- 24 Temmuz 2024
- 48
- -37
- 1
- Konu Sahibi Melisaaytac
Dillerim alllahtan alllah seni kız kardeşinden ailenden bu durumu yaşatsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah senin ailenden de böyle bir şey çıkarsın o zaman kınamak ne görürsünAmin.
Valla kınıyorum. Bu devirde bu kadar cahil kalınmaz.
Ne çıkacak testte anlamadım benÇok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
Adam ayrıldı mı ayrılmadı mı?Evlenecektikkkkk ilişki yaşandı benden uzaklaştı bnde ablama anlattım beni terk edecek diye kendisi de öyle bir şey olmadığını idaa ediyor
Biz sevişince arkasında duruyoruz ailecek. Ailemden herhangi bir kadın sevişirse yandım bittim evlenmem lazım diye gezmiyor ortalıkta. Benim neslimde de yoktu, benden sonraki nesilde hiç olmaz.Dillerim alllahtan alllah seni kız kardeşinden ailenden bu durumu yaşatsin
Belli olsa ne olacak ki ? Tecavüz değil bir şey değil rızan var istemişsin olmuş kime neyi kanıtlayacaksınYa belli olurmu ilişki yaşayıp yaşanmaması
Sadece senin bu iğrenç yorumunu Allah'a havale ettimBiz sevişince arkasında duruyoruz ailecek. Ailemden herhangi bir kadın sevişirse yandım bittim evlenmem lazım diye gezmiyor ortalıkta. Benim neslimde de yoktu, benden sonraki nesilde hiç olmaz.
Sen git kendini, aileni ve saçma sapan sevgililerini allaha havale et. Biz bakmıyoruz o işlere.Sadece senin bu iğrenç yorumunu Allah'a havale ettim
Aaaa resmen adama kendini ilişki yoluyla kakalamaya çalışıyorsun ne alakası var ne temizlemesi biri sırf senle yattı diye mecburen evlenince mutlu olacağını mı sanıyorsun ilk evliliğinden hiç mi ders almadınBu işin temizlenmesi için
Kabak senin başına patladı, biz yırttıkSen git kendini, aileni ve saçma sapan sevgililerini allaha havale et. Biz bakmıyoruz o işlere.
Allah aşkına bu kadar cahil birine bu aklı vermeyin şimdi gider yapar falan tecavüzde sadece sperme bakılmıyor iz de oluyor zorlama izi kadında zorlama falan yok gayet istekli zevk alarak yapmış adamın başını yakmaya çalışıyorEğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini
Evlenecektikkkkk ilişki yaşandı benden uzaklaştı bnde ablama anlattım beni terk edecek diye kendisi de öyle bir şey olmadığını idaa ediyor
İlişki olduğu kanıtlanamaz diyoruz sen hastaneye mi gidicem diyorsunNe trolu alllah aşkına
Duruma bakınca salak olan sizsiniz demek ki aile tanışması bir halta yaramıyor bak olmuyor işteKafanmi iyi salakmisn ya 3 yıllık sevgilim isteme olacakti aileler bile tanıştı
Ayrıca ailenden niye korkuyorsun ne yapacaklar ilişki yaşadın diyeİlişki olduğu kanıtlanamaz diyoruz sen hastaneye mi gidicem diyorsun
Çıkınca ne olacak evlenmeye mi zorlayacaksın ?Gerçekler çıksın ortaya diye inkar ediyor
Ben de böyle düşünüyorum, boşanmaya çalıştığı adam askerdeydi o sırada zaten. Araya kaynak yaptı başka bir sevgili, şimdi ortaya çıkıcak diye tutuştu.7 sayfa olmuş hepsini okumadım ama konu sahibinin eski konularına bakınca anladığım: bence konu sahibi boşanma aşamasında başka biriyle cinsellik yaşamış ve henüz boşanmadığı için eşinin öğrenmesinden korkuyor. Benim tahminim bu şekilde. Zaten daha temmuz ayında açılmış dava bile yok. O konuları kuzenim için yazdım falan da çok klişe ayrıca.