatımı iyileştirebileceğime inandım ve ayağa kalktım .

✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀

Yarın Neler Yapacaksın ?

- Odamın yerlerini temizleyeceğim .
- Maydonoz limon kürüne başlayacağım .
- Elimdeki okumadığım kitapları kütüphaneye verip David Burns - İyi Hissetmek kitabını alacağım .
- Kitaptan ilk 50 sayfayı çalışır gibi okuyacağım .
- Diyetten önceki son tatlı kaçamağımı yapıp güzel bir tatlı yapacağım .
- Yarınki 8.30 dersine geç kalmayacağım
- Özsaygı olumlamalarına başlayacağım. Hatta bu gece başlayayım .
- Kendime küçük bir not defteri ısmarlayacağım .

TO BE CONTINUED ...

Son düzenleme:
onbeşmartikibinondokuzcuma

fecaat 2 .

:KK43:

Hayır dostum pes etmiyorum . Yarın görüşürüz !

ONALTIMARTİKİBİNONDOKUZCUMARTESİ

Bugün Nasıl Geçti ?

Tüm gün evdeydim . Elime telefon yapışık bir vaziyette paranoyadan paranoyaya koştum . Meğerse geçmişindeki söylediği yalanlar insanı ne kadar sıkıntıya sokabiliyormuş . Bir daha asla olmadığım biri gibi davranmayacağım . Vicdan azabı mı korku mu bu bilmiyorum .Her neyse umarım başıma iş açmam .

Bol bol ağladım bugün yine . İnsanların iki kalpten bir vücut olurken , benim tek başıma gönlümün karşılığını bulamamış olmama , bulamayacak olmama belki de ...

Bilmiyorum . Kimseye aşık olamıyorum , ki zaten çevremde de kimsecikler yok .Acaba sahiden pat diye mi geliyor bu adam ? Gelir belki , belki de gelmez . Bugün yine anladım ki kendini sevmeyen insanları kimse sevmeye layık bulmuyor . Ben kendimi sevmiyorum . Sevilecek bir yanımı göremiyorum . Hayatımı sevmiyorum .

Ama inanıyorum . Bu kız da bir gün sevilmeye layık bulacak kendini . Belki kimse sevmeyecek yine ama o kendini sevecek bir gün .

Belki yapayalnız ölecek bir kenarda ama bir gün kendiyle barışacak inanıyorum . İyi ki sen olarak gelmişim dünyaya diyebilecek .

Bir gün mutlaka ...

Neyse .

"Allah yoktur diyorlar" dedi Meczup.
"Yoksa da olmasına muhtacım!"

♪ ♫ ♩ ♬

Bugün Neler Yaptın ?

- Kedilerimi sevdim .
- Gözleme yedim
- Yeniden devam edecek cesareti bulup yorganı üstümden attım .

✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀

Yarın Neler Yapacaksın ?

- Sabah tam 4.45 te uyanıp projeme başlayacağım .
- Üstteki maddeyi uygulamak için bugün tam 23.30 da uyuyacağım .
- Ertelediğim David Burns Kitabına başlayacağım . Tam 50 Sayfa !

- Telefonu elime sadece 10 kez alacağım .

TO BE CONTINUED ...

17MARTİKİBİNONDOKUZPAZAR

Özümü yeniden inşaa edeceğim .

18MARTİKİBİNONDOKUZPAZARTESİ

Yarın kişisel gelişim kitabı olarak Burns ün kitabına başlıyorum . Pdf olarak okumayı düşünüyordum ama kütüphaneden almak daha iyi .

Bugün benim için halsiz bir gündü . 2 3 gündür boğaz ağrım ve gribimden dolayı bu konuda verdiğim sözleri hep ertelemek zorunda kaldım .

B vitamini takviyesine başladım 2 gün önce . İlk rutinim bu olacak sanırım . Etkilerini yazarım . Bugün 2.gün beynimde karıncalanmalar hissettim . Ve yoğun bir bulantım var . Belki griptendir .

Okula gitmedim . Proje dersi vardı . Bilmiyorum ne olacak .

İnsanalara anlam yüklemekten vazgeçmeye başladım . Benim tahayyüllerim haricinde farklı bir hayat yaşıyor olabilirler . Kontrol etmem imkansız . Önüme ne gelirse onu yaşayacağım işte .

Anı yaşamalıyım .

19MARTİKİBİNONDOKUZSALI
Bugün Nasıl Geçti ?

Bugün yine halsizlik üzerimdeydi . Okula yine gidemedim .

Fakaaat :)

Yine güzel kararlar aldım . Programlama dili öğrenmeye karar verdim . İngilizcemi geliştirmeye karar verdim.
Kendime yatırım yapmak zorundayım .Kendimden başka sermayem yok .

Moralim biraz daha düzgün gibi . Eskiler aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ama atlatıyorum .

