• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlıktan sıkılanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laf sokmadım durum tespiti yaptım 😄 çalışmak istemiyorum deseniz okey herkesin kendi tercihi ama evde boş boş oturan insanların kpssyi bahane etmesi komik oluyor
Komik bir durum göremedim ben ayrıca yatıp kalkıp 24 saat KPSS çalışmıyorum zaten sizden tavsıye istedim siz yargılama modunu açtınız garip insanlarsınız vallahi

Dediğiniz gibi agustos ayında işten ayrıldım birçok işte çalıştım okulda olsun vs arkadaş edindim girişken yapım vardı neşeliydim fakat işten çıktıktan sonra bağ koptu arayıp sordum ama eskisi gibi pek muhabbet olmadı kimsede kalmadığı için biraz sıkılıp içimi buraya döktüm ama herkes niye bu kadar ters yorum yaptı onu da anlamış değilim.
Normalde erkekler hesap açıp kız bulmak için yazar böyle konuları arkadaş vesaire diye o yüzden. Sizlik değil yani

Shdjnd anca izlersin ezik 😄kudur yazamıyorum diye gizli gizli yorumları okuyor bide işsiz sünepe hahahah
Şeyy açtığın konudan hareketle ezik sensin gibi görünüyor ama neyse 👉🏻😳

Varo*lar noldu izliyorsunuz ama yazamıyorsunuz böyle haddinizi biliceksınız saygılı olucaksınız boş boş millete yorum yapmayacaksınız tavsiye adı altında millete nefret kusmayacaksınız sanki hayatları dört dörtlük gibi birde milleti yargılıyorlar kimsiniz la hayırdır siz kudurmaya devam edin.
Niye yalnız olduğun anlaşıldı hahaha çatlaaa 🤣🤣🤣 bir tane arkadaşın yok bütün gün saksı gibi evde oturmaya devaaaam 💃💃 reels süresini 12 saate çıkarırsın bu gidişle sen.

Son düzenleme:
evde sadece telefonda reels izliyorum ekran sürem ortalama 6 saat ne bi arkadaşım ne konuşacak kardeşim nede gidebileceğim bir işim var çocuk zaten olmuyor tedavı sürecindeyim hayat o kadar sıkıcı geçiyor ki diğer hayatları merak edıyorum sosyal medyadaki o buluşup kahve içen güzel dostluğu olanlara imrenıyorum
Y yildiz2472 bu nicki kendini düşünerek mi aldın kız??? 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back