Hayalimizdeki Evi almak icin adim adim Birikim ve Tasarruf

Insallah karsimiza firsat cikacak ben inaniyorum
Benim cok az miktar acigim ve kotu gun / tapu / tasinma masragim eksik. Ama acikcasi o kdrcik icin krediye bulasmak istemiyorum beklemedeyim esimin birikimi takilar evlendikten sonraki birikim derken ortaya bsyler cikiyor.
O gune kdr ziyan etmemek comertlikten kacmamak ve umut etmeye devam
Istemek bize vermek Allaha yakisir.

Insallah karsimiza firsat cikacak ben inaniyorum
Benim cok az miktar acigim ve kotu gun / tapu / tasinma masragim eksik. Ama acikcasi o kdrcik icin krediye bulasmak istemiyorum beklemedeyim esimin birikimi takilar evlendikten sonraki birikim derken ortaya bsyler cikiyor.
O gune kdr ziyan etmemek comertlikten kacmamak ve umut etmeye devam
Istemek bize vermek Allaha yakisir.
Masallah, o az bitte miktari tamamlayacagina inanixorum, icten istemenin ve gayretin sonu hayallerimize kavusmak olsun.

Bu gün, Benzin almak disinda masrafsiz bir gündü. Hava günesli olunca attik kendimizi dissrilara. Evden, kahvemizi ve cocuk icin atistirmaliklari alip ciktik. Kizim sagolsun her disari ciktigimizda bizi cok zorluyor. Dondurma disinda pek birsey almak istemiyorum. bir de benim ki , hobi alisverisi yapiyor. Aliyor ama yemiyor, biryerlerde sürünüp cöpe gidiyor. Oma bilincli olmayi ve israf etmemeyi ögretmem lazim. Her istedigi olunca, her istedigi alininca Boyle oluyormus demek.
Bu gün, bi eve baktik, Hic begenmedik, aramaya devam.

Biz de o durumdayiz. O kadar cok kisiden duyuorum ki , aileden miras kalan ya da ailesi yardimda bulunanlari. Imrenmemek elde degil. Aslinda kimseden bi beklentim yok ama Bu ev isleri cikinca ailemin bana borc vermek bile istememesi cok düsündürdü beni. Yapacak tek sey güclü olmak ve esinle sirt sirta verip basarmak. Bazen üzülsemde, tek basina Bu yasima kadar ve kismetse bundan sonra birseyleri tek basina basarmak büyük bir haz ve gurur nedenidir benim icin :)
En güzeli minnetsiz olmak..zaten inanın aile büyüğü desteği alan çoğu kişi buna teşekkür bile etmiyor...çok şükür etmeseler de büyüklerimdir.. basımın üzerlerinde yerleri var...maddiyat maddiyat..iyice manayı kaybettik

Birde gerçekten kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.
Ha evladı tabii herkesin destek olursa güzel olur ama bizleri büyutmeleride büyük bir emek..evlenmeyi bildiysek gecinmeyide tabikii bilmek zorundayız..

Back
Yukarı