- 3 Ekim 2007
- 14.277
- 34.760
- 39
- Konu Sahibi izmirimizmir
Destan yazsaymışım İçim ne kadar dolu, nasıl üzgünüm mesajımın uzunluğundan bile anlaşılır herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizli zam yapıyorlar. Ben Ramazan’da oruç tuttuğum için pek halim olmuyor. Eşim ayrı zamanlarda market alışverişine gitti. Aynı kağıt havluya 15 gün arayla 2 tl zam yapmışlar. Kullandığı deodoranta keza 18 tl idi 21 tl olmuş.Hergün fiyatlar artıyor sanki. Sizler farkediyorsunuzdur zaten. Ne zaman bitecek. son nokta nedir ? Ne zaman duracak ? Belli değil.
Keşke olay sadece et olsa meyve sebze bakliyat etten pahalı oğlum geçen gün çilek istedi iki gün söylendi alayim dedim kilosu 20 tl düşünün ya 20tl hala inanamıyorum bi 20 tl yede muz aldım eşimde bende meyvelere dokunmuyoruz çocuk yesin diye iki kişi memuruz meyve yemeye korkuyoruz...Et yemezsen olmezsincilere hiç girmiyorum bile.ona bakılırsa yumurta yemezsekte olmeyiz,yoğurt yemezsekte olmeyiz,peynir yemezsekte olmeyiz.ayrica niye et yemeyelim yahu.niye kendimize bunu reva görüyoruz anlamiyorum
Eşim de muz yiyecek olursam vicdan azabı çekiyorum der.Keşke olay sadece et olsa meyve sebze bakliyat etten pahalı oğlum geçen gün çilek istedi iki gün söylendi alayim dedim kilosu 20 tl düşünün ya 20tl hala inanamıyorum bi 20 tl yede muz aldım eşimde bende meyvelere dokunmuyoruz çocuk yesin diye iki kişi memuruz meyve yemeye korkuyoruz...
Bu gözler beş liraya hamsi alan, asgari ücretle dana külbastı yiyen gördü. Ben külbastının tadını unuttum.Evet iste o bahsettigimiz gruptaki insanlar simdi gelirler,semsiyeleri acik tutmakta fayda var. 2 liraya domates aldim,patlicanin kilosu 2 lira,4 liraya neden ekmek aliyorsunuz,halk ekmek 1 lira diyenler var,onlar gecinebildiklerini iddia ediyorlar. Acikta kalan siz biz oluyoruz
Külbastı neydi ya adini unuttumBu gözler beş liraya hamsi alan, asgari ücretle dana külbastı yiyen gördü. Ben külbastının tadını unuttum.
Ben genelde netten alıyorum, filtreleyip ucuzdan pahalıya sıralatıyorum, sonra alıyorum. Hem çeşit, hem daha çok indirimli ürün var.Sadece yeme içme de değil. Oğlumun ve kızımın kıyafetleri küçüldü artık.
Waikiki ye gittim 40tan aşağı ürün yok. Bir pantolon alıyorum elime 40 50. Zıbın ya zıbın 2li zıbın nasıl 50 lira olabilir. Eğer tümden alışveriş yapsam ikisine var ya 1500 lira garanti.
İndirimde alırım dedim çıktım napayım