• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Kızlar nasıl gidiyor bakalım olumlu düşünce deneyimleriniz?
İstedikleriniz oluyor mu?
Hayatınız nasıl?
Ben devamlı kişisel gelişim kitapalrı okuyup, yeni şeyler öğreniyorum.
Ve öğrendiğim yeni bilgiler beni mutlu ediyor.
Daha çok içime dönüp, daha çok kendimi anlıyorum.
Ne kadar çok bilgi o kadar çok güç.
Okuduğum bir kişisel gelişim romanında şu söz hoşuma gitti;
Öfke sağırlaştırır, Umutsuzluk kör eder. :129:

Rica ederim. :)
Siz okuyun farklı kitaplarda öneririm.

Cok kararliyim okuyup anlamaya ve hayatima uygulamaya ilerleyen zamanlarda sonuclari yazacagim

ben anladım ki bu onularda tek sorunum inanç...

belli dönemlerde o kadar güzel gelişiyor ama sonrada puff diye sönuyor...

sonra yine baştan böyle böyle...

bazen zihnim donup kalıyor...öyle hiç birşey düşünmeden durabilirim

bazen de taramalı tüfek gibi durmuyo beynimin içindekiler...

denge yok bende ya :1:

ben anladım ki bu onularda tek sorunum inanç...

belli dönemlerde o kadar güzel gelişiyor ama sonrada puff diye sönuyor...

sonra yine baştan böyle böyle...

bazen zihnim donup kalıyor...öyle hiç birşey düşünmeden durabilirim

bazen de taramalı tüfek gibi durmuyo beynimin içindekiler...

denge yok bende ya :1:

Meditasyon iyi gelebilir belki canım.

onu bende düşündüm aslında ama iyi bir kaynak lazım bana ..sen yapıyormusun?

bu aralar osho okuyorum zaten iyice aklımda meditasyon ...onun önerdikleri de var ama biraz tuhaf :)

Ben reiki bildiğim için böyle durumlarda çakra dengelemesi yapıyorum canım tıkanıklıkları açmak için.
Hem ruhumu hem bedenimi rahatlatıyor.
Ama meditasyon için araştırma yapabilirsin nette.

Ben reiki bildiğim için böyle durumlarda çakra dengelemesi yapıyorum canım tıkanıklıkları açmak için.
Hem ruhumu hem bedenimi rahatlatıyor.
Ama meditasyon için araştırma yapabilirsin nette.

ya bana bunlar hiç yaramıyo.. önemli olan düşüncene hakim olabilmek. ben iyi hissediorum aman ne güzel bigün ne güzel bi olay die kendimi ikna etmeye çalışırken içim bi türlü değişmiyo.. herşey yolunda gitsede kesin kötü bişi olr şimdi düşüncesi gitmiyo.

ben genelde murphy ile iyi anlaşıyorum. nerde bi aksilik orda ben :1::1:

ya bana bunlar hiç yaramıyo.. önemli olan düşüncene hakim olabilmek. ben iyi hissediorum aman ne güzel bigün ne güzel bi olay die kendimi ikna etmeye çalışırken içim bi türlü değişmiyo.. herşey yolunda gitsede kesin kötü bişi olr şimdi düşüncesi gitmiyo.

ben genelde murphy ile iyi anlaşıyorum. nerde bi aksilik orda ben :1::1:

canım ana düşüncen bu olduğu için değişmemesi normal.
Olumlama yapmalısın sık sık.
Ben iyi şeyleri yaşarım ve beni iyilik güzellikler bulur gibi cümleler kurmalısın gün içinde ve buna yürekten inanmalısın.
Belki de sorun buna yürekten inanmamandır.
BiLİNÇALTINDA demek ki temizlenmesi gereken bazı düşüncelerin var.

canım ana düşüncen bu olduğu için değişmemesi normal.
Olumlama yapmalısın sık sık.
Ben iyi şeyleri yaşarım ve beni iyilik güzellikler bulur gibi cümleler kurmalısın gün içinde ve buna yürekten inanmalısın.
Belki de sorun buna yürekten inanmamandır.
BiLİNÇALTINDA demek ki temizlenmesi gereken bazı düşüncelerin var.

aslında başarmadım değil bi ara. gerçekten işe yarıyor ama düşüncelere daimi olarak hakim olmak çok zor. işin içine duygular korkular girince engelliyor haliyle..

yakın zamanda işimi bıraktım bi ton borcum varken. yenisinin tam istediğim gibi olacağına inanmıştım hiç planlamamıştım. tam istediğim gibi insanlarla istediğim bi işte çalışmaya başladım. arkadaşlarımla ilgili elemeler yapmak istiyordum ama benim kafama uyacak kişileri bulamayacağımı çevremde öyle insanlar olmadığını düşünüyordum. değiştirmek için harekete geçtiğimi farketmedim bile ve çoktan istediğim tarz insanlarlaydım..

tekrar aynı gücü kendimde bulup denemek istiyorum ama ilişki konusunda asla başaramıyorum :) korkularım geçmişte yaşadıklarımdan belkide hep olmayacakmış başa saracakmışım asla istediğim gibi biri olmayacakmış hissini atamıyorum.. umarım bunlada vedalaşırım..

