• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acıl bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
Ne çıkacak testte anlamadım ben

Dillerim alllahtan alllah seni kız kardeşinden ailenden bu durumu yaşatsin
Biz sevişince arkasında duruyoruz ailecek. Ailemden herhangi bir kadın sevişirse yandım bittim evlenmem lazım diye gezmiyor ortalıkta. Benim neslimde de yoktu, benden sonraki nesilde hiç olmaz.

7 sayfa olmuş hepsini okumadım ama konu sahibinin eski konularına bakınca anladığım: bence konu sahibi boşanma aşamasında başka biriyle cinsellik yaşamış ve henüz boşanmadığı için eşinin öğrenmesinden korkuyor. Benim tahminim bu şekilde. Zaten daha temmuz ayında açılmış dava bile yok. O konuları kuzenim için yazdım falan da çok klişe ayrıca.

Biz sevişince arkasında duruyoruz ailecek. Ailemden herhangi bir kadın sevişirse yandım bittim evlenmem lazım diye gezmiyor ortalıkta. Benim neslimde de yoktu, benden sonraki nesilde hiç olmaz.
Sadece senin bu iğrenç yorumunu Allah'a havale ettim

Eğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini
Allah aşkına bu kadar cahil birine bu aklı vermeyin şimdi gider yapar falan tecavüzde sadece sperme bakılmıyor iz de oluyor zorlama izi kadında zorlama falan yok gayet istekli zevk alarak yapmış adamın başını yakmaya çalışıyor

Önce bir sakin ol da anlat ya anlamadım ki. Şimdi ilişkiye girdin sevgilinle neden hastaneden rapor almaya çalışıyorsun ? Zorla mı yaptı zarar mı verdi sana öyle bir şey mi ?

7 sayfa olmuş hepsini okumadım ama konu sahibinin eski konularına bakınca anladığım: bence konu sahibi boşanma aşamasında başka biriyle cinsellik yaşamış ve henüz boşanmadığı için eşinin öğrenmesinden korkuyor. Benim tahminim bu şekilde. Zaten daha temmuz ayında açılmış dava bile yok. O konuları kuzenim için yazdım falan da çok klişe ayrıca.
Ben de böyle düşünüyorum, boşanmaya çalıştığı adam askerdeydi o sırada zaten. Araya kaynak yaptı başka bir sevgili, şimdi ortaya çıkıcak diye tutuştu.

Bak ben ciddi bir şey yazıcam. Eğer boşanmamışsan eşin senin bu hesabını bulup mesajlarını çıkarır ve mahkemede önüne serer. Eğer boşanmadan yaptıysan söyle ona göre akıl verelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back