- 22 Eylül 2014
- 252
- 87
- 29
-
- Konu Sahibi lovemetender_
hayallerımın bır kısmı oldu, bır kısmı olmadı mesela yesıl gozlu kumral erkek ısterdım o kısmı ok, benım ozgurlugumu kısıtlamayan bır adam orasıda ok, ısterdım kı bıraz daha konuskan ınsanlara karsı sıcak kanlı olsun o konuda bıraz karısıgız
maddı sıkıntılarımız var o konuda savurgan daha tutumlu bır adam tercıh sebebım olurdu ama napalım her guzelın bır kusuru oluyor
ılk karsılasma da guzel bır hıs olusmustu ıcımde ama bu o adam demedım hıc, cunku evlılık fıkrı bana cok uzaktı, zamanla hersey kendılıgınden gelıstı ...
çokta takma bunları kafana benceanını yaşa, gerısı zamanla kendılıgınden gelır
Ben nefret ettiğim kişiye aşık oldum evlendim. Yani kısaca boş yere hayal kurma
Hem de fazlası çıktı canım,iyiki o var hayatımdaNefret ettiğin sonradan hayalindeki gibi biri çıkmı peki yani istediğin gibi biri?:)
Hem de fazlası çıktı canım,iyiki o var hayatımda
okadar çok hayal kurarimki mümkün deil hepsinin gerçek olması...hayal kurmak iyidir..ama yinede ayakları yere basan hayal kurarsan evlendiğinde çokta hayal kırıklığına uğramazsın..
ben hayal ettiğim kişiyle evlendim hayal ettiğim bir yaşam sürüyorum ama bazen hayal kırıklığına uğruyorum..arada bir olur böyle şeyler..
benim hayalimdeki erkeği doğuran bir ana varsa,gidip tebrik edicem öncelikle..
Sonra da tapusunu üzerime alırım
Ben eşimle ilk tanistigimizda hiç begenmemistim bana niyetinin ciddi olduğunu söylediğinde ise dünyada bi o kalsa bi ben kalsam yinede onunla evlenmem demiştim sonuç 3 yıldır evliyim iyiki evlenmisim
vardır belki :)
Amin sağolun inşallah Allah gonlunuzden geçen kişiyi karşınıza çıkarsınAslalar nasılda insanların peşinden geliyor öyle. Allah bir ömür mutlu etsin :)