Hayaller/Hayatlar

Hayallerimden çok daha fazlası o. :KK68::KK68:
İlk anda aşık oldum. İşte bu o dedim. Saatlerce sohbet ettik. Ayağım yere değmiyordu bile.
O an, benimle gel dese nereye? diye bile sormazdım.
İlişki boyunca da öyle yaptım. Düşünmedim, sorgulamadım.
En başında da içimden dedim ki, acırsa acısın canım. Acıtacaksa, aşk acıtsın.
Ancak, bırak üzmeyi, bir an durgunlaşsam beni güldürmek için ne yapacağını şaşıran, kendi dahil herkes ve her şeyden önce beni düşünen bir adam çıktı o.

Ayy ne güzel bir şey öyle... Ama işte böyle örnekler olunca insan umutlanıyor. SEvgisi yazdıklarına yansımış ne güzel anlatmışsın. Hiç ayrılmayın :)

Evlenmeden yillar once arkadasimla otururken arabayla sarisin renkli gozlu bir cocuk gecti,genclik iste ben bu cocukla evlenecegim dedim,fakat bir daha hic karsilasmadik,yanimdaki arkadaslarimdan da taniyan yoktu.aradan 2 sene gecti bir gun arkadas ortaminda o cocukla tanistim,arabanin plakasini gorunce emin oldum.3 yillik evliyiz:KK54:

Ayy ne güzel bir şey öyle... Ama işte böyle örnekler olunca insan umutlanıyor. SEvgisi yazdıklarına yansımış ne güzel anlatmışsın. Hiç ayrılmayın :)

Teşekkür eder lovemetendercım.
Benden daha çok sevin.
Benden daha çok sevilin isterim.
Dünya aşk ile dolsa, kötülükler falan kalmaz. :KK200:

Karakter/görünüş olarak beğendiğim erkekler vardır ama hayalimde bir erkek yok. Çünkü eşler/sevgililer sipariş üzere gelmiyor :) Daha doğrusu şöyle söyleyeyim mesela atıyorum ben sarışın renkli gözlü işte enerjik havalı erkeklerden hoşlansam karşıma böyle biri çıksa ve aşık olsam ben o insanı benim kriterlerime uyduğu için beğenmiş olacağım, o yüzden hiç hayalimde tasvir etmiyorum böyle şeyleri ki karşıma biri çıkarsa onu hiçbir neden bağlı kalmaksızın tamamen kendi olduğu için eksisiyle artısıyla sevip kabul edebileyim.

Biraz felsefik bir yaklaşım ama ben böyle düşünüyorum, belki bir kaç yıl sonra çok saçma olduğuna karar verebilirim bu yazdıklarımın :KK48:

ben hiç hayal kurmazdım evleneceğim kişiyi düşünmezdim, bir gün gerçek oldu. ama inan hayal etsem böyle hayal etmezdim. kötü anlamda demiyorum sadece beklemeyeceğim bir durumdu.

Evlenmeden yillar once arkadasimla otururken arabayla sarisin renkli gozlu bir cocuk gecti,genclik iste ben bu cocukla evlenecegim dedim,fakat bir daha hic karsilasmadik,yanimdaki arkadaslarimdan da taniyan yoktu.aradan 2 sene gecti bir gun arkadas ortaminda o cocukla tanistim,arabanin plakasini gorunce emin oldum.3 yillik evliyiz:KK54:

Vay bee, bu nasıl kader öyle :)

Karakter/görünüş olarak beğendiğim erkekler vardır ama hayalimde bir erkek yok. Çünkü eşler/sevgililer sipariş üzere gelmiyor :) Daha doğrusu şöyle söyleyeyim mesela atıyorum ben sarışın renkli gözlü işte enerjik havalı erkeklerden hoşlansam karşıma böyle biri çıksa ve aşık olsam ben o insanı benim kriterlerime uyduğu için beğenmiş olacağım, o yüzden hiç hayalimde tasvir etmiyorum böyle şeyleri ki karşıma biri çıkarsa onu hiçbir neden bağlı kalmaksızın tamamen kendi olduğu için eksisiyle artısıyla sevip kabul edebileyim.

Biraz felsefik bir yaklaşım ama ben böyle düşünüyorum, belki bir kaç yıl sonra çok saçma olduğuna karar verebilirim bu yazdıklarımın :KK48:

Aslında hepimiz hayal ediyoruz bir bakıma, mesela bazısı sarışından hoşlanmıyor bazısı renkli çok sevmiyor ona göre tercih oluşuyor ama gönül bu sarı sevmem dersin en has sarıya aşık olursun :KK70:

ben hiç hayal kurmazdım evleneceğim kişiyi düşünmezdim, bir gün gerçek oldu. ama inan hayal etsem böyle hayal etmezdim. kötü anlamda demiyorum sadece beklemeyeceğim bir durumdu.
Belki hayal etmediğiniz için çitayı yükseltmediğiniz için en güzeline sahip olduğunuz. Bu beklenmedik anlarda gelen her şey ne güzel oluyor öyle. Allahım iyi yönde beklenmeyen anlarımı çoğalt :KK70:

Hayaller Burak Özçivit olduğu sürece benim sonum hep hüsran:rolleyes:
Deme öyle ne kadar taze ttarsan hayalini gerçekleşmeyeceği ne mağlum. Belki daha iyisi belki daha güzeli... HEr şey olabiliyor bu dünyada yeter ki inanalım ama fazla kaptırmadan. Burak Özçivite benzeyen bir adam vardı beyaza çıktı bak onla olabilir. : D

X