• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

BaiLeyS

Nirvana
Kayıtlı Üye
Geleceğimizi bugünden şekillendirmek kim istemez??
işte kuantum fiziği buna olanak tanıyor

gelin hep birlikte ruhumuzu özgürleştirip, hayallerimizi birer birer gerçekleştirelim

hayatta neyi istiyorsak yazalım ve şimdiye kadar neden gerçekleştiremediğimiz üzerinde konuşalım ve eksiklerimizi birer birer tamamlayalım

ben eminim ki neyi istiyorsak herşey olacak, 2010 hepimiz için dopdolu bir yıl olacak :1hug:

2010 yılı hepimzin için çook güzel olur inşallah :Saruboceq:
istedğim nbir çook şey var ama olmamasının sebebi karamsar oluşumdan dolayı olduğunu düşünüyorum ama bir türlü olumlu düşünemiyorum hayallerim bile olumsuz her dakikamm olumsuzz

Geleceğimizi bugünden şekillendirmek kim istemez??
işte kuantum fiziği buna olanak tanıyor

gelin hep birlikte ruhumuzu özgürleştirip, hayallerimizi birer birer gerçekleştirelim

hayatta neyi istiyorsak yazalım ve şimdiye kadar neden gerçekleştiremediğimiz üzerinde konuşalım ve eksiklerimizi birer birer tamamlayalım

ben eminim ki neyi istiyorsak herşey olacak, 2010 hepimiz için dopdolu bir yıl olacak :1hug:

olumlu enerji topiciği hayırlı olsun :lepi:

Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun... yerimseniben

istedğim nbir çook şey var ama olmamasının sebebi karamsar oluşumdan dolayı olduğunu düşünüyorum ama bir türlü olumlu düşünemiyorum hayallerim bile olumsuz her dakikamm olumsuzz

belki de hayatımızdan bu kelimi kaldırmakla işe başlamalıyız ne dersinn? sabah uyanmamızla birlikte olumsuz düşüncelerden her ne olursa olsun kurtulup yerine güzel şeyler koymalıyız..en azından bu ruhumuzun daralmasını,daha kötü düşünmemizi engeller.."bir türlü böyle olmuyor" yerine "birde böyle deniyim mutlaka olucak" demeye başlamalıyız..ama yılmak yokk..bişiyler kötü gidince pes etmekte yok,burda hep birlikte ben ve arkadaşlarım; hepimizin tek tek mutluluk fotoğraflarınızı bize anlatmanızı bekliyoruzz,kendim de dahill...kaydirigubbakcemile5

BaiLeyS, ayrıca teşekkürler çok güzel bir sunumla açmışsın:) hepimize hayırlı olsunnn kızlarr...opuyorumnanaktan

siz egonuzu fazla dinliyorsunuz
ego 2. kimliğimizdir sizi esir alır ve özünüze ulaşmanızı engeller
her zaman sıkıntıların,mutsuzlukların arkasına saklanır ego bunlarla beslenir hep...
sizde egonuzun esiri olup öz benliğinizden yani esas kişiliğinizden uzaklaşırsınız
öz benliğimizde korkuya ,sıkıntıya yer yoktur orada sadece sevgi vardır
sevgi insanı ayakta tutar herşeyin başlangıç noktası sevgidir aslında
karamsar olduğunuzu hissettiğiniz anda öz bilincinizle bağlantı kurmaya çalışın
egonuzun sesine kulaklarınızı tıkamaya çalışın
o sizin devamlı kötü olduğunuzu söyler, daha iyi olmak için çok çalışmanız gerektiğini söyler
kısacası sizi ve tüm hayatınızı baltalar :1no2:

olumsuzlukları kaldırıp olumlu bir şey katmak gerek yaşama baileys kuantum düşünce tekniğiydi bn o kitabı alıp okumaya başlıyım

siz egonuzu fazla dinliyorsunuz
ego 2. kimliğimizdir sizi esir alır ve özünüze ulaşmanızı engeller
her zaman sıkıntıların,mutsuzlukların arkasına saklanır ego bunlarla beslenir hep...
sizde egonuzun esiri olup öz benliğinizden yani esas kişiliğinizden uzaklaşırsınız
öz benliğimizde korkuya ,sıkıntıya yer yoktur orada sadece sevgi vardır
sevgi insanı ayakta tutar herşeyin başlangıç noktası sevgidir aslında
karamsar olduğunuzu hissettiğiniz anda öz bilincinizle bağlantı kurmaya çalışın
egonuzun sesine kulaklarınızı tıkamaya çalışın
o sizin devamlı kötü olduğunuzu söyler, daha iyi olmak için çok çalışmanız gerektiğini söyler
kısacası sizi ve tüm hayatınızı baltalar :1no2:

evet her konuda kendimi kötü hisseyorum eksik başarısız ama bundan sonra egomun sesini dinlemek yook
ne kadar olumlu birisin cnmm :1hug:

belki de hayatımızdan bu kelimi kaldırmakla işe başlamalıyız ne dersinn? sabah uyanmamızla birlikte olumsuz düşüncelerden her ne olursa olsun kurtulup yerine güzel şeyler koymalıyız..en azından bu ruhumuzun daralmasını,daha kötü düşünmemizi engeller.."bir türlü böyle olmuyor" yerine "birde böyle deniyim mutlaka olucak" demeye başlamalıyız..ama yılmak yokk..bişiyler kötü gidince pes etmekte yok,burda hep birlikte ben ve arkadaşlarım; hepimizin tek tek mutluluk fotoğraflarınızı bize anlatmanızı bekliyoruzz,kendim de dahill...kaydirigubbakcemile5

