- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Tsk ederım umarım ulaşırım ve umarım sende ulaşırsın , ögretmenlıgı bıtırdın mı yoksa yarıda mı bıraktın cnm ben hedefım tek başka alternatıf düşünmüyorum sımdılık , bakalım hayırlısı artk , bugun adam akıllı başladım calısmaya kısa bı sure var umarım hem okulu hemde ygs yı yetıstırebılırımKolay gelsin, umarım hedefini gerçekleştirirsin, benim de ilk bölümüm fen bilgisi öğretmenliği, zamanında iyi bir üniversiteye şimdiki eğitim fakülteleri ile alakası olmayan bir puan ile girmiştim, üniversitemin puanı yüksekti zaten, ben de eczacılık olmazsa mühendislik mimarlık istemem mantığı ile daha da yüksek bir puanla eğitim fakültesi yazmıştım, 20 binlerdeydi sıralamam oysa .. Bu sene ben de eczacılık için çalışıyorum .. Umarım hayal ettiğin bölümde olursun.
Tsk ederım umarım ulaşırım ve umarım sende ulaşırsın , ögretmenlıgı bıtırdın mı yoksa yarıda mı bıraktın cnm ben hedefım tek başka alternatıf düşünmüyorum sımdılık , bakalım hayırlısı artk , bugun adam akıllı başladım calısmaya kısa bı sure var umarım hem okulu hemde ygs yı yetıstırebılırım
Bitirmişssin ne güzel evet suan derslerım rahat fenci olmakta dedıgın gıbı buyuk avantaj bıde ygs temel olduğu ıcın cok daha kolay bakarsın vaktım kalırsa lys de bakarım ama ordan ıstedıgım bı bolum yok belkı matematık ogretmenlıgı olabılır matematık asıgıyımBitirdim ben de hiç kpss düşünmedim bile. Ygs olduğu için işin çok daha kolay olacaktır, rahatlıkla halledersin, okulda da son sınıf staj harici daha rahat oluyor zaten helen 2. dönem tamamen çalışmalık olur.Fen temeli de çok büyük bir avantaj oluyor, deneme çözerken farkedersin konuların bitmemiş bile olsa fende yanlış sayısı ona göre oluyor.
Bitirmişssin ne güzel evet suan derslerım rahat fenci olmakta dedıgın gıbı buyuk avantaj bıde ygs temel olduğu ıcın cok daha kolay bakarsın vaktım kalırsa lys de bakarım ama ordan ıstedıgım bı bolum yok belkı matematık ogretmenlıgı olabılır matematık asıgıyım
Ben de feni çook fazla seviyorum ama öğretmenlik istemiyorum, zaten üniversitelerdeki akademisyenlik durumlarını biliyorsundur, resmen üniversite öğretmenliği yapıyorlar, araştırma vs hiç yok. Olsa da eczacılık çocukluğumdan beri içimde de. En kötü ihtimalle baktın ygs istediğin gibi değil lysye girersin fizik tedavi için.
aynen cnm ,cok cinsler her hoca ayrı bı dünya zaten fızık tedavı ygs-2 ve mf-3 puanıyla alıyorda ben dumlupınarı ıstıyorum cnm ya sımdı başka bı sehre gıdemem babam emeklı olmayı düşünüyor bende kız kardesımde okuyoruz bızı bekliyor en azından kendı memlektımde olursam daha ıyı olur benım ıcın
Anlıyorum, o zaman full ygs için uğraşıp halledersin mis gibi bölüm bence, biraz zorluğunu yaşayalım ama dimi sene içinde de ..
aynen cnm cok güzel bı bolum, evet ya olsunda ben razıyım , senın nasl bı ders calısma planın var cnm
anladım cnm bende ders cdlerim var , ılk oss ye hazırlandığım sene almıştım baya faydasını gormustum onlarıBen hafta içi konu çalışıp sorularını çözüyorum, bazı zamanlar ekstra soru ve deneme de, hafta sonunu da bol soru ve tekrara ayırıyorum. Baya ilerledim bakalım konularda bitince de full soru deneme çözmeyi planlıyorum.
anladım cnm bende ders cdlerim var , ılk oss ye hazırlandığım sene almıştım baya faydasını gormustum onları
getırdım buraya ızleyıp notlar almayı planlıyorum ,hem bı deftere yazıyorum hemde buraya sonrasındada soru cozumu tabıkı bakalım artık duruma gore stılımı degıstırebılırım tabı
Ben de dikkat eksiliği olduğunu düşünüyorum, videodan izlerken kopuveriyorum konudan, kopmamak için aşırı uğraş veriyorum yorucu oluyor, o yüzden her konudan olmuyor videodan çalışmam fakat bazı konulardan ben de takip ediyorum.
Biraz zaman geçince neyi nasıl yaparsan daha iyi olduğunu anlıyorsun zaten.
doğrudur cnm bugun başladım cdlere bakalım sımdılık ıyı gıdıyor , vızelere fınallere calısmaya pek benzemıyor
aynen cnm ya bı düzen oturmak sart , yakalrım ınsallah o duzenıHiç alakası olmuyor, vize, final otur 1 gün çalış gir şeklinde oluyor ama bunda en önemlisi düzeni yakalamak ki pek kolay olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?