Teşekkür ederim yine de yazdığın için. Biliyorum şükrediyorum vallahi. Burada anlamadığım da şeyler yaşadım ama şu an garip çok kötü olmam gerek diyorum ama iyiyim çabalıyorum bu benim için ilk. Sadece ufak tarafından yazsam da yine de yazmak istedim işteŞuan düzelmişsin geçmiş olsun ama daha kötü hayatı olan insanlar bence seninkiler çok küçük kalır yanında...
Kardeşin nasıl oldu peki...??
Ben de sizden enerjimi aldım :) çok teşekkürler.Tıp fakültesini kazanacak kadar zeki ve azimliysen, bitirmeyen için yine kendinden başka hiçbir engel yok. Burdan o enerjiyi aldım senden, artık derslere asılıp gerçek kapasiteni gösterme vakti. Umarım kardeşin iyidir artık..
Asla bunları çeken insanların yanında kendimi şanssız göremem Allah hepimizin yardımcısı olsun. Teşekkür ederimAhh canm nekadar şanslısın.düşünsene bi gelecek umudun var biraz çabalarsan doktor olacaksın daha ne olsunki.yaşı geçmiş hiç bir mesleği olmayan sırf para için kendilerine kötü davranan eşlerine yada birilerine muhtaç kalıyorlar.sen çaresiz bi durumda değilsin.o yüzden silkelen ve nekadar şanslı oldugunun farkına var
İnşallah olurum teşekkür ederim :)Translate cevirdin sandim : ) hersey yolunda gorunuyor atlatmissij bence hirsli bir tipsin canavar gibi bir doktor olursun. Sorun yok doktor adayi olarak sen daha iyi bilirsin ama antidepresanlarla vedalassan yavastan ?
Halen kafan çok karışık,halen bir sürü şeyi kafaya takıyorsun.şunu bunu yapayım vs vs...önce sakin ol,derslerine odaklan,sevgilini vs boşver...tedavini tamamla.gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Yahu kendini bu kadar gömme. Toplumda sayginligi en ust seviyede olan bir meslege sahipsin. Allah sana bu sansi vermis kimbilir kimlerin duasini alacaksin tedavi edip. Odlek falan ne demek assosyal olmak suc degil tercihtir bazen .. o degil de erkek arkadasini sutla eger suphelerin var ise ilerde daha buyuk sorun olur.İnşallah olurum teşekkür ederim :)
Antidepresandan sanırım bu halim bırakmaya korkuyorum. Asosyal ödlek biri olarak. Böyle mutluyum ilaçla da olsa
Kişiliğim özgüvensiz...Yahu kendini bu kadar gömme. Toplumda sayginligi en ust seviyede olan bir meslege sahipsin. Allah sana bu sansi vermis kimbilir kimlerin duasini alacaksin tedavi edip. Odlek falan ne demek assosyal olmak suc degil tercihtir bazen .. o degil de erkek arkadasini sutla eger suphelerin var ise ilerde daha buyuk sorun olur.
Derslerine asıl başka şey düşünme
Sevgilin 5 para etmez üstelik seni aşağı çekiyor ayrıl
Tüm havuzlar mikroplu 2 çocuğu havuza ebeveynli de ebeveynsiz de yollarsan mikrop kapabilir ailen garip tepki verip saçmalamış artık büyütme sen de
Derslerine çalış demiş miydim??? :)
Neden dayak yiyen utaniyor ? Neden sutlamiyorsun bu pisligi ?Kişiliğim özgüvensiz...
Erkek arkadaşımdan dayak yedim buradan bir kadın olarak utanarak itiraf ediyorum!
Kişiliğim özgüvensiz...
Erkek arkadaşımdan dayak yedim buradan bir kadın olarak utanarak itiraf ediyorum!
Hep yanımda olduğu için sanırım. Duygusal olarak böyle sorunluyum. Beni suçluyor pişman olup sen de bana vur dedi. Of bunu anlatmaktsn utanıyorumNeden dayak yiyen utaniyor ? Neden sutlamiyorsun bu pisligi ?
Çok haklısın. Çok eşitlikçi ben böyle bir duruma düştüm zamanında babam anneme el kaldırdığında tutan ben...Ayrıl ayrıl ayrıl
Sen koskoca bir doktor olacaksın erkek dayağı yemeye utanmıyor musun? Toplum kadınlarına böyle mi örnek olacaksın??? Meslek sahibi kadınların bu kadar özgüvensiz olması beni utandırıyor.
Yanlış anlamayın yapan hakediyor demek istemedim çok feministimdir. Şu an düşündüm de sanırım sebepler değil kişiliği sorunÇok haklısın. Çok eşitlikçi ben böyle bir duruma düştüm zamanında babam anneme el kaldırdığında tutan ben...
Şimdi babam değişti sinirli değil. Galiba o da değişir mi diyorum ne diyorum bilmiyorum. Sinirlendim diyor suçlusun diyor. Seviyorum dicem kızacaksın. Bitebilir ama işte bu ara ben artık doldum. Bana yapmamalıydı ona karşı artniyet samimiyetsizlik saygısızlık hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?