Gebeliğe Hazırlık Hayaller Aralığa kaldı🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç dollenme ne zaman çıkar canım bilgi verirmisn

Bizimde daha regl olmadan Aralika kaldi ne yapalim kismet erken test yaptim negatif

Öyle iyi anlıyorum ki seni etrafımdakiler kafanı baska seylerle mesgul et dediklerinde öyle bos gelıyoki kafam sadece o duruma odaklı
Aynen öyle canım ya herkez boş ver gençsin olur bizim oldu böyle yapmadık kuruntu falan yapıyorsun diyorlar inan bana çok sıkıldım bu laflardan kimseye bisey diyemiyorum bu yüzden

Aynen öyle canım ya herkez boş ver gençsin olur bizim oldu böyle yapmadık kuruntu falan yapıyorsun diyorlar inan bana çok sıkıldım bu laflardan kimseye bisey diyemiyorum bu yüzden
Bende artık kimseyle konusmuyorum bu durumu bunları duymak yıprattı bide ben 2 kere kürtaj oldum psikolojim zaten alt üst öyle burda paylasmak sizle daha iyi hissettırıyo

İnsanlara bebek düşünmeye başladım hata yaptım. Millet adet günümü bile hesaplamay başladı. Çok yoruldum artık sahte gülmekten gerçekten ... kendimi bazen toparlıyorum ama olmuyor

Şuan şehirdışındsyım ailemin yanında bu hafta gideceğim onu bile ovulasyon dönemime denk getirdim boşa gitmesin günlerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…