diyeceğim o ki denedim. sosyal çevre ve iş hayatında %100 başarılı oldum..
yok yaa olmuyo bunlar diyenler için inanıp korkmadan eyleme geçmelerini tavsiye edebilirim.
önümüzdeki isteklerimde de başarılı olmam için sizden de evrene msj yollamanızı isteyebilirim :)

aslında başarmadım değil bi ara. gerçekten işe yarıyor ama düşüncelere daimi olarak hakim olmak çok zor. işin içine duygular korkular girince engelliyor haliyle..

yakın zamanda işimi bıraktım bi ton borcum varken. yenisinin tam istediğim gibi olacağına inanmıştım hiç planlamamıştım. tam istediğim gibi insanlarla istediğim bi işte çalışmaya başladım. arkadaşlarımla ilgili elemeler yapmak istiyordum ama benim kafama uyacak kişileri bulamayacağımı çevremde öyle insanlar olmadığını düşünüyordum. değiştirmek için harekete geçtiğimi farketmedim bile ve çoktan istediğim tarz insanlarlaydım..

tekrar aynı gücü kendimde bulup denemek istiyorum ama ilişki konusunda asla başaramıyorum :) korkularım geçmişte yaşadıklarımdan belkide hep olmayacakmış başa saracakmışım asla istediğim gibi biri olmayacakmış hissini atamıyorum.. umarım bunlada vedalaşırım..

diyeceğim o ki denedim. sosyal çevre ve iş hayatında %100 başarılı oldum..
yok yaa olmuyo bunlar diyenler için inanıp korkmadan eyleme geçmelerini tavsiye edebilirim.
önümüzdeki isteklerimde de başarılı olmam için sizden de evrene msj yollamanızı isteyebilirim :)

İlişkide olmuyor demeyi bırakalım önce. :)
hER gün düzenli bir çalışmayla olur elbette.
Mesela neler diyebilirsin;
Aşkı hayatıma çekiyorum.
İlişkim beni mutlu eder.
Hayatıma iyi, karakterli bir erkeği kabul ediyorum.
Artık ona hazırım v.s v.s cümleler kurabilirsin bunları sesli söyle.
Ve yürekten inan. Gözünün önüne güzel resimler getir. İşe yarayacaktır. :16:

İlişkide olmuyor demeyi bırakalım önce. :)
hER gün düzenli bir çalışmayla olur elbette.
Mesela neler diyebilirsin;
Aşkı hayatıma çekiyorum.
İlişkim beni mutlu eder.
Hayatıma iyi, karakterli bir erkeği kabul ediyorum.
Artık ona hazırım v.s v.s cümleler kurabilirsin bunları sesli söyle.
Ve yürekten inan. Gözünün önüne güzel resimler getir. İşe yarayacaktır. :16:

tugcecan dılım diyor ancak kalbim demiyor.Bunu nasıl aşacağımı gerçekten bılmıyorum.

Dılım böyle derken beynım ben hayatıma hep saçma sapan kısılerı çekiyorum bu sebeple gerek yok veya tüm olması gereken cümlelerin tam tersini kurdugumu bır haftadır farkettım. Bunu nasıl yok edebilirim önerilerinizi bekliyorum.

Çünkü bılıyorumkı evren neye ınanırsak bıze onu verıyor ben baştan gerek yok dedıgım anda evren bana bırsekılde vermıyor çünkü ben aslında bunu yaratıyorum.

tugcecan dılım diyor ancak kalbim demiyor.Bunu nasıl aşacağımı gerçekten bılmıyorum.

Dılım böyle derken beynım ben hayatıma hep saçma sapan kısılerı çekiyorum bu sebeple gerek yok veya tüm olması gereken cümlelerin tam tersini kurdugumu bır haftadır farkettım. Bunu nasıl yok edebilirim önerilerinizi bekliyorum.

Çünkü bılıyorumkı evren neye ınanırsak bıze onu verıyor ben baştan gerek yok dedıgım anda evren bana bırsekılde vermıyor çünkü ben aslında bunu yaratıyorum.

Kalben inanman lazım ağzından çıkan şeye canım.
Hem duygu hem de düşüncelerinle bunu kabul etmelisin.
Bunun üzerine çalışman gerek.
Olumlamalar yapmalı ve bu konuda kitaplar okumalısın.
Kişisel gelişim uzmanına da başvurabilirsin.
Bilinçaltı temizliği gerekebilir.
Geçmişten gelen korkularının temizlenmesi gerek.

Aslinda olumlama yaparak bi iliskiye basladim diyebilirim ama sanirim suphe korku sonucu aklima gelen basima geldi ve baslamasiyla bitmesi bir oldu..olumlama tamam yapilabiliyo ama korku ve suphe olunca akilda butun herseyi siliyo..benim sorunumda bunlari nasil yok etmek beynimden?

Kızlar meraba konuyla tam alakali mi bilmiyorum ama ben bi ara bu olumlamalari denemiştim

Şöyle ki ben unideydim o zamanlar çok istediğim çokta yüksek bir ortalamaya ulaşmak istiyordum

Hergün bu sayıyı tekrar ediydum içimden yapıcam olucak diye aslında başta çok yüksek olduğu için umutsuzdum ama modumu düşürmdim devam ettim

Hatta tel ekraninada Yazmıştim hergün gece bakıyodum

Sonra o dönem olmadı aradan bi dönem geçti ve ben tam olarak o ortalamayi tutturdum hatta kusuratiyla beraber

O yüzden demekten zarar gelmez diyorum:)

Back
X