BaiLeyS, ayrıca teşekkürler çok güzel bir sunumla açmışsın:) hepimize hayırlı olsunnn kızlarr...opuyorumnanaktan

canım ben de çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan hayallerinizin sesine kulak verdiğiniz için
çünkü çoğu insan hayallerine yabancıdır çok uzaktır hatta bu tip şeyler onlara çok saçma gelir

biz ne kadar şanslıyız ki hayallerimize inanıyoruz...iyi ki böyle yaratılmışız iyi ki bu özelliklere sahibiz
ben kendimi çok seviyorum ve sizlerinde kendinizi çok sevmenizi istiyorum
sevgiyle başlar herşey değil mi :1hug:

evt bununla başlamlıyız arkadaşım karamsallığı ortadan kaldırmak bende denycemkaydirigubbakcemile5

canım ben de çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan hayallerinizin sesine kulak verdiğiniz için
çünkü çoğu insan hayallerine yabancıdır çok uzaktır hatta bu tip şeyler onlara çok saçma gelir

biz ne kadar şanslıyız ki hayallerimize inanıyoruz...iyi ki böyle yaratılmışız iyi ki bu özelliklere sahibiz
ben kendimi çok seviyorum ve sizlerinde kendinizi çok sevmenizi istiyorum
sevgiyle başlar herşey değil mi :1hug:

ŞenizŞenizŞeniz

evet her konuda kendimi kötü hisseyorum eksik başarısız ama bundan sonra egomun sesini dinlemek yook
ne kadar olumlu birisin cnmm :1hug:

canım benim sen de zamanla olumlu bir insan olacaksın eminim
hep birlikte gerçekleştiricez bunları
birbirimizin desteğini alarak el ele başarıcaz

kuantum düşünce tekniği- R.Şanal
kesinlikle tavsiye ederim hatta bu kitaptan çokça alıntılar yaparım eğer isterseniz

canım benim sen de zamanla olumlu bir insan olacaksın eminim
hep birlikte gerçekleştiricez bunları
birbirimizin desteğini alarak el ele başarıcaz

kuantum düşünce tekniği- R.Şanal
kesinlikle tavsiye ederim hatta bu kitaptan çokça alıntılar yaparım eğer isterseniz

inşallah cnm ağzından bal damlıyor kaydirigubbakcemile5 eski günlerime olumlu olduğum zamnlarımı istiyorum
alıntılar yaparsan güzel olur cnmm :1hug:

çok güzel bir konu hemen ilgimi çekti

aman bazen tıkanıyorum,kopukluklar oluyor
duygularım yön veriyor düşüncelerime
ama gerçekten arınmak ve hayallerimin gerçekleşmesini istiyorum
opuyorumnanaktan

inşallah cnm ağzından bal damlıyor kaydirigubbakcemile5 eski günlerime olumlu olduğum zamnlarımı istiyorum
alıntılar yaparsan güzel olur cnmm :1hug:

eskiden olumluydun ama şimdi neden olumsuzsun ne değişti hayatında

çok güzel bir konu hemen ilgimi çekti

aman bazen tıkanıyorum,kopukluklar oluyor
duygularım yön veriyor düşüncelerime
ama gerçekten arınmak ve hayallerimin gerçekleşmesini istiyorum
opuyorumnanaktan

tıkandığın noktalar nereler? olumsuzluk sorunu mu seninki de

birşeyleri değiştirmek istiyorsanız zihninizin röntgenini çıkarın diyor Şanal

bilinçaltınızda sizi engelleyen,sınırlayan,gerileten düşünce kalıplarını ve inanç programlarını bir bir bulup yazın ve bu düşünceleri zihninizden temizleyin..

daha sonra yeni ve olumlu düşüncelerinizi bilinçaltına gönderin

birşeyleri değiştirmek istiyorsanız zihninizin röntgenini çıkarın diyor Şanal

bilinçaltınızda sizi engelleyen,sınırlayan,gerileten düşünce kalıplarını ve inanç programlarını bir bir bulup yazın ve bu düşünceleri zihninizden temizleyin..

daha sonra yeni ve olumlu düşüncelerinizi bilinçaltına gönderin

sözle dile getiriyorum ama daha çook bilinçaltındaki şeyler engelliyor yada bilinçaltındaki düşündüklerim su yüzüne çıkıyor senağlama

ben de arkadaşlarıma her türlü sorunlarında yol gösterici oluyorum,yardım ediyorum.benimle konuşup rahatlayan,başaran çok arakadaşım vardır.ama aynı düşünceleri kendime kabuk ettiremiyorum:olmaz: yanii soruların cevaplarını biliyorum aslında,olumsuz düşünmemem gerekitğini,beni nelerin etkilediğini/etkileyeceğini..vs.ama kendime kabul ettirme konusunda çok ama çok inatçıyımm..:1no2:

sözle dile getiriyorum ama daha çook bilinçaltındaki şeyler engelliyor yada bilinçaltındaki düşündüklerim su yüzüne çıkıyor senağlama

bilinçaltı gerçekten çok önemli,gün içinde ne yaşadıysak hepsi biz farketmeden yerleşiyo kızlar.ve uykumuzu bile etkiliyo.
bilinçaltını kontrol etmenin en etkili yollarından biride gece uyumadan gün içinde yaptıklarınızı 15 dakika çok ayrıntıya girmeden aklınızdan geçirmeniz. yerimseniben

hatta uyumadan önce gün içinde yaşadığınız can sıkıcı durumları kendi kendinize senaryolaştırıp olumlu hale çevirin içinizdeki o mutluluk ve huzuru hissedip öyle uyuyun
öz bilinçle temas edip uyumak rüyaların gerçekliğini de etkiliyor ;)

Back
X