Sanırım hiç ceset görmediniz,bir kez görünce üstelik o kişi anneniz olursa ona son kez bakacağınızı bilerek daha önce hiç farketmediğiniz lekelerini,yüz hatlarını görürsünüz bu çok acı ama sizi inandıramayacak kadar gerçek olması bana daha çok acı veriyor. Herkesin gerçekliğinden şüphe duyduğu hamilelik konusuna değinecek olursam,ben karnımdaki şişmeyi,yemek yediğimde midemin normalinden fazla bulanmasını hep bir hastalık olarak görmüş ve sayısız ağrı kesici içmiş biriyim.Hatta bu şikayetle hastaneye gitmiş,doktorun benden 19 tane test istemesinden dolayı korkup geri dönmüş biriyim.Tabi hamile oldugumu öğrendiğimde detaylı bir süreçten geçtim ve aynı zamanda safra kesemde çok sayıda taş,çamur ve iltihabın olduğunu öğrendik. Ben sezeryanla doğum yaptım ve aynı zamanda tek narkoz ile safra kesesi ameliyatı geçirip safra kesem alındı.Benim doğum sonrası CRP değerim 126ydı. bunun ne denli çok oldugunu dogum yapmış biriyseniz zaten bilirsiniz.Bunun yanında tekmeleme gıbı bırşey hıssettıgım hıc olmadı ve fazla kilo sahibiyim benım ıcın anormal bır durum yoktu yalnız şuan kelımelerım gerçekten tukendı ve yapacağım hıcbırseyın ıyı hissettirmeyeceğini anladım. yalnız olmak çok zor burası bır kaçış diye dusunmuştum. artık hıcbırseyden emın degılım