Hayaller/Hayatlar

lovemetender_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
252
87
29
AH bu hayaller ya. Merak ettiğim konuysa evlenmeden ya da sevgili olmadan önce hayallerinizde canlandırdığınız kişimi çıktı karşınıza yoksa daha iyisimi yoksa her şey yalan ve her şey hüsranla mı sona eriyor. Bir de karşınıza çıkan kişinin o kişi olduğunu anladınız mı ilk karşılaşmada. Sadece merak bir içim darlandı bu konuda. :/

hayallerımın bır kısmı oldu, bır kısmı olmadı mesela yesıl gozlu kumral erkek ısterdım o kısmı ok, benım ozgurlugumu kısıtlamayan bır adam orasıda ok, ısterdım kı bıraz daha konuskan ınsanlara karsı sıcak kanlı olsun o konuda bıraz karısıgız
maddı sıkıntılarımız var o konuda savurgan daha tutumlu bır adam tercıh sebebım olurdu ama napalım her guzelın bır kusuru oluyor
ılk karsılasma da guzel bır hıs olusmustu ıcımde ama bu o adam demedım hıc, cunku evlılık fıkrı bana cok uzaktı, zamanla hersey kendılıgınden gelıstı ...
çokta takma bunları kafana bence anını yaşa, gerısı zamanla kendılıgınden gelır

Hayallerinin yarısı olmuş zaten :) Allah daha çok hayallerinin gerçkleşmesini nasip etsin. Sağol:)

okadar çok hayal kurarimki mümkün deil hepsinin gerçek olması...hayal kurmak iyidir..ama yinede ayakları yere basan hayal kurarsan evlendiğinde çokta hayal kırıklığına uğramazsın..
ben hayal ettiğim kişiyle evlendim hayal ettiğim bir yaşam sürüyorum ama bazen hayal kırıklığına uğruyorum..arada bir olur böyle şeyler..

Hayallerinin daha çok gerçekleşmesi dileğiyle ne mutlu sana.

Ben eşimle ilk tanistigimizda hiç begenmemistim bana niyetinin ciddi olduğunu söylediğinde ise dünyada bi o kalsa bi ben kalsam yinede onunla evlenmem demiştim sonuç 3 yıldır evliyim iyiki evlenmisim

sarışın ve renkli gözlüler hep ilgimi çekerdi eşimide böyle hayal ettim hep, ama eşim esmer kahverengi gözlü, ve işi dolayısıyla dışarda çalışıyo iyice kapkara oldu güneşten
onun dışında tam hayallerimin dualarımın erkeği, kabul olmuş duam o benim sevgi dolu, merahmetli, saygılı evine bağlı, içkisi sigarası kumarı yok.... böyle gider
ilk gördüğümde hiç bişey hissetmedim, ilk görüşte aşka inansaydım şuan evli olmazdım Allah korusun

Dualarımda tek tek anlattığım adam, dualarımda tarif ettiğim evlilik... Elhamdülillah. Olmuyor değil tabi sıkıntılar. olsun ;tuzu biberi, allah beterini vermesin. Onunla , evladımla sınamasın. Bu o demedim tabi ki görür görmez. Ama yıllar önce rüyamda gördüğüm adam olduğunu farkettim, bu arada herşey hızla gelişmişti zaten. Allah senin de karşına istediğin insanı hayırlısıyla çıkarsın. Allahtan ne istersen onu verir, dua etmeyi bil yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…