- 9 Eylül 2018
- 40
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Geç dollenme ne zaman çıkar canım bilgi verirmisnŞöyle ki benim nacizane bildiğim geç döllenme oldugunda cıkmaz hemen sen kan ver bi en temizi o bu sekılde beklemekdense çünkü biz riske bu durumlarda ben saglıkcıyım arkadaslarımda öyle yapıolar bi kan ver için rahat etsin
Evet olabiliyorAdet geçtikten sonra tekrar yumurtlama olabiliyor mu ki
O konuda yanlıs olmasın ama bildiğim bunun etkisi hamilelik dönemini hesaplamada bi sapma oluyo birde kan verdiğinde az bi yükselmeyle basladıgı için anlıosun onun dısında idrarda filan cıkmıoGeç dollenme ne zaman çıkar canım bilgi verirmisn
Kanda ne zaman yükseliyor adet geçtikten sonra mi..?O konuda yanlıs olmasın ama bildiğim bunun etkisi hamilelik dönemini hesaplamada bi sapma oluyo birde kan verdiğinde az bi yükselmeyle basladıgı için anlıosun onun dısında idrarda filan cıkmıo
Büyük ihtimalle öyle diğer adet gelene kadar bicok kadın anlamıo hatta halk arasında üstüne gördüm derlerKanda ne zaman yükseliyor adet geçtikten sonra mi..?
Ya beklemek zorBüyük ihtimalle öyle diğer adet gelene kadar bicok kadın anlamıo hatta halk arasında üstüne gördüm derler
Öyle iyi anlıyorum ki seni etrafımdakiler kafanı baska seylerle mesgul et dediklerinde öyle bos gelıyoki kafam sadece o duruma odaklıYa beklemek zor
Aynen öyle canım ya herkez boş ver gençsin olur bizim oldu böyle yapmadık kuruntu falan yapıyorsun diyorlar inan bana çok sıkıldım bu laflardan kimseye bisey diyemiyorum bu yüzdenÖyle iyi anlıyorum ki seni etrafımdakiler kafanı baska seylerle mesgul et dediklerinde öyle bos gelıyoki kafam sadece o duruma odaklı
Bende artık kimseyle konusmuyorum bu durumu bunları duymak yıprattı bide ben 2 kere kürtaj oldum psikolojim zaten alt üst öyle burda paylasmak sizle daha iyi hissettırıyoAynen öyle canım ya herkez boş ver gençsin olur bizim oldu böyle yapmadık kuruntu falan yapıyorsun diyorlar inan bana çok sıkıldım bu laflardan kimseye bisey diyemiyorum bu yüzden
Aynen bana da ıyi hissetiriyor burda konusmakBende artık kimseyle konusmuyorum bu durumu bunları duymak yıprattı bide ben 2 kere kürtaj oldum psikolojim zaten alt üst öyle burda paylasmak sizle daha iyi hissettırıyo
Yanı mantıklıŞuan şehirdışındsyım ailemin yanında bu hafta gideceğim onu bile ovulasyon dönemime denk getirdim boşa gitmesin günlerim diye
Dilerim bu ay yüzümüz güler hayırlı saglıklı bebişlerleİnsanlara bebek düşünmeye başladım hata yaptım. Millet adet günümü bile hesaplamay başladı. Çok yoruldum artık sahte gülmekten gerçekten ... kendimi bazen toparlıyorum ama olmuyor
kimseye bebek olup 8 haftalık olana kadar söylememek en iyisiİnsanlara bebek düşünmeye başladım hata yaptım. Millet adet günümü bile hesaplamay başladı. Çok yoruldum artık sahte gülmekten gerçekten ... kendimi bazen toparlıyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?