Gecenlerde benzer bir tartisma oldu isyerinde. Ben yuksek gelirli bir aileden gelmeme ragmen, en basiti anadoludaki akrabalarimdan duyduklarimdan ve universitedeki "amerikali" hocamin, Turkiye'de aldigim saglik hizmetini dunyada hic bir yerde almamistim, demesinden yola cikarak Sagliktaki duzelmelerden bahsetmistim. Masamda oturanlar da, bir kere ozel hastanelerin nasil kotulestigini anlatip durdular. Hepsi CHP secmeni.
suan kesinlikle hic bir secmen kitlesini hedef almiyorum, herkese saygi duyuyorum cunku insanlarin "kendi oncelikleri" var. Ama o kisiler hastaneler kotulesti derken,aslinda ozel hastanelerde, kaybettikleri imtiyazlardan sikayet ediyorlardi.
Cunku ozel hastanelerin muhattap olduklari "kesim" degistiginden, yani halka indiginden, artik ozel hastanelere gittiklerinde, karsilastiklari muamele daha kotu hanfendiciklerin.
kimse bana girismesin, ilismesin. Dedigim gibi insanlarin "oncelikleri var" herkes, kendi hayatindaki eksikliklere gore oy veriyor. hayattan beklentisine gore oy veriyor. Senin oyun "daha ozgur bir ulke" icin olabilir, bir baskasinin ki "cocuguna ilac alabilmek" icindir.