O kadar doluyum o kadar mutsuzum ki buraya içimi dökmekten başka bir şey yapamiyorum. Hayata dair yaşama dair hiçbir motivasyonum enerjim yok hani insani hayata bağlayan şeyler olur ya bende hicbir sey yok boşuna yasiyormusum gibi geliyor. Zaten bu yaşıma kadar boşa yaşadığımı düşünüyorum. Arkadaşlarla bir araya geldiğimizde anlatacak hicbir şeyim olmuyor çünkü hicbir sey yaşamadım ve yaşamamaya devam ediyorum. Sadece günleri ayları yılları deliriyorum evden çık işe git (iş yerinde de mutsuzum) işten eve gel. Sosyalleş diyeceksiniz ama sosyalleşmek de içimden gelmiyor. Yaşıtlarım enerjik mutlu geziyor tozuyor aşık oluyor sevgilileriyle eşleriyle hayatın tadını cikariyolar bir de kendime bakıyorum ne gezme isteği var ne de aşka dair bir şey. Sevilmeme duygusu beni bitiriyor süründürüyor resmen. Bu zamana kadar herhangi birinin aşık olduğu kiz olamamak, hep yalniz olmak ve yıllar geçmesine rağmen bu konuda herhangi bir ilerleme katedemememk bütün enerjimi sömürüyor ne yapacağımı bilmiyorum