Hayat Pahaliligi

valla bana da bağışıklık için moral önemli, önemseme yorma kendini diyorlar; ben de diyorum ki ben kurallara uyduğum zaman moralim iyi :)

ay evet o da var :)
bende de anneannem arnavut diğerleri yunanistan göçmeni. hep siz rahatsınız, sen istediğin gibi giyinirsin, açık saçık gezersin gibi önyargılar vardı.
yani rahatlık kime göre neye göre bir kere :)
ayrıca benim nasıl giyeceğime ailem karışmadı, bence gerçek medeniyet budur. ki çoğu kapalı insanların ortamında o kadınların da nasıl açıldığını görmüşümdür :)
konu tabi dine girmesin de hep balkan türklerine karşı böyle önyargılar var. buna sinir oluyorum.

Hayat görüşünüzün, tespitlerinizin müptelası oldum valla.

Bizim ulkemizde herkesin birbirine yorumu var.( En sevmediğim şey )Bunlar bizim memlekete karşı olanlar daha neler var belki de... Önyargılar hiç bitmiyor . Neyse ki zamanla azaldı sanki .

Rahatlık kısmına hiç girmek istemiyorum evet ne hayal ediyorlardı bende bilemedim . Çocukken acaba bizim ne farkımız var ki falan diye düşünüyorsun .Sonradan hiç sallamadim zaten neyse ki

Anne tarafindan bulgar gocmeniyiz bizde
Bizim ailede karisiktir baba tarafi kafkas gocmeni anne tarafi bulgar gocmeni ama Türküz neticede

O dolgularin gelis fiyati zaten 150 200 falan ucuzlar aslinda ederi o da yine de oralarda yaptiramam.yüz bu neticede

tabi büyüyüp bilinçleştik sorun kalmıyor ama ergenlik dönemi falan zorlayabiliyordu :)

tabi büyüyüp bilinçleştik sorun kalmıyor ama ergenlik dönemi falan zorlayabiliyordu :)
önemli olan şekilcilik değil ki önemli olan göründüğün gibi olmak ikiyüzlü olmamak karekterli olmak.sanal da bile olsa böyle insanlarla arkadaşlık dostluk çok mutlu ediyor insanı

Ben küçükken evimizin önünde pazar kurulurdu. Komşularimiz arnavuttu dolayısıylada pazarcılarında çoğu arnavuttu. Bayılırdım pırasanın her türlüsüne. Annem her salı harçlık verirdi . Bende o parayla 3 4 kilo pırasa alırdım. ananem bıkardı. Ananeme bu kızı arnavutlara gelin ver derlerdi pazarcılar.

Hahah 3 4 kilo pırasa da çok yahu

Suriyeli olsaydin bunlar gelmezdi basina, hep senden ötrü

Hahah 3 4 kilo pırasa da çok yahu

Kavurması, zeytinyaglısi ,kıymalısı,dolması , böreği yetmezdi bile. Birde ben elime alıp çiğ çiğde yerim ekmekle. Simdide yemeklerin çoğuna kuru soğan yerine pırasa doğrarım. Esimde seviyor Allah tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…