• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Aslında olmasını istediğim bir sürü dileğim var ama nedense yazacak bişey bulamıyorum... :50:

Düşünürken aklıma bir sürü kelimeler cümleler gelir iş yazmaya gelince tıkanır kalırım. :21:İşte bu noktada ben diyorum ki yazabilseydim zaten dünyanın en güzel sanatlarından birini gerçekleştirmiş olurdum. "Yazarlık" zor zanaat. :51:Öyle de olsa karalamak eğlenceli oluyor yazdıklarımı okuyunca bazen kendime çok gülüyorum, nadiren de olsa döktürüyorum :21:

Kızlar nasıl gidiyor bakalım olumlu düşünce deneyimleriniz?
İstedikleriniz oluyor mu?
Hayatınız nasıl?
Ben devamlı kişisel gelişim kitapalrı okuyup, yeni şeyler öğreniyorum.
Ve öğrendiğim yeni bilgiler beni mutlu ediyor.
Daha çok içime dönüp, daha çok kendimi anlıyorum.
Ne kadar çok bilgi o kadar çok güç.
Okuduğum bir kişisel gelişim romanında şu söz hoşuma gitti;
Öfke sağırlaştırır, Umutsuzluk kör eder. :129:
tavsiye edebileceğiniz bir kitap varmı peki
isteyipte yapamıyacağım hiç bir şey yok diye kendime telkinlerde bulunuyorum

işte bu çok güzel
bende deniyeceğim

Var tabi tavsiye edilecek kitaplar;
Aykut Oğut= Evrenden Torpilim Var
R. Şanal= Kuantum Düşünce Tekniği yle işe başlıyabilirsin.

Pozitif düşüncelere ve enerjiye çok ihtiyacım var benimde bu aralar..

Şimdi de bütün dileklerimi 2013 yılına aktarıyorum, yine diyorum 2013 benim yılım olacak çok mutlu olacağım diye.. ama son 2 senedir bunu her sene için söylemiştim zaten.. hiçte benim yılım olmadı..

Neyse en azından sağlığım yerinde, annemin babamın sağlığı yerinde. bütün dileğim bunun böyle kalması zaten

benım de önümüzdekı hafta doğumum var. kendımı pozitif olarak hazırlamaya calısıyorum ama bı turlu beceremıyorum. Eşime takmıs durumdayım. bilmıyorum ya enerjimi nasıl yuksek tutacagımı. ınsallah hamılelık psıkolojısıdır.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum sizden bir istediğim kuantum olumlama hakkında lütfen Allah rızası için cevap yazarsanız çok senirim geleyim iki farklı şekilde olumlama yazacam sizce hangisi daha uygun
Ben ygs lys1 ve lys2 bu üç sınav sonucunda 420 ham puan aldığım için şükürler olsun.
ben ygs sınav sonucundan 420 ham puan aldığım için şükürler olsun
ben lys1 sınav sonucundan 420 ham puan aldığım için şükürler olsun
ben lys2 sınav sonucundan 420 ham puan aldığım için şükürler olsun

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum sizden bir istediğim kuantum olumlama hakkında lütfen Allah rızası için cevap yazarsanız çok senirim geleyim iki farklı şekilde olumlama yazacam sizce hangisi daha uygun
Ben ygs lys1 ve lys2 bu üç sınav sonucunda 420 ham puan aldığım için şükürler olsun.

Hepsi uygun canım.
Önemli olan olumlu düşünce ve niyettir.

Bunlar iyi. Ama içten bir inanç + çok sıkı çalışma lazım.
Olumlama sadece takviyedir.

o zaman hemen olumlu düşünüyorum. ben sevdiğim kişiyle evlenicem mutluyum sevdiğim kişiyle evlenicem mutluyum sevdiğim kişiyle evlenicem mutluyum.gerçek olucak inşallah :)

Back
X