Bakalım bugün neler yapmışız yarın neler yapacağız ve rutinlerim ne alemde ?

BUGÜN YAPTIKLARIM
YARIN YAPACAKLARIM
Röleve Teslimimi Hazırladım
Proje Çalışacağım
İyi Hissetmek Kitabıma Başladım 51.Sayfaya Kadar Okudum
Kitabın 73. Sayfasına Kadar Geleceğim
Enerji Slaytımı Yapacağım
Proje Çalışacağım
Cilt Bakımı Yapıp Öyle Yatacağım

✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀

RUTİNLERİMYAPILDI / YAPILMADI
B Vitamini Kullanımı (Günde 2 )
YAPILDI
Özsaygı Olumlaması
YAPILDI
*
*
*
*
*
*
*
*

Rutinlerim yeni oluştuğu için tablo boş .

TO BE CONTINUED ...

Hiçbir şey yoluna girmeyecek .
Bu konu bu kadar

Üzüldüm.
Sizi takip ediyordum oysa.
Bazan böyle oluyor hayırlısı...

Vazgeçtim . Bu sizin mesajı okuduktan sonra tekrar okudum yazdıklarımı .
Yazmışım ki " bu kız mücadele etmedi demesinler . "

Devam edicem çünkü yine eski huyumla mücadele etmeyim teslim olmuş olucam .

Çok teşekkür ederim size :)

Hiçbir şey yoluna girmeyecek .
Bu konu bu kadar

Her şey kötüye de gitse yazmaya devam edin. İyi hisset kitabını bitirdiniz mi? Cilt bakımının etkisini görmeye başladınız mı? Nasılsınız?

Her şey kötüye de gitse yazmaya devam edin. İyi hisset kitabını bitirdiniz mi? Cilt bakımının etkisini görmeye başladınız mı? Nasılsınız?

Kitabı okumaya devam ediyorum işe yarayacağına eminim :)
Cilt bakımı için şimdilik düzenli temizleme yapıyorum . Rengi açıldı daha berrak bir görünüme geldi . Maydonoz kürü ve bol su tüketimi ile desteklemeyi düşünüyorum :)

Vazgeçtim . Bu sizin mesajı okuduktan sonra tekrar okudum yazdıklarımı .
Yazmışım ki " bu kız mücadele etmedi demesinler . "

Devam edicem çünkü yine eski huyumla mücadele etmeyim teslim olmuş olucam .

Çok teşekkür ederim size :)
Valla ne yaptığımı tam olarak anlamadım ama netice süper 👍🏻

28 Mart Perşembe 2019

Mimari Projem ilerlemiyor . Şu an hiçbir şeyim tam değil . İçimden yapmak geliyor mu gelmiyor mu onu bile bilmiyorum . Hoca yine derste bir ton azarladı .
Beğenmedi . Önümde tam 3 günüm var . Yetişmesine bir şeyler yetişir inşallah ama güzel olacak mı bilmiyorum . Beğenecekler mi bilmiyorum . Biraz dinlenip kafamı boşaltacağım . Saat 8 gibi başlayacağım .

Bugünkü hedefim saat 20.00'da başlayıp sabaha kadar 200 planlarıma çalışmak .

Cuma günü öğlen başlayıp cumartesi sabahına kadar vaziyetimi ve kesitlerimi bitirmek .

Pazara kadar da photoshop sketch up falan yaparım . Pazar günü çıktılarımı almaya giderim .

Maketi de pazar günü yeniden yaparım galiba .

d vitamini ve demir değerlerine baktır canım

ve tavsiyem yaptıklarını motivasyona bağlama rutinin olsun o zaman duygusallaşınca bırakmazsın ve devam ettiğini görünce motivasyonun geri gelir.

istikrar önemli her konuda.

d vitamini ve demir değerlerine baktır canım

ve tavsiyem yaptıklarını motivasyona bağlama rutinin olsun o zaman duygusallaşınca bırakmazsın ve devam ettiğini görünce motivasyonun geri gelir.

istikrar önemli her konuda.

Değerlerim tamamen düşükmüş . B vitaminine başladım sırasıyla devam edeceğim inşallah . Yorumun için teşekkür ederim :) . Şu sıralar berbat bir dönemdeyim ben ; sanki hiçbir şey düzelmeyecek gibi geliyor .

Değerlerim tamamen düşükmüş . B vitaminine başladım sırasıyla devam edeceğim inşallah . Yorumun için teşekkür ederim :) . Şu sıralar berbat bir dönemdeyim ben ; sanki hiçbir şey düzelmeyecek gibi geliyor .

david burns ü okudun mu

beni o kitap ayağa dikti diyebilirim.

umutsuzluk bırakırsan hepimizde var. onu atmak için emek vermelisin. o zaman umudun geliyor.

yazdıklarından depresyonda gibisin. biraz spora ne dersin? günlük 1 saat yürüyüş sana süper gelir.

X