- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 34
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Hakkında hayırlısı kaç aydır deniyorsunuz kaçıncı olacak inşallahBu ayda olmadı nasipte yokmuş demekki:) inşallah bu senenin son ayı bizim iÇin güzel biter
Amin inşalahHakkında hayırlısı kaç aydır deniyorsunuz kaçıncı olacak inşallah
Hayır geçirmedim hiçHiç düşük filan gecırdın mı yada kürtaj
Dilerim ilk tecruben sorunsuz olur saglıkla gebe kalırsınHayır geçirmedim hiç
Olur inşallah sıkıntı yapma kendine. vucut onu kendine tehdit algılayıp vucuttan atıyo biz sıkıntı yaptığımz zaman rahat ol hayırlı zamanda gelecek inşallah bebişlerAmin inşalah☺ 4 ay oldu deneyeli
Dr gitmen daha saglıklı olur tabi içimizi ferah tutup bu mübarek gecede dua edelim birbirimizeKızlar merhaba biz de 7 aydır deniyoruz br kimyasal gebelik yaşadım. Ovulasyon testleri de uyguluyorum. Yumurtlama gününü takip ediyorum ama rabbim by ay da nasip etmedi. Vardır bir bildiğiYarın için randevu aldım bakalım hayırlısı.
En kısa zamanda sağlıklı , hayırlı bir evlat diliyorum hepimize de canımDr gitmen daha saglıklı olur tabi içimizi ferah tutup bu mübarek gecede dua edelim birbirimize☺☺
biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mıolsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
çok haklısınız en iyisi kan vermek bu belirsizlik çok strese soktu beniŞöyle ki benim nacizane bildiğim geç döllenme oldugunda cıkmaz hemen sen kan ver bi en temizi o bu sekılde beklemekdense çünkü biz riske bu durumlarda ben saglıkcıyım arkadaslarımda öyle yapıolar bi kan ver için rahat etsin
Tekrar yumurtluyo olabilir misin çünkü kan negatif Ovu. KoyulaşıyoKızlar merhaba, bizde 4 aydır deniyoruz ilk edemedigim ay 7 gün gecikmem oldu ama negatifti. Son 2 ay gününde geldi. Ekimde yumurtlamayı 23.gün yakaladık ve değerlendirdik. Şimdi yine 5 gün gecikmem var dün kan verdim ama negatif sonuç. Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti sizce kan tahlilini biraz daha bekleyip tekrarlamalı mıyım? Dün ve bugünEki Görüntüle 2552435 ovulasyon yaptım ve fotoyu ekliyorum aşağıya. Alttaki dün üstteki bugün yaptığım ovulasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?