- Konu Sahibi mihrimahayse
Adet geçtikten sonra tekrar yumurtlama olabiliyor mu kiTekrar yumurtluyo olabilir misin çünkü kan negatif Ovu. Koyulaşıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet geçtikten sonra tekrar yumurtlama olabiliyor mu kiTekrar yumurtluyo olabilir misin çünkü kan negatif Ovu. Koyulaşıyo
Olabiliyo bazen 2 kere yumurtlayabiliyoruz olgunlaşmamış veya geç olgunlaşan Yumurta geç çatlayabiliyoAdet geçtikten sonra tekrar yumurtlama olabiliyor mu ki
Kızlar merhaba, bizde 4 aydır deniyoruz ilk edemedigim ay 7 gün gecikmem oldu ama negatifti. Son 2 ay gününde geldi. Ekimde yumurtlamayı 23.gün yakaladık ve değerlendirdik. Şimdi yine 5 gün gecikmem var dün kan verdim ama negatif sonuç. Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti sizce kan tahlilini biraz daha bekleyip tekrarlamalı mıyım? Dün ve bugünEki Görüntüle 2552435 ovulasyon yaptım ve fotoyu ekliyorum aşağıya. Alttaki dün üstteki bugün yaptığım ovulasyon testi
Ama sanırım adet yaklaşınca da lh hormonu yükselebiliyormuş:/Olabiliyo bazen 2 kere yumurtlayabiliyoruz olgunlaşmamış veya geç olgunlaşan Yumurta geç çatlayabiliyo
Bende 6 ay olacak bekliyorum. Allah ım nasip etsin isteyen herkese. Bol bol dua edelim bugün kızlarBu ayda olmadı nasipte yokmuş demekki:) inşallah bu senenin son ayı bizim iÇin güzel biter![]()
Adetim 5 gün gecikti ama değerlendireyim ben yine de o zaman dimi?Bence bekle acele etme daha ama yumurtlamanı değerlendir çünkü bayagı belirginleşmiş çizgiler
5 gün geciktiyse test yap. Dr bana 5 gün gecikirse gel dedi.Adetim 5 gün gecikti ama değerlendireyim ben yine de o zaman dimi?
Bilmiyorum canm ben ovulasyon testi hiç kullanmadım dediğin gibi olabilir ama bence risk alma değerlendirAma sanırım adet yaklaşınca da lh hormonu yükselebiliyormuş:/
Dün yaptım kanda negatif çıktı ne yazık ki5 gün geciktiyse test yap. Dr bana 5 gün gecikirse gel dedi.
Bir sıkıntın mı var. Ben en son üni dönemlerinde böyle stres yapmıştım. 9 gün adet olmuştum. Bir arkadaşımda stresten 1 aya yakın adet olmamıştıDün yaptım kanda negatif çıktı ne yazık ki
Hicbir sikintim yok cok sukur ya. Ondan anlamadım neden böyle olduğunu dün doktor da bir şey yok dediBir sıkıntın mı var. Ben en son üni dönemlerinde böyle stres yapmıştım. 9 gün adet olmuştum. Bir arkadaşımda stresten 1 aya yakın adet olmamıştı
Stresten olmasın. Takıntı yaptığın birşey var mı filanHicbir sikintim yok cok sukur ya. Ondan anlamadım neden böyle olduğunu dün doktor da bir şey yok dedi
Yoo allahtan takıntılı bir insan değili. Adet olmayı bekliyorum valla ovulasyon testine tekrar başlamak için ama hala olamadımStresten olmasın. Takıntı yaptığın birşey var mı filan
Hiç zamanı dert etme günasırı ilişki yaşa yada 2 güne bir Rabbim bilir belki yumurtalarından biri gec catlar filan Kısmet yanı sen o süreleri değerlendir hepAdetim 5 gün gecikti ama değerlendireyim ben yine de o zaman dimi?
Öyle yapicam artık esik sadece hafta sonları evde şuan bende değerlendiriyorum bugünleri bakalım allah en iyisini bilir elbetHiç zamanı dert etme günasırı ilişki yaşa yada 2 güne bir Rabbim bilir belki yumurtalarından biri gec catlar filan Kısmet yanı sen o süreleri değerlendir hep
Bide sabah erken saatlerde sperm kalıtesi yüksek evde oldugunda o zmanalarıda degerlendir derimÖyle yapicam artık esik sadece hafta sonları evde şuan bende değerlendiriyorum bugünleri bakalım allah en iyisini bilir elbet![]()
Haha tamam tamam öyle yapıyorum kızlar merak etmeyinBide sabah erken saatlerde sperm kalıtesi yüksek evde oldugunda o zmanalarıda degerlendir derim![]()
Aynen benim de öyle canım napalim nasip değilmiş allah isteyen herkese ve bizede nasip etsinBu ayda olmadı nasipte yokmuş demekki:) inşallah bu senenin son ayı bizim iÇin güzel biter![]()