- 16 Temmuz 2023
- 1.763
- 4.513
- 53
Teşekkür ederimaa baya varmış fark... yeni yaşınızda sağlıklar mutluluklar dilerim o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimaa baya varmış fark... yeni yaşınızda sağlıklar mutluluklar dilerim o halde
Ayy konuyla alakasız bi soru sorucam bu sene ücretli öğretmenlik var mıymış yaa. Bana halk eğitimden bi sertifika lazım. Halk eğitimi aradım. Bu sene tasarruf tedbirleri yüzünden kurs açamadık. O kursları ücretli öğretmenler açıyor. O yüzden şimdilik yok falan dediler.Ücretli öğretmenlik yapıyorum
Vallahi olan da perişan olmayan da. Her bir birey potansiyel kaos sebebi unutma. Kafanı bol bol dinle, sonra ne güzel günlermiş kıymetini bilemedik dersin hayırlı dua et bak ters tepmesin tepetaklak ediverir hayat seni şaşarsınSıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım
Baştan konunun özünü söyleyeyim demişsiniz. Olay yine oralara gidecek çünkü belli.Evlenince geçer ama zengin koca bulmak da zor be güzelim
Kafa dengi samimi olduğum hoca yok. Hepsi yaşlı. Genç var bayan hoca benden 3 yaş büyük onunla sohbet ediyorum teneffüs aralarında. Bir ara sohbet ederken sen diye hitap ettim rahatsız oldu dile getirmedi ama anladım. Bir daha sen diye hitap etmedim. Mesafe kuruyorlar sıcakkanlı değiller. Herkes kendi hayatında. Sanırım bu Batı ya özgü birşey. Herkesin çevresi arkadaşı zaten var.Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İş yerinde kafa dengi arkadaşınız yok mu? İş sonrası ya da haftasonları izin günlerinde farklı yerlere gitmeyi deneyin. Ortam değiştirin, haftasonları bazı kurslar oluyor. Kursa katılabilirsiniz. Kaç yaşındasınız bu arada
Ben macera istiyorum. Her gün gezeyim sosyal çevrem olsun falan filan işteVallahi olan da perişan olmayan da. Her bir birey potansiyel kaos sebebi unutma. Kafanı bol bol dinle, sonra ne güzel günlermiş kıymetini bilemedik dersin hayırlı dua et bak ters tepmesin tepetaklak ediverir hayat seni şaşarsın
Düşüncelerin aynı kaldıkça değişmez hayatınSıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım
Bunu Zeytin_zey arkadaşım iyi bilir. Kendisi de öğretmen. Herkes samimi olmuyor. Sıcakkanlı olan insanlar az.Kafa dengi samimi olduğum hoca yok. Hepsi yaşlı. Genç var bayan hoca benden 3 yaş büyük onunla sohbet ediyorum teneffüs aralarında. Bir ara sohbet ederken sen diye hitap ettim rahatsız oldu dile getirmedi ama anladım. Bir daha sen diye hitap etmedim. Mesafe kuruyorlar sıcakkanlı değiller. Herkes kendi hayatında. Sanırım bu Batı ya özgü birşey. Herkesin çevresi arkadaşı zaten var.
Hangi düşüncelerimDüşüncelerin aynı kaldıkça değişmez hayatın
Öğretmenler arasına resmiyet mesafe koyuyor. Aşırı samimiyeti sevmiyorlar bunu anladımBunu Zeytin_zey arkadaşım iyi bilir. Kendisi de öğretmen. Herkes samimi olmuyor. Sıcakkanlı olan insanlar az.
Önceki konularına da yazdığımız gibi bir kurtarıcı bekliyorsun gezmek görmek yaşamak istiyorum diyorsun ama tüm bunlar için evliliği zorunluluk olarak görüyorsun. Evlilik güzel inkar edemem ama tüm, hayatı etkileyecek bir zorunluluk değil. Bu kafadan, çıkman lazımHangi düşüncelerim
Bi gun de hic evden cikmasam evde kendimle basbasa kalsam sikilcam da sikilamiyorun ya birden sikildiginiz hayata ozendim benSıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım
Yoook sevdiğimiz insanlara koymuyoruz. Her sabah lise öğrencileri gibi atlaya zıplaya kucaklaşıyoruz biz okulda. Ki ben son derece soğuk buz dolabı tabir edilen insanlardanım.Öğretmenler arasına resmiyet mesafe koyuyor. Aşırı samimiyeti sevmiyorlar bunu anladım