Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tr_lelli , tesekkür ederim Canim :) cocuklardan buraya Anca bakiyorum, seni unutmadim, ugricam size de :)Canım hakkında hayırlısı olsun.
Rabbim gönlüne göre versin insAllah en yakin zamanda Ev aldım! haberini aliriz.
Masallah, o az bitte miktari tamamlayacagina inanixorum, icten istemenin ve gayretin sonu hayallerimize kavusmak olsun.Insallah karsimiza firsat cikacak ben inaniyorum
Benim cok az miktar acigim ve kotu gun / tapu / tasinma masragim eksik. Ama acikcasi o kdrcik icin krediye bulasmak istemiyorum beklemedeyim esimin birikimi takilar evlendikten sonraki birikim derken ortaya bsyler cikiyor.
O gune kdr ziyan etmemek comertlikten kacmamak ve umut etmeye devam
Istemek bize vermek Allaha yakisir.
En güzeli minnetsiz olmak..zaten inanın aile büyüğü desteği alan çoğu kişi buna teşekkür bile etmiyor...çok şükür etmeseler de büyüklerimdir.. basımın üzerlerinde yerleri var...maddiyat maddiyat..iyice manayı kaybettikBiz de o durumdayiz. O kadar cok kisiden duyuorum ki , aileden miras kalan ya da ailesi yardimda bulunanlari. Imrenmemek elde degil. Aslinda kimseden bi beklentim yok ama Bu ev isleri cikinca ailemin bana borc vermek bile istememesi cok düsündürdü beni. Yapacak tek sey güclü olmak ve esinle sirt sirta verip basarmak. Bazen üzülsemde, tek basina Bu yasima kadar ve kismetse bundan sonra birseyleri tek basina basarmak büyük bir haz ve gurur nedenidir benim icin :)